elvedaa
Normal Üye
- 23 May 2021
- 7
- 76
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendisiyle kurduğu açık ve net iletişim sayesinde randevulaştıktan sonra belirttiği konuma gittim. Oldukça kolay bulunabilir ve güvenli bir yerde. Evi oldukça temiz ve modern. Gelir gelmez birşeyler ikram etti ve ikramlarını sürekli yeniledi, oldukça misafirperver ve kibar. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren sohbet ettikçe her geçen dakika heyecanım daha da arttı. Fizigi muhteşem ötesi, hayalini kurduğum gibiydi. Oldukça kültürlü, hoşsohbet, konuşkan ve asıl mesleğinde de kariyer sahibi birisi. Bu yönü beni oldukça şaşırttı. Muhabbet ettikçe anlattıklarından bilmediğim bir çok şey bile öğrendim. Zaten muhabbet esnasında kendisini izlemeye doyamadım, yüz ve fizik güzelliği beni etkiledi. Kırık türkçesiyle, konuşkanlığıyla da oldukça sempatik ve pozitif birisi. Yatak odasında ise tam bir kaplan. Aklımdan geçen herşeyi ben söylemeden gerçekleştirdi ve muhteşem iki saat geçirdik. Misafirperverliğin, ikramların ve geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim. @shakira Çok mutlu oldum. Umarım tekrar görüşürüz.