Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatılmaz Yaşanır

Dolar38

Normal Üye
24 May 2026
7
14
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese. Bugün @MILF Zlata ile bir anlık program oluşturup kendi evinde görüştük. Beni karşıladığı kombinle aklımı aldı resmen. Tanışma kısmını kısa tutup hemen seansa geçtik. Yatakta tam bir afet. Sıcağın ve @MILF Zlata nın etkisiyle alev aldım resmen. Müthiş bir ilk seans sonrası sohbet ettik. Rusça bildiğimden iletişimde zorluk yaşamadım. Sohbet sonrası ikinci seans için tekrar yatağa geçtiğimizde sanki hiç ara vermemişiz gibi kaldığımız yerden devam edip performans olarak zirveye çıktık. Dolgun vücut seven için anlatılmaz bir deneyim gerçekten. Son derece tatmin olarak evinden ayrıldım. O derece aklımı aldı ki saatimi evinde unutmuşum. Sağolsun haber verdi tekrar dönüp aldım

Bu olağan üstü deneyim için kendisine teşekkür ediyorum

Спасибо большое

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,221
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar herkese. Bugün @MILF Zlata ile bir anlık program oluşturup kendi evinde görüştük. Beni karşıladığı kombinle aklımı aldı resmen. Tanışma kısmını kısa tutup hemen seansa geçtik. Yatakta tam bir afet. Sıcağın ve @MILF Zlata nın etkisiyle alev aldım resmen. Müthiş bir ilk seans sonrası sohbet ettik. Rusça bildiğimden iletişimde zorluk yaşamadım. Sohbet sonrası ikinci seans için tekrar yatağa geçtiğimizde sanki hiç ara vermemişiz gibi kaldığımız yerden devam edip performans olarak zirveye çıktık. Dolgun vücut seven için anlatılmaz bir deneyim gerçekten. Son derece tatmin olarak evinden ayrıldım. O derece aklımı aldı ki saatimi evinde unutmuşum. Sağolsun haber verdi tekrar dönüp aldım

Спасибо большое
🙈😜❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Пожалуйста 🫶🥰🥰🥰🥰. Всегда рада Вас видеть.

Seni görmek her zaman bir zevk.

Seninle tanıştığıma memnun oldum. Sohbet etmekten keyif aldık. Yataktaki sihir de güzel. Seni tekrar görmek her zaman bir zevktir.🎉🎎💋💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler 🙏

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,952
1,596
Cinsiyetiniz nedir?

Спасибо большое
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar