- 13 Nis 2022
- 84
- 118
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Anna Karenina ile randevu talebinde bulundum ve daha önce masaj deneyimi yaşamadığım için kendisinden bilgi aldıktan sonra kendisinin çok şey kaçırmışsın bu zamana kadar demesiyle randevumu oluşturdum evin konumu bilgilerinde de belirttiği gibi istmarina da kendisinin de bilgilendirmesiyle evine ulaşımın sağladım evi son derece temiz ve güzel dizayn edilmiş birbirimizi kısa bir süre tanıdıktan sonra kendisinin de yönlendirmesiyle duşumu aldım ve artık daha önce hiç deneyimlemediğim masaj için hazırdım gerçekten kendisinin yaptığı masaj ile her dakikasında ben ne yaşıyorum diyordum ve son derece şaşkınlık içerisindeyim kendisi son derece profesyonelce bir deneyim yaşatıyor bu güzel geçen masaj için ve kendisini tanıma fırsatı verdiği için kendisine tekrar buradan teşekkür ediyorum bu arada kendisinin ilk masajından sonra o kadar rahatlamış ve yanından sohbetinden misafirperliğinden memnun kalmış olmam nedeniyle yanında o kadar kendimi iyi hissetmiş olacağım ki kendisini 2 kez daha ziyaret ettim dediği gibi daha önce çok şey kaçırmışım tekrar görüşebilmek dileğiyle