Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Otel Sorunsalı Hakkında??

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese günaydın arkadaşLar mutlu günler dilerim. Haftaya Ankara için şehirdısı davet aldım. Otel konusuna ortak karar veriyoruz malumunuz. Sevgili takipçimde bikaç otel önermek için müsade istedi. Biraz zaman sonra ulaştıgında 17 OTEL Le iletişime geçtiğini EVLİLİK CÜZDANI OLMADAN hiç birinin kabul edemediğini belirtti. Ben bu konuyu geçen ay duymuştum. Ankara'da böyle bi sorun olacagını. Açıkcası çok sasırdım. BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR? şimdi çözüm olarak 5 ⭐ bi otelden 2 ayrı oda tutmayı planlıyoruz. Ama evlilik CÜZDANI şartı olan bi otelde hiç böyle yapmamıştm. 2 oda görüşmelerin partnerlerimin kendi isteğiyle normal oteller de olan bişeydi böyle yasak olan bi otelde 2 oda tutup odadan odaya geçince sorun olmaz değil mi? Yani sonuçta önemli olan resmiyete giden kayıtlar. Kayıtlarda ayrı ayrı odalar. 🤔😕

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,463
1,486
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kafamız daha da rahat olsun diyorsan günlük kiralık daireler de var, airbnb vs. de. Sessiz sakin giriş-çıkış olduğu sürece kimse sizi takip de rahatsız da etmez.

MehmetNS

Normal Üye
6 Haz 2026
9
10
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese günaydın arkadaşLar mutlu günler dilerim. Haftaya Ankara için şehirdısı davet aldım. Otel konusuna ortak karar veriyoruz malumunuz. Sevgili takipçimde bikaç otel önermek için müsade istedi. Biraz zaman sonra ulaştıgında 17 OTEL Le iletişime geçtiğini EVLİLİK CÜZDANI OLMADAN hiç birinin kabul edemediğini belirtti. Ben bu konuyu geçen ay duymuştum. Ankara'da böyle bi sorun olacagını. Açıkcası çok sasırdım. BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR? şimdi çözüm olarak 5 ⭐ bi otelden 2 ayrı oda tutmayı planlıyoruz. Ama evlilik CÜZDANI şartı olan bi otelde hiç böyle yapmamıştm. 2 oda görüşmelerin partnerlerimin kendi isteğiyle normal oteller de olan bişeydi böyle yasak olan bi otelde 2 oda tutup odadan odaya geçince sorun olmaz değil mi? Yani sonuçta önemli olan resmiyete giden kayıtlar. Kayıtlarda ayrı ayrı odalar. 🤔😕
İki ayrı oda tuttuktan sonra odalar arası geçiş yapmanda herhangi bir problem olmaz. Ama şaşırtıcı olan şey 5* oteller evlilik cüzdanı istemez canım. Özellikle zincir otellerde o uygulama yoktur.

13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İki ayrı oda tuttuktan sonra odalar arası geçiş yapmanda herhangi bir problem olmaz. Ama şaşırtıcı olan şey 5* oteller evlilik cüzdanı istemez canım. Özellikle zincir otellerde o uygulama yoktur.
Canım bnm bu konu geçen ay konuşulmuştu bende aynı senin gibi düşünmüştüm 🥰❤️ O yüzden şaşırmadım. davetimle alakalı bi sorunum yok. Partnerim 17 otel aradm dedi. Ve şu an 2 ODA olarak konustgmz oteli ben görüyor inceliyorum GAYETTE 5 YILDIZLI OTEL. almıyor işte. Bu x alakalı sansasyon olmasıyla ilgiliymiş ;(

Son düzenleme:
13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
işinize karışmak gibi olmasın ama kameralardan görünürsünüz, bu da tat kaçırıcı durumlara yol açabilir.
Fazlasıyla büyük bi otel ama biz de kafamız rahat olsun istedik. Partnerim otele bu durumu açıkca sorup dönecek bakayım. Normalde MUHAFAZAKAR bi otel değil. Bu dalgalanma yüzünden mecburi şart getirmiş. Cok sorun yapacagını sanmıyorum. Gerçekten açılısından beri o işleyişte muhafazakar bi yer olsaydı kesinlikle sorun olabilirdi

MehmetNS

Normal Üye
6 Haz 2026
9
10
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım bnm bu konu geçen ay konuşulmuştu bende aynı senin gibi düşünmüştüm 🥰❤️ O yüzden şaşırmadım. davetimle alakalı bi sorunum yok. Partnerim 17 otel aradm dedi. Ve şu an 2 ODA olarak konustgmz oteli ben görüyor inceliyorum GAYETTE 5 YILDIZLI OTEL. almıyor işte. Bu uşak belediye başkanıyla alakalı sansasyon olmasıyla ilgiliymiş ;(
Anladım canım. Zaten ülkemizin yasalarında evlilik cüzdanı sorma şartı yoktur. Otel yönetimine verilmiş bir insiyatiftir aslında. Ama Ankara’da bu uygulama çok enteresan☺️

19 Ağu 2024
202
197
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıllarca Ankara'da otel konaklaması yaptım,her seferinde de operasyonun dibine vurdum, resepsiyonu bilgilendirip misafirim gelecek diyordum ufak bir ücret alarak kimlik ibrazı ile odama geçiyordu hiç sorun yaşamadım, hayret edici bir durum.

13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ayy çok korkunc kafa karıstırıcı şeyler duyuyorum. Ankara dan bi kıza sordum. Doğruladı. Odadan odaya konusu n da da bi arkadasını kameradan görüp odadan çıkarmışlar. SİNEK PİS DEĞİL AMA MİDE BULANDIRIYOR 😏 Ben çekindim acıkcası ya partnerime yazdım zaten ANKARA PROG bu süreç bitene kadar İPTALL 🥰 EN SAĞLIKLISI BU. STRESLE KEYİFFF OLMAZ.

MehmetNS

Normal Üye
6 Haz 2026
9
10
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayy çok korkunc kafa karıstırıcı şeyler duyuyorum. Ankara dan bi kıza sordum. Doğruladı. Odadan odaya konusu n da da bi arkadasını kameradan görüp odadan çıkarmışlar. SİNEK PİS DEĞİL AMA MİDE BULANDIRIYOR 😏 Ben çekindim acıkcası ya partnerime yazdım zaten ANKARA PROG bu süreç bitene kadar İPTALL 🥰 EN SAĞLIKLISI BU. STRESLE KEYİFFF OLMAZ.
Canım Konya’da program yapalım biz boşver Ankara’yı☺️🥰

hucucu

Normal Üye
22 Şub 2024
6
4
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bulunduğunuz lokasyona göre bakmak gerekir. Mesela Ulus, Kızılay, Sıhhiye gibi yerlerde yapmamakta fayda var. Onların kendi adamları var, başkası gelince cıngar çıkartabilirler. Tavsiyem Tunalı, Turan Güneş Bulvarı veya Çayyolu civarında yeni otellerde yaparsanız ve tabiki aşırıya kaçılmadan seans geçerse sorun olmayacaktır.

13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bulunduğunuz lokasyona göre bakmak gerekir. Mesela Ulus, Kızılay, Sıhhiye gibi yerlerde yapmamakta fayda var. Onların kendi adamları var, başkası gelince cıngar çıkartabilirler. Tavsiyem Tunalı, Turan Güneş Bulvarı veya Çayyolu civarında yeni otellerde yaparsanız ve tabiki aşırıya kaçılmadan seans geçerse sorun olmayacaktır.
Hiç bi fikrim olmayan bi yer ankara. Partnerim çok nazik cömert bi beyfendi. Otel ismi veremiyorum ama gerçekten çok hos güzel bi otelden 2 oda teklif etti. Aslında OLDULCA BÜYÜK TE bir otel. Ama ben kötü hissettim. Dediğim gibi stresle keyif olmuyor.

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,033
1,321
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tuğçe selam
Ankara’da Temmuz ayı başında yapılacak NATO zirvesi sebebi ile birçok otel farklı tedbirler ve uygulamalara geçti.. (organizasyon 2 gün ancak birçok ülkenin istihbarat birimleri ve heyetleri daha erken gelip daha geç gidecek) Ben bununla alakalı olacağını düşünüyorum.. Özellikle kırmızı bölge olarak adlandırılan Çankaya, Çukurambar ve Yeni Mahalle bölgeleri sıkıntılı.. Birçok heyet 15.Haziranda gelerek konaklamaya başlayacak.. 14.Temmuza kadar da bu yoğunluğun devamı beklenmekte

Dünya üzerinde 3 savaşı devam ettiğini düşünürsen; Trump, Neteyahu, Putin gibi figürlerin gelişi için yapılan önlemlerdir sanırım.. Temmuz ayında sokağa çıkma yasağı, idari izin ve evden çalışma gibi birçok uygulama olacak

@Tuğçe Yılmazer

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,182
1,384
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eğer sizin dediğiniz gibiyse; Oteller bu saçmalığı uzun süre devam ettiremezler. Sonuçta başkentte binlerce bürokrat var ve neredeyse tamamına yakınının böyle zaafiyetleri var.
 Meclisimiz, bürokratların ve siyasetçilerin rahatça sevişmeleri için bir aksiyon alacaktır, yoksa olan bu halka olacak 😂

13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tuğçe selam
Ankara’da Temmuz ayı başında yapılacak NATO zirvesi sebebi ile birçok otel farklı tedbirler ve uygulamalara geçti.. (organizasyon 2 gün ancak birçok ülkenin istihbarat birimleri ve heyetleri daha erken gelip daha geç gidecek) Ben bununla alakalı olacağını düşünüyorum.. Özellikle kırmızı bölge olarak adlandırılan Çankaya, Çukurambar ve Yeni Mahalle bölgeleri sıkıntılı.. Birçok heyet 15.Haziranda gelerek konaklamaya başlayacak.. 14.Temmuza kadar da bu yoğunluğun devamı beklenmekte

Dünya üzerinde 3 savaşı devam ettiğini düşünürsen; Trump, Neteyahu, Putin gibi figürlerin gelişi için yapılan önlemlerdir sanırım.. Temmuz ayında sokağa çıkma yasağı, idari izin ve evden çalışma gibi birçok uygulama olacak

@Tuğçe Yılmazer
Çok daha açıklayıcı oldu teşekkür ediyorum 🙏🏻♥ 2 senedir gitmediğim şehir kalmadı dibimde oysa Ankara YHT de var buna rağmen 1 kere gitmiştim 😂 Bu 2. Olucaktı o da kısmet işte sağlık olsun. .. Ben çokta sorun yapmadım. Ankara için üzüldüm. Şuan cüzdan talep etmeyen otel var denilse gene gidemem dediğim gibi tedirgin oldum. 2 o da da uymuyor. Hiç bi türlü uymuyor BAŞIMI AĞRITMAK İSTEMİYORUM GEREK YOK.

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,033
1,321
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok daha açıklayıcı oldu teşekkür ediyorum 🙏🏻♥ 2 senedir gitmediğim şehir kalmadı dibimde oysa Ankara YHT de var buna rağmen 1 kere gitmiştim 😂 Bu 2. Olucaktı o da kısmet işte sağlık olsun. .. Ben çokta sorun yapmadım. Ankara için üzüldüm. Şuan cüzdan talep etmeyen otel var denilse gene gidemem dediğim gibi tedirgin oldum. 2 o da da uymuyor. Hiç bi türlü uymuyor BAŞIMI AĞRITMAK İSTEMİYORUM GEREK YOK.
Çok doğru .. Haziran-Temmuz sıkıntılı

Tarih yaklaştıkça güvenlik tedbiri dozajı artacaktır.. Ertelemek doğru eylem olur

Sevgiler 💐 @Tuğçe Yılmazer

13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok doğru .. Haziran-Temmuz sıkıntılı

Tarih yaklaştıkça güvenlik tedbiri dozajı artacaktır.. Ertelemek doğru eylem olur

Sevgiler 💐 @Tuğçe Yılmazer
ANKARA DAVETLERİMİ ESKİŞEHİRE BEKLİYCEM ARTIK. 1 SAAT 20 DK HIZLI TREN ;) ÖĞLE GELİNSE AKŞAM DÖNÜLÜYOR. 4 SAAT İMKANIMIZDA VAR. Kİ GECEYSE ÇOOOOK DAHA RAHAT AVANTAJLI. HER SAAT TREN VAR 🥰❤️

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,033
1,321
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
'Outcall için 4-5 Yıldız Otel tavsiyesi'

Yine de incelemek istersen geçmişte böyle bir konu vardı..
https://forumzamparalar628.xyz/konular/outcall-icin-4-5-yildiz-otel-tavsiyesi.102448/
Teşekkür ederim Hayırrr. Bi bayan ark la da konustuk. Ki zaten biz partnerimle oteli bulduk iki oda . Bayan ark ta gittikleri bi oteli önerdi. Ama dediğim gibi ANKARA benim çoook sık gittiğim bi yer değil 3 ay daha gitmesem bişey olmaz. Partnerimle de fikrimiz bu. Böyle düşündük iptal ettik.

enttme Çevrimdışı
27 Mar 2026
71
33
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konudan bağımsız olarak her zaman iki taraf içinde bana göre 5 yıldızlı otelde 2 oda tutmak . İki taraf içinde resmi kayıtlara girmeyi doğru bulmuyorum. Sonuçta iki tarafta birbirini tanımıyor .Sadece ilerde evlilik vs gibi sıkıntı olur gibi tek açıdan bakmak biraz sığ bir düşünce gibi geliyor.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım bnm bu konu geçen ay konuşulmuştu bende aynı senin gibi düşünmüştüm 🥰❤️ O yüzden şaşırmadım. davetimle alakalı bi sorunum yok. Partnerim 17 otel aradm dedi. Ve şu an 2 ODA olarak konustgmz oteli ben görüyor inceliyorum GAYETTE 5 YILDIZLI OTEL. almıyor işte. Bu uşak belediye başkanıyla alakalı sansasyon olmasıyla ilgiliymiş ;(
Geçmiş olsun

Siyasi bilgi paylaşmasaydınız keşke ..

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
827
834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu açtığı için sevgili @Tuğçe Yılmazer 'e teşekkürler.
Açıklamasından dolayı üstad @Kerim İskender 'e ayrıca teşekkürler.

Ankara'da önümüzdeki ay bazı programlarım olacaktı. Bu durum beni de kontrpiyede bıraktı. Ankara'nın tatlı prensesi @ASYA ANKARA 'dan son otel durumlarını belki öğrenebiliriz. Asya'cım oteller hakkında önerilerin varsa paylaşabilir misin?

akburi Çevrimdışı
21 Eyl 2025
91
54
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ankara'da böyle bir uygulamanın başladığını otelde çalışan bir tanıdıktan duydum. Duyduğunuz şey doğru yani...

Zoe70 Çevrimdışı
25 Ocak 2022
5,619
3,390
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok neden sorun olsun ki olmamalı bence bir kaç sefer bende öyle yapmıştım açıkçası. Ankara dedemin otel istemiyor diye biliyorum geçen ay buradan bi pembiş ile plan yapmıştık dedeman otel ayarlamıştık

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
408
523
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tuğçe selam

@Tuğçe Yılmazer
Üstad o 3lüden biri gelecek sadece sanki, diğer ikisi NATO üyesi değil 😀

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,033
1,321
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad o 3lüden biri gelecek sadece sanki, diğer ikisi NATO üyesi değil 😀
Hocam amacım polemik yaratmak değil ama Nato üyesi olmayan ülkelerde ortaklıkların güçlendirilmesi adı altında davet ediliyor.. yukarıda bahsettiğim üzere halihazırda üç savaş devam ediyor.. Ukrayna lideri direkt davet edildi diğerlerinin geleceği söylenti .. beni de HİÇ ilgilendirmiyor .. Öte yandan Trump katılımcıysa zaten İ…. de temsil edecektir

FZ üyesi olarak tabii ki savaşma sevişten yanayım..

Sevgiler

PINAR Çevrimdışı

PINAR

0
3 Nis 2013
61
547
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Partneriniz sizi biraz kandırmış sanırım daha bir iki gün önce Ankaradaydım ve görüşme yaptım.

Ve hatta sıkıntılı demişler Çankayadaydım :)

13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Partneriniz sizi biraz kandırmış sanırım daha bir iki gün önce Ankaradaydım ve görüşme yaptım.

Ve hatta sıkıntılı demişler Çankayadaydım :)
Bu ülkede geceden sabaha değişen şeyler oluyor ki 2 gün önce yle 1 hafta sonrasını bilemeyiz ;) partnerimle ilgili bi sorun yok çift oda tutmak istedi ben kabul etmedim. Bu durum geçen ay kızlar grubunda konuşulduğunda bana da saçma gelmişti. Şimdi karşılasında şaşırmadım o yüzden duymuştum. Tabi ankarayı bilmiyorum. Bölgeleri bilmiyorum. Otelleri aramadım. Partnerimi tanımıyorum. Objektif değerlendireceğim. Bu konu geçen ay kızlar grubunda konuşulduğu için ve dün Ankara'dan bi bayanla konuştuğum için Doğru olduğunu düşünüyorum. Partnerim de ön ödeme atmak istemesi, çift oda tutmak istemesi ciddiyet ini görebiliyorum. Ama konu beni karmaşıklaştırdı. Pek gerek yok 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar