- 23 Kas 2014
- 132
- 73
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kadar çok ve etkileyici partner varken nasıl seçim yapıyorsunuz? Elbette fotolar, referanslar, ücret, konum, musaitlik hepsine bakıyorum ama son kararı ben o anki moduma göre veriyorum.
Modumu yükselteceğinden kesin emin olmak istediğim bir partner arıyordum, İmgenin daha tanıtım yazısında o hissi aldım. Yanılmamışım. ilk iletişimden, tanışmaya, yatak odasından, son uğurlamaya kadar da, bir an düşmeyen pozitif enerjisi, iyi niyetini beni de yükseltti.
Gerçekten insana sıcak bir arkadaş enerjisini dişil cazibesiyle karışıp dudaktan kalbe zerk eden bir kız. Tatlı, iyi niyetli, enerjik, sevimli; ayrıca güzel, bakımlı, usturuplu seksi, yatakta da pek maharetli hatun.
Yanından (nasıl olduğunu anlamadım ama) daha az yorgun, daha enerjik ayrıldım.
hep kendisi gibi iyi niyetli ve iyi enerjili insanlarla karşılaşır umarım.
Modumu yükselteceğinden kesin emin olmak istediğim bir partner arıyordum, İmgenin daha tanıtım yazısında o hissi aldım. Yanılmamışım. ilk iletişimden, tanışmaya, yatak odasından, son uğurlamaya kadar da, bir an düşmeyen pozitif enerjisi, iyi niyetini beni de yükseltti.
Gerçekten insana sıcak bir arkadaş enerjisini dişil cazibesiyle karışıp dudaktan kalbe zerk eden bir kız. Tatlı, iyi niyetli, enerjik, sevimli; ayrıca güzel, bakımlı, usturuplu seksi, yatakta da pek maharetli hatun.
Yanından (nasıl olduğunu anlamadım ama) daha az yorgun, daha enerjik ayrıldım.
hep kendisi gibi iyi niyetli ve iyi enerjili insanlarla karşılaşır umarım.