architectxxxx
Normal Üye
- 13 Eyl 2019
- 35
- 71
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese Merhaba Dostlar;
Mana uzun süredir takip ettiğim radarımda olan bir hanımefendiydi.
Çok fazla paylaşımı yok forumda pek aktif değil fakat referanslar yıkılıyordu.(Referans yazan arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum
.)
Dedim ki burada bir gizli hazine var keşfe çıkmak gerek
ve beklenen toplantı haberi de geldi Ankara'da bir gece
Hemen Mana ile iletişime geçip o güne programımızı oluşturduk.(kendisi bu konuda çok net sizde net olun gerisi kolay)
Beklenen gün geldi çattı derken ufak bir aksilik uçağı iptal oldu fakat kızımız dominant olaya el koyup çözüme kavuşturması 5 dk sürdü.
Veee Odanın kapısı açıldı -40 derece soğuğa dayanıklı Mana odaya giriş yaptı
Bu halimi görme falan dediyse de hazinenin kutusu parıldıyor.
Neyse covid 19 tedbirleri yerine getirildi kıyafetler değişti derkennnn ;Gizli hazine ortaya çıktı.
Tam bir Esmer Afet!
Duruşu yürüyüşü geç karşısına izle dostlar.
Esmer Pürüzsüz bir ten , kalçaları, göğüsleri her biri ayrı hazine
Zaman yanında su gibi akıp gidiyor muhabbet ederken çok fazla dikkat dağıtıcı öğe var dikkat
Açık çıkmalar ,sütunlar fevkalade
.
Sohbeti muhabbeti özel anları ile kesinlikle çok keyifli ve tadı damakta kalan bir keşifti
Ben yanında çok eğlendim umarım iyi misafir edebilmişimdir.
@MANA kesinlikle tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim kendi güzel kalbi güzel bi kadın
Sağlıcakla kalın dostlar (Unutmadan size bir de ipucu Mana'nın Tom adında bir köpeği (evladı)var onu çok sevin
)
Çok fazla paylaşımı yok forumda pek aktif değil fakat referanslar yıkılıyordu.(Referans yazan arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum
Dedim ki burada bir gizli hazine var keşfe çıkmak gerek
Hemen Mana ile iletişime geçip o güne programımızı oluşturduk.(kendisi bu konuda çok net sizde net olun gerisi kolay)
Beklenen gün geldi çattı derken ufak bir aksilik uçağı iptal oldu fakat kızımız dominant olaya el koyup çözüme kavuşturması 5 dk sürdü.
Veee Odanın kapısı açıldı -40 derece soğuğa dayanıklı Mana odaya giriş yaptı
Neyse covid 19 tedbirleri yerine getirildi kıyafetler değişti derkennnn ;Gizli hazine ortaya çıktı.
Tam bir Esmer Afet!
Duruşu yürüyüşü geç karşısına izle dostlar.
Esmer Pürüzsüz bir ten , kalçaları, göğüsleri her biri ayrı hazine
Zaman yanında su gibi akıp gidiyor muhabbet ederken çok fazla dikkat dağıtıcı öğe var dikkat
Sohbeti muhabbeti özel anları ile kesinlikle çok keyifli ve tadı damakta kalan bir keşifti
Ben yanında çok eğlendim umarım iyi misafir edebilmişimdir.
@MANA kesinlikle tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim kendi güzel kalbi güzel bi kadın
Sağlıcakla kalın dostlar (Unutmadan size bir de ipucu Mana'nın Tom adında bir köpeği (evladı)var onu çok sevin