Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Artık tanışıyoruz :)

umut_baris26

Normal Üye
25 Ara 2021
13
40
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
18 Nisandaki görüşmemizin üzerinden 4 ay geçmiş ve ilk fırsatta tekrar kendimi ona bırakmak istedim 🫠 İlk görüşmemizdeki tatlı anıları arkadaşlarım hayranlıkla dinlemişti. Nil hanım da tabi kendi arkadaşlarına anlatmış ve karşılıklı olarak böyle güzel anılar oluştuğu için çok memnunum 😎 Bu buluşmamızda ilk dakikadan itibaren aynı güzellikte ilerledi. Keşke tanıyabilseniz... Kendisi gizli çapkın 😉 ve buradaki resimlerin hiç onu yansıttığını düşünmüyorum 😘 Tekrar müsait olduğumda görüşmek üzere canım canım 🫶

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
18 Nisandaki görüşmemizin üzerinden 4 ay geçmiş ve ilk fırsatta tekrar kendimi ona bırakmak istedim 🫠 İlk görüşmemizdeki tatlı anıları arkadaşlarım hayranlıkla dinlemişti. Nil hanım da tabi kendi arkadaşlarına anlatmış ve karşılıklı olarak böyle güzel anılar oluştuğu için çok memnunum 😎 Bu buluşmamızda ilk dakikadan itibaren aynı güzellikte ilerledi. Keşke tanıyabilseniz... Kendisi gizli çapkın 😉 ve buradaki resimlerin hiç onu yansıttığını düşünmüyorum 😘 Tekrar müsait olduğumda görüşmek üzere canım canım 🫶
Öncelikle anlayamadığım Olumlu paylaşım adı altında bir sürü olumsuz şey yazdığınızın farkındamısınız ?
Nil hanım da tabi kendi arkadaşlarına anlatmış
Eminim ki burada başka bir şey anlatmak istediniz . Kendinizi değerli hissettirdiğini be görüşmenin güzel detaylarını arkadaşları ile paylaşmış ama görüşmeler gizlilik esasına dayalıdır yaşanan şeyler yaşandığı yerde kalır ve kalmalıdır . Heeee referans anlamında ben bu kişi ile görüştüm iyi birisi başka pembiş için yeterli bir detaydır .ama sizin kurduğunuz cümle "benim arkadaşlarım hayranlık ile dinledi o da arkadaşlarına anlattı cümlesinden sonra bu çelişki ister istemez olabiliyor "

Kendisi gizli çapkın 😉 ve buradaki resimlerin hiç onu yansıttığını düşünmüyorum

Sanıyorum burada da resimlerden daha güzel demek istediniz ancak resimler onu yansıtmıyor diye yazdığınız da insanların kafasında fake resim mi kullanıyor acaba 🤔 sorusuna mahal bırakıyor evet çok şükür forum fake resim kullanmaya müsade etmediği için de bu soru işareti de ortadan kalkıyor . Kısaca yaptığınız referans çok fazla soru işareti barındırmakla beraber forumun gediklileri ne demek istediğinizi anlayacaktır ..

Keyifli bir görüşme olmuş öyle umarak

Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler 🙏

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

umut_baris26

Normal Üye
25 Ara 2021
13
40
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle anlayamadığım Olumlu paylaşım adı altında bir sürü olumsuz şey yazdığınızın farkındamısınız ?

Eminim ki burada başka bir şey anlatmak istediniz . Kendinizi değerli hissettirdiğini be görüşmenin güzel detaylarını arkadaşları ile paylaşmış ama görüşmeler gizlilik esasına dayalıdır yaşanan şeyler yaşandığı yerde kalır ve kalmalıdır . Heeee referans anlamında ben bu kişi ile görüştüm iyi birisi başka pembiş için yeterli bir detaydır .ama sizin kurduğunuz cümle "benim arkadaşlarım hayranlık ile dinledi o da arkadaşlarına anlattı cümlesinden sonra bu çelişki ister istemez olabiliyor "

Sanıyorum burada da resimlerden daha güzel demek istediniz ancak resimler onu yansıtmıyor diye yazdığınız da insanların kafasında fake resim mi kullanıyor acaba 🤔 sorusuna mahal bırakıyor evet çok şükür forum fake resim kullanmaya müsade etmediği için de bu soru işareti de ortadan kalkıyor . Kısaca yaptığınız referans çok fazla soru işareti barındırmakla beraber forumun gediklileri ne demek istediğinizi anlayacaktır ..

Sevgili yasakelma, 3 satırlık mesajıma ekstra detaylı bir inceleme yapmışsınız :) Biraz olumsuz bir bakış açısı ile okuduğunuzu hissettim. Paylaşılan şeyler günlük sohbet muhabbetten ibaret, Bu konuşmaları ve paylaşımları yatakla ilgili bir duruma indirgemek, çok doğru bir bakış açısı olmaz. Kendisinin resimlerden çok daha güzel olduğunu demek istediğimi anlamışsınız aslında... Tabi siz de herkes anlasın istiyorsunuz yazdıklarımızı. Sizi anlıyorum.. Forum müdevimlerine saygılar :)

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili yasakelma, 3 satırlık mesajıma ekstra detaylı bir inceleme yapmışsınız :) Biraz olumsuz bir bakış açısı ile okuduğunuzu hissettim. Paylaşılan şeyler günlük sohbet muhabbetten ibaret, Bu konuşmaları ve paylaşımları yatakla ilgili bir duruma indirgemek, çok doğru bir bakış açısı olmaz. Kendisinin resimlerden çok daha güzel olduğunu demek istediğimi anlamışsınız aslında... Tabi siz de herkes anlasın istiyorsunuz yazdıklarımızı. Sizi anlıyorum.. Forum müdevimlerine saygılar :)
Sizin 3 satırlık mesajınızı aslında anladım
Ve olumlu olduğunu da düşündüğümü belirttim aslında . Ancak cümlelerinizi alıntı yaparak kendimce bu şekilde soru işaretlerine mahal bırakıyor anlamında söyledim . Ve kafa karışıklığına mahal veriyor .
Ayrıca yatak mevzusuna bağladığım yada ima ettiğim tek bir nokta var mı ? Sizin cümleniz dışında kendi yorumum hariç bir kelime dahi koymadım . Kaldı ki görüşmeler özeldir özel kalmalı bu benim gibi buna dikkat eden kişiler için aslında çok önemli bir detay ..
Sonuç olarak ben bütüne bakıp genel bir yorum yaptım . Amacım satır aralarında olumsuz yorum gibi gözükebilecek durumların aslında olmadığını hissettiğimi ama yazınız da bu şekilde de anlaşılabilir bilginiz olsundan ibaret ..

Keyifli forumlar .

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referansınız için size ve görüşme listemin başındaki kişilerden birisi @Nil Lini ye teşekkür ederiz…

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üstat, polemik için yazmıyorum
Yazıda Ben bir olumsuzluk algılamadım.. Benim görüşüm tabii..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstat, polemik için yazmıyorum
Yazıda Ben bir olumsuzluk algılamadım.. Benim görüşüm tabii..
Eyvallah üstat ..

Güzel bakan güzel görür ..

Bende güzel baktım güzelde gördüm aslında ama .

Bende polimik olsun diye yazmadım .
Sadece böyle de anlaşılabilir diye dikkat çektim ..

Saygı ve sevgi ile ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar