Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Alkol almıyorum diye son dakika iptal etti

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yorum yapan arkadaşlara jokere ağlayın demeniz sonrası , sizinde admini etiketlemeniz trajikomik , ayrıca forum kurallarını hiçe sayıp , konu muhattabı hanımefendiye alaycı bir şekilde sözde ceza biçmeniz de hiç hoş değil . " araç kullanacağım için içki alamayağım " cümlesindeki kabalığı da anlamış değilim. Forumdaki arkadaşların nickleri ile dalga geçip , cimri diye tahrik ediyor ve sinir bozucu cevaplar veriyorsunuz , daha sonra üstüme geliyorlar görmüyormusunuz diyerek sizin deyiminiz ile " ağlamak " hiç akıl kârı değil. Konunun sükunete bağlanması , olmuyor ise konuya kilit atılması gerektiğini düşünüyorum. Admin gereğini yapacaktır.
Forum kuralı ihlali mi?? Ben yaptım öylemi:) 👏👏Beyfendi bazı yazılan msjlara şaka mahiyetinde cvp verildi, cimri dedim evet ama, karsılığında psikoloji bozuk köylü fakiri bilmem ben git tedavi ol bu hakaretlermi karşılığı gerçekten seviyesizlik

Son düzenleme:
Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,446
1,470
Cinsiyetiniz nedir?
Haftalık mutfak, market alışverişi siparişini veren gördü bu gözler. Sigara, alkol bu ortamda olağan şeyler gibi algılanıyor artık. O yüzden daha fazla uzatmayın arkadaşlar konu amacından çoktan çıkmış sağlıksız durumlara yol açıyor.

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Hep böyle yapıyorum ama SANA Asla baristik
Hayır, bilinçli yaptığın birşey değildi. Kendini açık ettin ve fazlasıyla cevabını aldın. Bana cevap veremediğin için "sen" değil "siz" demelisin dedin ama kendi yazdığından bile haberin olmadığı için bir önceki mesajda bana "sen" diye hitap ettiğini unuttun. Baristik deyince ne oluyor peki? ya da bir başkasının nicki üzerinden başka şeyler türettiğin zaman laf mı sokmuş oluyorsun, karşı tarafın kendisini kötü hissetmesini mi sağlıyorsun "aklınca"? Bu tip ucuz kelime oyunlarını 10 yaşındaki ilkokul çocukları yapar. Biraz yaşının kadını olup doğru yerde bu referansın altında affını isteseydin bu kadar düşürmezdin kendini. Gelen geçen sana cevabını verdi, bu sana yeter de artar.

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Hayır, bilinçli yaptığın birşey değildi. Kendini açık ettin ve fazlasıyla cevabını aldın. Bana cevap veremediğin için "sen" değil "siz" demelisin dedin ama kendi yazdığından bile haberin olmadığı için bir önceki mesajda bana "sen" diye hitap ettiğini unuttun. Baristik deyince ne oluyor peki? ya da bir başkasının nicki üzerinden başka şeyler türettiğin zaman laf mı sokmuş oluyorsun, karşı tarafın kendisini kötü hissetmesini mi sağlıyorsun "aklınca"? Bu tip ucuz kelime oyunlarını 10 yaşındaki ilkokul çocukları yapar. Biraz yaşının kadını olup doğru yerde bu referansın altında affını isteseydin bu kadar düşürmezdin kendini. Gelen geçen sana cevabını verdi, bu sana yeter de artar.
Bir de üzerine, buradaki insanlara edep, adap, yol yordam öğretmeye kalktın. Burada herkes görmüş geçirmiş insanlar merak etme, kimsenin senden alacağı adap-ı muaşeret dersine ihtiyacı yok. Bu tür kurallara teoride o kadar hakimsen pratikte de kullan ki insanlar seni ciddiye alsınlar. Yoksa üzerime geliyorlar diye daha çok sızlanırsın.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Açıkçası benim açımdan değisen, yada beni küçük düşüren hiç birşey yok, uzatan sen oldun ve senin gibi bi kaç kişiler yapılan terbiyesizlikleri sizin karakterinize baglarım anca.. bu saatten sonra kendimi kimseye ispatlama derdinde de değilim bilen bilir zaten benim nasıl bir kadın olduğumu sen güzel kafanı hıç bunlara yorma.. Aff diliycek kişiler varsa onlarda bana hakaret eden kişilerdir ama ben istemiyorum af maf da sizden

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Açıkçası benim açımdan değisen, yada beni küçük düşüren hiç birşey yok, uzatan sen oldun ve senin gibi bi kaç kişiler yapılan terbiyesizlikleri sizin karakterinize baglarım anca.. bu saatten sonra kendimi kimseye ispatlama derdinde de değilim bilen bilir zaten benim nasıl bir kadın olduğumu sen güzel kafanı hıç bunlara yorma.. Aff diliycek kişiler varsa onlarda bana hakaret eden kişilerdir ama ben istemiyorum af maf da sizden
İster iste ister isteme, herkes gördü neyin ne olduğunu zaten.

28 Ağu 2013
109
168
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Ben görüsme yaparken alkol almayı severim ama araba kullanacak olmanız veya sizin alkol almak istememeniz geçerlidir. Bir hanımefendi ile görüsmeden hafif alkollluyum sizin için problem olurmu diye sormuştu teyitlesme sırasında. Sadece gece 1-4 arasında görüsmeden ne hayır beklenir. Hanımefendinin yorgun olacagından ve yoldan geliyor olduğundan bilmiyorum

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısacası; insan gönlünden geldiği için bir şey alır, paylaşmak istediği için alır. Mecbur bırakıldığı, ayıp olmasın diye masrafa sokulduğu veya karşılığında bir şey beklenildiği zaman bunun adı nezaket olmaktan çıkar. Misafirlikte önemli olan alınan içkinin fiyatı değil, insanların birbirine gösterdiği saygıdır.”
Canım benim çok doğru bir konuya değindin.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu bir yere bağlanmaktan çok tartışmaya yol açtığı aşikar..Burada Begüm diyebilirdi vakit geç çıkma yola 3-4 saat öncesinden 30 dk kala bu süre çok geç.İkinci ilk görüşmede alkol olmaz.Tanışmadan birşey istenmez.Üçüncü erkek alkol almak zorunda değil,kullanmıyordur belki.Bu yüzden bile almaz.Bunların üzerinde durmak gerek.Beyefendinin tek hatası gece 1 de görüşmek istemek bence..Onun dışında tartışılacak konu yok.Yola çıkıp 30 dakika kala iptal olunca doğal olarak haklı taraf belli oluyor..

Yousuffer Çevrimiçi
3 Mar 2021
786
773
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bi 35 lik alıverseydin ne var, gecenin 1 inde kız seni misafir ediyor bi jestin olsun, elinde boş gitmemiş olurdun, sen içmeye bilirsin kız içsin ne var amma cimrisin altı üstü 1000 1500 lira ayıp gerçekten bu şekilde buraya yazıp çizmen.. Kız senden istemiş, "ben içmiyorum araba kullanıcam" diye cevabın da kaba olmuş üstelik, nezaketen alır insan
@Joker

Yousuffer Çevrimiçi
3 Mar 2021
786
773
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yorum yapan arkadaşlara jokere ağlayın demeniz sonrası , sizinde admini etiketlemeniz trajikomik , ayrıca forum kurallarını hiçe sayıp , konu muhattabı hanımefendiye alaycı bir şekilde sözde ceza biçmeniz de hiç hoş değil . " araç kullanacağım için içki alamayağım " cümlesindeki kabalığı da anlamış değilim. Forumdaki arkadaşların nickleri ile dalga geçip , cimri diye tahrik ediyor ve sinir bozucu cevaplar veriyorsunuz , daha sonra üstüme geliyorlar görmüyormusunuz diyerek sizin deyiminiz ile " ağlamak " hiç akıl kârı değil. Konunun sükunete bağlanması , olmuyor ise konuya kilit atılması gerektiğini düşünüyorum. Admin gereğini yapacaktır.
@Joker

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bi 35 lik alıverseydin ne var, gecenin 1 inde kız seni misafir ediyor bi jestin olsun, elinde boş gitmemiş olurdun, sen içmeye bilirsin kız içsin ne var amma cimrisin altı üstü 1000 1500 lira ayıp gerçekten bu şekilde buraya yazıp çizmen.. Kız senden istemiş, "ben içmiyorum araba kullanıcam" diye cevabın da kaba olmuş üstelik, nezaketen alır insan
Teşekkür ederim arkadaşım yazdığın yazı için ama gerçekten alkolik bir şey değildi ben de o taraftaydım ve geç kaldım yol çalışması vardı bir yerde bayağı bir trafik vardı alkolik bir şey değil aslında abarttı sadece insanız hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz geç kalabiliriz bunlar normal şeyler bu kadar abartılacak bir şey değil bu ama çok teşekkür ederim yanımda olduğun için❤️

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üstüne vazife olmayan yerlere laf etmeyi sever,freni tutmaz o hanımefendinin. Yıllardır biliriz.

Konuya gelince adamın alkol almasının tek sebebinin para veya cimrilik olmadığı aşikar. Belki yapacağı görüşmede alkol etkisi veya alkollü bir ortam olsun istemiyor ..
Hiç kimse konunun bu tarafına bakmamış. Üstüne bu tercihinden sonra mobing yaparak iptal edelim diyerek üstüne gidilen bir görüşme olmus.
Neticede bu adam hayal dünyasından uydurmuyor ya yazışmaları konuşmaları..
Bir ufak özürle kapanacak konu nereye gelmiş.
Arkadaşa geçmiş olsun ben bu konuda @BEGÜM hanımı hatalı buluyorum. Partnerin hem programini bozmuş hem zamanını yemiş kimse kusura bakmasın maviş haklı beyler
Yani ben bu konularda çok bir şey yazmak istemiyorum uzatmak da istemiyorum herkes kendi tarafından haklı alkol değil konu kesinlikle alkol değil sadece çarpıtma ve geç kaldım insanız ve ben geç kaldığımda yazdım daha yola çıkmamıştı beyefendi kendisi zaten ve ben karşıdaydım insanlık hali olabilir siz de bunu yapıyorsunuz konu alkol falan değil yani burada bana haksızlık yapılıyor ama uzatmak istemiyorum isteyen istediğini düşünebilir isteyen istediğini söyleyebilir özgür bir ülke burası ama insan olduğumuzu unutuyorsunuz bazen

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim arkadaşım yazdığın yazı için ama gerçekten alkolik bir şey değildi ben de o taraftaydım ve geç kaldım yol çalışması vardı bir yerde bayağı bir trafik vardı alkolik bir şey değil aslında abarttı sadece insanız hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz geç kalabiliriz bunlar normal şeyler bu kadar abartılacak bir şey değil bu ama çok teşekkür ederim yanımda olduğun için❤️
Partneriniz belli ki size inanmamış. Trafik konusunu bahane ettiğinizi dusundurmussunuz. Neticede iptal edelim diyerek başlayan süreç sizin soyleminizle başlamış..
Ben anlamadım siz bu iptal edilen partnerin yoldan döndüğü randevvunun neresinde haklinve yanında durulması gereken kişi oluyorsunuz..açıklarsanız hepimiz gerçekten anlayalım @BEGÜM hanım.

Arkadaş konunun trafikle yolla alakalı olmadigina dair onlarca şey söylüyor. Siz alkollü ortam istemiyorum,almayacağım diyen partnere daha sonrasında trafik yol gibi sorunlar koymuşsunuz.
Adam tamam temele girip geliyorum deseydi de o zaman yine sizinle girusemeyecekti anlaşılan sizin dediğiniz üzere🤔🤔🤔🤔

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani ben bu konularda çok bir şey yazmak istemiyorum uzatmak da istemiyorum herkes kendi tarafından haklı alkol değil konu kesinlikle alkol değil sadece çarpıtma ve geç kaldım insanız ve ben geç kaldığımda yazdım daha yola çıkmamıştı beyefendi kendisi zaten ve ben karşıdaydım insanlık hali olabilir siz de bunu yapıyorsunuz konu alkol falan değil yani burada bana haksızlık yapılıyor ama uzatmak istemiyorum isteyen istediğini düşünebilir isteyen istediğini söyleyebilir özgür bir ülke burası ama insan olduğumuzu unutuyorsunuz bazen
Ben herkesin yazdıklarının uzerine fikrimi beyan ettim sadece gerisi okuyanların değerlendirmesine kalmis

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Lütfen yanlış yönlendirme yapma, Alkol konusu olduktan sonra sürekli iptal edelim şeklinde konuşmaya başladın. ben programı bozmayalım dedim buna rağmen geri dönüş yapmamaya başladın. Elimizde telefonlar nereden ne kadar süreceği belli ayrıca son dakikada ayarlamadık kaç saat öncesinden anlaşmıştık ben senden daha uzak bir yerden geliyorken senin bu şekilde davranman hoş olmadı. Evet insanlık hali olabilir fakat sen bana hiç trafikte kaldım vs gibi şeyler söylemedin programa 20 dk kalmış iptal etmişsin ben geri dönmüşüm sonra deyim yerindeyse yalandan trafikte kaldım bahanesi buldun. Trafik hep vardı neden daha öncesinde ben yetişemem demedin o zaman? Bana bu şekilde söyleseydin trafikten dolayı yetişemeyeceğim şeklinde ben zamanı öteleyip yine iptal etmezdim. Ayrıca seni engellemedim foruma yazdığımı bile söyledim. Üzgün olduğunu falan belirtmedin ve Telafi edecekte hiç bir girişimde bulunmadın. Öylece salladın başından resmen. Neyse @Joker objektif şekilde yorumlasın.
Beni engelledin sonra engeli kaldırdın bana mesaj attın ben sana referans yazdım istersen bak diye beni engelledin yani izin vermedin konuşmama engelledin direk evimde alkolüm var benim ihtiyacım yok kimsenin alkolune getirirsin veya getirmezsin ben bunu büyütecek bir insan değilim bunu bilen de biliyor zaten yani bu şekilde beni karalamanın senin eline ne geçeceğini de bilmiyorum ne yapmak istiyorsan da yapabilirsin bu konuyu da artık uzatmak istemiyorum iyi günler diliyorum size

19 Tem 2025
93
80
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme şartlarına yazın bari alkol alınacak diye. adama kaba diyene bak. şunun kadar kaba ve pişkin bir yazı görmedim

12 Şub 2026
128
94
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba, forumda ara sıra görüşmeler yapan kendi halinde biriyim. Şimdiye kadar görüştüğüm pembişlere ne bir sorun yaşattım ne kendim yaşadım sağolsunlar ama @BEGÜM hanımın bugün yaptığı davranış hiç profesyonelce değildi. Görüşmeye yarım saat kala iptal etti sebebi ise alkol almak istemememdi ya da bahaneydi bilemiyorum artık. Özet geçersem, Begüm hanımla gün içerisinde iletişime geçtim. referans sorgusu yaptı vs derken program için anlaştık gece saat 01-04 arası ve en başında uzaktan geleceğimi de belirttim. Ara Ara teyitleştik sorun yok. Daha sonra görüşme zamanı yaklaşınca kendisinin alkol almak istediği benim de almamı istediğini iletti. bende alamayacağımı zaten araç kullanacağımdan bahsettim fakat nedense bu konu büyüdü. Ben yaklaşık 1.5 - 2 saat sürecek bir yolculuğa başladım. Yolun yarısını tamamlamışken dönüş yapmamaya başladı ve görüşmeye yarım saat kala iptal etti. Biz erkekler olarak ta görüşme öncesinde bir külfete giriyoruz. her zaman vakit ve nakit olmayabiliyor. Bu konularda da hanımefendiler biraz daha duyarlı olursa çok iyi olur. Konuşmaların tamamını @Joker e mail yoluyla ileteceğim. Yorum sizin.
Geçmiş olsun hic takma kafana ucuz atlatmışsın..

19 Tem 2025
93
80
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine olmaması hayırlı olmuş bir buluşma. Biri sizden bişi istedi, siz de reddettiniz ki nezaket olarak doğru değil. Negatiflik oluyor. Gidip bu insanlar 3 saat kora kor seks yapılacak. Böyle mi başlayacak bu görüşme 😀
olm adam haklı burada, kız haksız. öyle şartlarım böyle okuyun da gelin demesini bilirler yazıyor mu orada bahşiş verileceği

MJ406

Normal Üye
25 Eyl 2025
33
83
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Psikolojisi bozuk olan sizlersiniz,evet cimrisiniz, kullanıcı isimleri başlıbasına uyduruk zaten ha bi harf fazla ha eksik, ne demeliydim f34 kombi arızası beyfendmi, asıl siz kelimelerinize dikkat edin.. Saygı sınırlarını aşmayın
Konunun kullanıcı isimlerine veya cimrilik meselesine gelmesinin sebebi tam olarak nedir. Bu konularla ilgili geçmişten kalma bir yara veya travma mı var?
Forumda 100 bine yakın insan var. Sizler bile farklı kullanıcı isimleriyle, kendi isimlerinizi gizleyerek bu forumda dolaşıyorsunuz ki bu en doğal hakkınız. Peki bizim saçma sapan kullanıcı isimleri kullanmamızda ne gibi bir problem var? Ayrıca cimrilik kelimesini tam olarak açabilir misiniz? Forumdaki görüşme bilgilerinde paylaşılan refakat ücretlerini insanlar zaten karşılıyor. Buna rağmen bu ücretler size düşük mü geliyor? Refakat ücretlerini özgürce belirleme hakkınız olduğunu düşünüyorum; keza buna hiçbir şekilde lafta etmiyoruz. Bu durumda hangi kriterlere göre cimri oluyoruz? Eve eşya mı almamız gerekiyor yoksa bunun başka bir ölçütü mü var? Eleştiri yapılabilir, buna kimsenin itirazı yok ancak cimri gibi bir yaftanın hangi gerekçeye dayanarak kullanıldığını anlamak istiyorum.

Warhammer Çevrimdışı
23 Eki 2025
146
200
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun. Ben bu işler için Ankara'dan 500 küsür km yol yaparak geliyorum. Yani keşke İstanbul'da olsaydım da yakalar arası gidip gelseydim :D Amacım kaliteli keyifli zaman geçirmek. Kesinlikle ikram vs. bekleyerek bir yerlere gitmiyorum. Alkolümü çerezimi yiyeceğim içeceğimi kendim alıyorum.

Arabayla gittiysem bazen alkol almıyorum çünkü araç kullanacağım, içecek götürüyorum sadece bu soğuk kahve olur, teneke kola olur, teneke meyve suyu olur gibi gibi gibi.
Birisi bana şunu alır mısın ya da al gibi söylemlerde geldiği zaman yapılabilecek bir şey ise yapabilecek isem yaparım yoksa yapmam bunu da söylerim. Arkadaşlar ben bu ortamlar sayesinde kadın görmüş cinsel birliktelik yaşamış birisi değilim. Buranın bana göre en büyük artısı zamandan tasarruf sağlaması.
Siz de buna göre davranın, kadın olmaz der sen olacak diye zorlama dünyadaki tek erkek sen değilsin tek kadında o değil.
Program iptal mi oldu ben haklı mıyım kardeşim ve bir şey mi yapacağım yapacağım en büyük şey buraya yazmam olur daha başka bir şey olmaz. Buraya da olanı olduğu gibi yazmam gerekir.
Burada kimse kimseyi hor görmek ya da küçümsemek gibi gayri rahmani ve ahlaki şeylere düşmesin.

En büyük eksiklik hepimiz için empati. Benim isteğim belli senin de isteğin belli. Buna göre davranılması gerektiğini düşünmekteyim.

Böyle konularda herkes ekran görüntüsünü buraya mı yoksa @Joker 'e mi atmalı bilmiyorum. Belki iki tarafta ekran görüntüsünü atsaydı bu kadar dallanır budaklanır mıydı onu da bilmiyorum . Ez cümle sizi öldürmeyen şey güçlendirir.

Vesselam.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konunun kullanıcı isimlerine veya cimrilik meselesine gelmesinin sebebi tam olarak nedir. Bu konularla ilgili geçmişten kalma bir yara veya travma mı var?
Forumda 100 bine yakın insan var. Sizler bile farklı kullanıcı isimleriyle, kendi isimlerinizi gizleyerek bu forumda dolaşıyorsunuz ki bu en doğal hakkınız. Peki bizim saçma sapan kullanıcı isimleri kullanmamızda ne gibi bir problem var? Ayrıca cimrilik kelimesini tam olarak açabilir misiniz? Forumdaki görüşme bilgilerinde paylaşılan refakat ücretlerini insanlar zaten karşılıyor. Buna rağmen bu ücretler size düşük mü geliyor? Refakat ücretlerini özgürce belirleme hakkınız olduğunu düşünüyorum; keza buna hiçbir şekilde lafta etmiyoruz. Bu durumda hangi kriterlere göre cimri oluyoruz? Eve eşya mı almamız gerekiyor yoksa bunun başka bir ölçütü mü var? Eleştiri yapılabilir, buna kimsenin itirazı yok ancak cimri gibi bir yaftanın hangi gerekçeye dayanarak kullanıldığını anlamak istiyorum.
Ne gibi travmam olabilir beyfendi.ayrıca alkolü cok seven biride değilim,kimseden de talep etmem ne alkol ne sigara ne bahşiş (denen sacmalık) Konuyu acan kişinin başlığı saçma olmuyor da benim 1 ufak sise alıverseydin demem mi saçma geldi sizlere.. Konuyu acan kişinin yazdıkları çokmu normal, aralarında geçen anlamsız bir muhabbeti bu şekilde Aksettirir ise bende öyle düsünürüm"cimri" kelimesi de ne oturdu içinize. Cimri olan gücensin, siz değil.. Ayrıca kullanıcı isimlerine saçma demedim uyduruk dedim ( takma isim) sebebini de açıklamasını yaptım okuduğunuz yorumda...

Son düzenleme:
WhollyEgg Çevrimdışı
4 Ocak 2026
70
114
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Misafirlikte alkol içmek zorunlu değil kişinin kendi tercihidir,Son derece kibar bir beyefendi almam deyememiş araç kullanıyorum diye doğru olanı söylemiş,Begüm için söylemiyorum bunu asla yanlış anlamayın, Yıllarıdır

Bir de partner kavramının altını çizmek lazım: Partner olmak, karşı tarafın bütün maddi yüklerini üstlenmek veya onun isteklerini sorgusuz yerine getirmek demek değildir. Bir insanın bütçesi, tercihleri ve sınırları vardır. Alkol içmeyen birinden alkol almasını beklemek ne kadar anlamsızsa, ‘almadıysa ayıp etti’ diye düşünmek de o kadar anlamsız.😗
Maşallah bu ne karakterli bir bakış açısı böyle. Dilerim ki sayınız artar ve örnek alınırsınız. 👏

memoli19

Normal Üye
22 Mar 2022
31
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar genel olarak yazışmaları okudum. Saat konusuna takılanlar olmuş bunu Begüm hanımda sorgulamıştı en başından belirttim ben işim gereği saat 22de paydos ediyorum ve program yapacaksam genelde o saatlerde oluyor hatta bazı pembişler bu saatler uygun değil demişti daha önceleri saygı duydum ama burada teyitleşilmiş bir programdan bahsediyoruz. Şunu da belirtmek isterim yazışmaların bir kısmını buradan paylaşamadım yani görsel yükleyemedim yoksa herkes zaten neyin doğru yanlış olduğunu görürdü. Programa sonuna kadar sadık kalma çabamda o kadar hazırlık sürecinden sonra iptal etmek istemedim bu da doğal hakkım gibi düşünüyorum. Böyle bir sebeple iptal edildiği için buraya yazmak istedim yoksa tabi ki insanlık hallerinde anlayış gösterecek biriyim fakat konuşmanın seyrine göre karşındaki kişinin az çok düşüncelerini anlayabiliyorsunuz. Her neyse Söylediklerim herşeyin arkasındayım ve kanıtlarımda mevcut fakat konunun daha fazla uzamasının kimseye faydası yok zaten görmek isteyen görmüştür almıştır mesajı diye düşünüyorum. Destek veren arkadaşlarıma da teşekkürler. İyi forumlar cümleten.

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
392
738
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Misafirlikte alkol içmek zorunlu değil kişinin kendi tercihidir,Son derece kibar bir beyefendi almam deyememiş araç kullanıyorum diye doğru olanı söylemiş,Begüm için söylemiyorum bunu asla yanlış anlamayın, Yıllarıdır

Bir de partner kavramının altını çizmek lazım: Partner olmak, karşı tarafın bütün maddi yüklerini üstlenmek veya onun isteklerini sorgusuz yerine getirmek demek değildir. Bir insanın bütçesi, tercihleri ve sınırları vardır. Alkol içmeyen birinden alkol almasını beklemek ne kadar anlamsızsa, ‘almadıysa ayıp etti’ diye düşünmek de o kadar anlamsız.😗
Onlarca yorum içerisinde ve hatta geçmişteki bu tip olumsuz/nötr referanslar içersinde belki de ilk defa bir pembişin bu denli objektif ve doğru yorum yaptığını görüyorum. Gerçekten tebrik ediyorum sizi.

Bir tarafta yaşından beklenen olgunluktan uzak ve şaşırtıtıcı bir şekide insanların nick'lerini değiştirip dalga geçerek hitab edenler, bir tarafta bu denli objektif yaklaşabilen, yanlışa yanlış diyebilen hanımefendiler.

Varolun.

Jadou Çevrimdışı

Jadou

0
2 Kas 2017
68
120
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@BEGÜM Madem evinde bir dünya alkolün var o zaman neden misafirinden alkol talep ediyorsun saçma…

@Sunam Karaca Bir kadına yakışmayacak konuşma şekli ağır testesteron koktu buralar…

@relaxx

Normal Üye
8 May 2026
20
19
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayatım hepimiz insanız ben de atarım konusmalarimizi sorun değil niye alkolü bahane ediyorsun sana resmini de attım dünya kadar alkolü var evimde beni bilen bilir almak isteyen alır gelir almak istemeyen de almaz kimseyi ısrarım yok bu konuda sen bahane Uydurma insanız ben de karşıdaydım Pendik’teydim eve gelmem biraz geç süreceğini söyledim ama sen bunu abartıp beni engelleyip buraya referans yazmışsın tebrik ediyorum seni bu konuda alkışlıyorum ayakta böyle bir anlayış olamaz sana üzgün olduğumu belirttim yetişemeyeceğimi söyledim insanız ya sen de o taraftan geliyorsun trafiğin nasıl olduğunu görmüşsündür niye bu kadar abarttın bunu ben bunu telafi edebilirdim ama senin bu şekilde yazmanı telafi edemem üzgünüm insan olduğumuzu unutuyorsun sanır
Boş konuşuyorsun içmiyor adam almak zorunda da değil. Nezaketi nezaket bilene yaparsın. Ayrıca nezaketi neden hep erkekler yapıyor. Gereksiz avukatlık yapmışsın madem nezaket o halde Begüm hanım diyebilirdi gel içkimizide ben aldım

@relaxx

Normal Üye
8 May 2026
20
19
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba, forumda ara sıra görüşmeler yapan kendi halinde biriyim. Şimdiye kadar görüştüğüm pembişlere ne bir sorun yaşattım ne kendim yaşadım sağolsunlar ama @BEGÜM hanımın bugün yaptığı davranış hiç profesyonelce değildi. Görüşmeye yarım saat kala iptal etti sebebi ise alkol almak istemememdi ya da bahaneydi bilemiyorum artık. Özet geçersem, Begüm hanımla gün içerisinde iletişime geçtim. referans sorgusu yaptı vs derken program için anlaştık gece saat 01-04 arası ve en başında uzaktan geleceğimi de belirttim. Ara Ara teyitleştik sorun yok. Daha sonra görüşme zamanı yaklaşınca kendisinin alkol almak istediği benim de almamı istediğini iletti. bende alamayacağımı zaten araç kullanacağımdan bahsettim fakat nedense bu konu büyüdü. Ben yaklaşık 1.5 - 2 saat sürecek bir yolculuğa başladım. Yolun yarısını tamamlamışken dönüş yapmamaya başladı ve görüşmeye yarım saat kala iptal etti. Biz erkekler olarak ta görüşme öncesinde bir külfete giriyoruz. her zaman vakit ve nakit olmayabiliyor. Bu konularda da hanımefendiler biraz daha duyarlı olursa çok iyi olur. Konuşmaların tamamını @Joker e mail yoluyla ileteceğim. Yorum sizin.
Kardeş eğer bu durum böyle yaşandıysa sonuna kadar haklısın. Burda ki müşteriler görüşme yapacağı kadınların her isteğini yerine getirmek zorunda değildir. Herkesin bütçesi var planı var ona göre hazırlık yapmıştır. Bide haklı gibi açıklama yapıyor Begüm hanım. Bi kere de özür dilemesini bilin telefi etmenin yolunu arayın adam 1-2 saatlik yoldan senin için geliyor yazıktır ayıptır @Joker beyefendinin bu durumu hakkıyla yoluna koyacağından hiç şüphemiz yoktur herkese saygılar

@relaxx

Normal Üye
8 May 2026
20
19
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinirlenmiş etmiş iyide etmiş hemen joker e ağlayın sizde, begüm 1 saat tek ayak üzerinde dur kızım cezalısın:)
Ağlayın derken? Ağlayın dediğin insanlar sayesinde para kazanıyosun ağır konuşuruz haddini aşacak cümleler kurma madrm avukatlık yapacaktın burda ne işin var

mahsunj Çevrimiçi
24 Eki 2025
249
306
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısacası çok geçmiş olsun @memoli19
Ünlü düşünür Ted Mosby'nin de dediği gibi (How I Met Your Mother)

"Çocuklar eğer saat gece 2 ye geliyorsa yatın ve uyuyun, yoksa size mutlaka yanlış bir şey yaptıracaktır. "

Alkol konusu için ise karşınızdaki hanımefendiye "şarap içer misin/içer misiniz? veya alkol ile ilgili bir problemin/probleminiz var mı diye sorulabilir?

@memoli19 isimli forumdaşımız araç kullanacağını belirttiği için alkol almak istememiş olabilir ki bu da mantıklı ve karşısındaki @BEGÜM hanımefendi birlikte beyefendinin beyanına istinaden "ısrarla içmek istediği için" bu problem oluşmuş.

Şayet Begüm hanım, anlıyorum araç kullanacaksanız getirmenize gerek yok ya da eğer isterseniz getirebilirseniz gibi somut ve nazik bir şekilde düşüncesini dile getirseydi, bu problem yaşanmayacaktı.

Misafirliğe giderken bir şeyler götürmek, zorunluluk değil "TERCİH"tir 😉😎

Tüm hanımlara saygılarımı, sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Nazik ve ince ruhlu olmak zorla değil, içten gelir ❤

Enigma34 Çevrimiçi
17 Eyl 2021
456
1,039
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Offfff ne uzamış mevzu arkadaş, zamparalığa çıkıyorsan 3 ün 5 in hesabını yapma yani, bunlar da olağan dışı giderler yeri geldiğinde olur yani, sevgili olsa daha masraflı, birde üstüne nazı var, kaprisi azıcık bu tarafından bakın olaya, küçük hesaplar uzun vadede zarar yazdırır, hadi öpüşün barışın 🤣🤣

guzeladm

Normal Üye
30 Ağu 2022
36
97
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu gerçekten film keyfi verdi bana :)
Keşke çayımı çekirdeğimi alıp okumaya başlasaydım.
Bu konu ya nereden geldim onu bile unuttum ama şimdi aklıma geldi :)
Bak konu aklımı başımdan alacak derecede sürükleyici olmuş :)
Dikkatimi çeken @Sunam Karaca bir dokunmuş bin ah işitmiş, aslında bence anlatmak istediği illa al değil, amacı istediği konuyu yumuşatmak ama bu sefer @BEGÜM çıkmış kendisi topa girmiş :)
Neyse gençler bu gereksiz konuya gereksiz bir yorum yazdım, arkadaşa da geçmiş olsun, herkese iyi geceler.

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haklı yada haksız yok bence ..

Mavi çok uzun yoldan gelmiş kimse başına gelsin istemez .
Ama evet ama sanki netleşmeden mi yola çıkmış .

Herkes kendi tezini görüşünü anlatıyor . Biz de o anlatıma göre yorum yapıyoruz . İşin açıkçası iletişim eksikliği gibi geldi bana . Yani maviş bir görüşme hayal etmiş ve o kadar yolu kat etmiş pembiş para kazanacağı bir görüşmeden olmuş . Yani her iki tarafında aslında fayda görmediği ve üzüldüğü bir konu olmuş ..
keşke olmasa imiş ..

Anlaşılması zor .
Ama dediğin gibi küçücük bir özür ile kapanabilecek bir konu nereden nereye gelmiş ..
Bende tam olarak bunu söyledim .

İki tarafa da geçmiş olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim doğru söze ne denir ki gerçekten çok doğru söylüyorsun ama işte anlatamadık derdimizi biz ❤️❤️

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dikkatimi çeken @Sunam Karaca bir dokunmuş bin ah işitmiş, aslında bence anlatmak istediği illa al değil, amacı istediği konuyu yumuşatmak ama bu sefer @BEGÜM çıkmış kendisi topa girmiş :)
Neyse gençler bu gereksiz konuya gereksiz bir yorum yazdım, arkadaşa da geçmiş olsun, herkese iyi geceler.
Çok naziksin çok teşekkür ederim ya ben de çok gerek duymadigim için cevap vermedim ufacık bir kusura bakma ya düzelebilecek bir konu çok farklı yerlere geldi insanız hepimiz olabilir böyle şeyler ama karşımızdaki kişi insan olduğumuzu unuttugu için ona bir şey anlatmaya çalışmıyorum şu an sadece çünkü anlatılacak biri değil bunu anlamış oldum çok teşekkür ederim❤️❤️

19 Tem 2025
93
80
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Offfff ne uzamış mevzu arkadaş, zamparalığa çıkıyorsan 3 ün 5 in hesabını yapma yani, bunlar da olağan dışı giderler yeri geldiğinde olur yani, sevgili olsa daha masraflı, birde üstüne nazı var, kaprisi azıcık bu tarafından bakın olaya, küçük hesaplar uzun vadede zarar yazdırır, hadi öpüşün barışın 🤣🤣
bu gördüğüm en saçma yorum

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ramirez Çevrimdışı
21 May 2009
182
87
Cinsiyetiniz nedir?
Ortada 2 tarafın iddiaları var. Biz burada bir kanıt göremiyoruz. O yüzden mevzuyla ilgili bir tarafı haklı veya haksız görmek pek mümkün değil. Ancak Sunam hanımın konuya yaklaşım şekli Begüm hanımı savunayım derken ona daha büyük kötülük yapmış gibi görünüyor. Hiç karışmasa çok daha iyi olurmuş. Konu da gereksiz uzamazmış. Yazdıkları ile gerçekten içkiden dolayı iptal edildi algısı oluşturmuş. Kötülük derken bunu kastediyorum.

ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,173
981
Cinsiyetiniz nedir?
Gecenin 1 inde bedava mı misafir ediyor? Ücrette anlaşılmış kimse elinde hediyelerle gitmek zorunda değil.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim etiketlemeseydin iyidi sonra söz hakkı doğuyor bana :), zira söz almamda bazı beyfendicikler bu durumdan hoşnut değiller:) (üstelik kendileri her naneye karısırken!!) sevgiler 💋🙏

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konu hala kapanmadı mı ? ..

@Joker

Belki açan ve açılan arasında çözüldü .
Anlamadığım konu şu .
Evet sen (kişiden bağımsız ) benden farklı düşünüyor olabilirsin ki zaten hayatın rengi bu ama bazı forumdaşlar sanki üniversite tezine bir şey demişsin gibi savunma yada karalama yapıyor ... yap abi yorumunu diğer forumdaş a niye işaret edip tartışma şekline sokma çabası . Senin fikrim senin fikrin benim fikrim benim fikrim aynı düşünmek zorunda değiliz ki ..
keyifli forumlar ..

ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,173
981
Cinsiyetiniz nedir?
Ben görüştüm menfaatçi bir kız değildi hatta evinde karnım aç olduğunu söyleyince airfrey da aperatif bir sey bile hazirlayip ikram etti
Gelirken sen de içersen jack daniels al demisti ama bunu söylerken keyfimiz yerinde olsun maksadıyla söyledi ısrar yoktu gözü saatte olmayan evine gelen insanı sav saklamayan bir arkadaştı
Bu arada @Sunam Karaca dediklerine katılıyorum tabii ki kimse almak zorunda değil öyle bir kural da yok malum mutlu olmaya gidiyorsun 1000 TL 1500 TL’ye Bakmayacaksın katiliyorum bunu bu referansan bağımsız olarak söyledim
Tabii ki her görüşme kendine özeldir detayları bizim bilmemiz mümkün değil ben kendi yaşadığımı anlattım sadece
Kadınlar haksız oldukları konuda bile dayanışma halindeyken, erkeklerin haklı oldukları konularda birbirlerini desteklememesi ne acı. Hanımefendinin görüşmeye gelenlerden birşeyler istemesi adeti galiba. Sizden de istemiş baksana

ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,173
981
Cinsiyetiniz nedir?
Psikolojisi bozuk olan sizlersiniz,evet cimrisiniz, kullanıcı isimleri başlıbasına uyduruk zaten ha bi harf fazla ha eksik, ne demeliydim f34 kombi arızası beyfendmi, asıl siz kelimelerinize dikkat edin.. Saygı sınırlarını aşmayın
Benim kiminle asla görüşmeyeceğim belli oldu. "Psikolojisi bozuk olan sizlersiniz, cimrisiniz" bunlar çok saygısızca..

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim kiminle asla görüşmeyeceğim belli oldu. "Psikolojisi bozuk olan sizlersiniz, cimrisiniz" bunlar çok saygısızca..
Enter bey saygısızlığı başlatan ben değilim lütfen terkrar başlamayalım tartısılan konuyu,bana gelip gelmemende umrumda değil açıkcası üstelik farzet gelmek istemiş olsan bile benim seni kabul etcegim ne malum :)

Son düzenleme:
ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,173
981
Cinsiyetiniz nedir?

Tebrik ediyorum @YILDIZ Hanım👏👏 Olaya objektif bakmak işte budur. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadınlar haksız oldukları konuda bile dayanışma halindeyken, erkeklerin haklı oldukları konularda birbirlerini desteklememesi ne acı. Hanımefendinin görüşmeye gelenlerden birşeyler istemesi adeti galiba. Sizden de istemiş baksan beyefendi

Kadınlar haksız oldukları konuda bile dayanışma halindeyken, erkeklerin haklı oldukları konularda birbirlerini desteklememesi ne acı. Hanımefendinin görüşmeye gelenlerden birşeyler istemesi adeti galiba. Sizden de istemiş baksana
Bakın beyefendi ben kendi yaşadığımı anlattım hanımefendi ile üç saatlik plan yaptık hatta süre biraz geçmesine rağmen en ufak bir sorun yapmayıp tebessümle beni ugurladı ben iletişime değer veren birisiyim bir hanımefendi benden içki istiyorsa aliriim ucun besin hesabina bakmam iyi ki bakmamışım harika bir görüşme geçirdim soyledigim gibi burada yanlış anladığın bir konu var ben kendi yaşadığımı anlattım üstüne basa basa söyleyim ki zihinlerde yer etsin

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Enter bey saygısızlığı başlatan ben değilim lütfen terkrar başlamayalım tartısılan konuyu,bana gelip gelmemende umrumda değil açıkcası üstelik farzet gelmek istemiş olsan bile benim seni kabul etcegim ne malum :)
Bu diyalogun bu kadar uzamasına sebep olan, saygısızlığı başlatan direkt sensin. Hatta saygısızlıkta o kadar ısrarcısın ki iki yukarıda seninle aynı fikirde olmayanlara "beyefendi(cik)" diyerek hala aşağılama çabasındasın kendi aklınca. Söz almandan rahatsız olan yok, sen sadece bazı kimselere sataştın ve cevabını da misliyle aldın. Hatta cevap veremeyince kendini acındırmaya bile çalıştın burada. Dedin ki bana kişisel bir gareziniz mi var? çok kinlenmişsiniz? Yukarıdaki arkadaşa da gelsen bile seni kabul etmem diyerek üstünlük taslamaya çalışıyorsun. Ben sana birşey daha söyleyeyim, sen burada ücretsiz randevu vermeye kalksan sana gelmeyecek bir kitle oluştu bu konu başlığından sonra. O yüzden geç bu sizi kabul etmem numaralarını.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu diyalogun bu kadar uzamasına sebep olan, saygısızlığı başlatan direkt sensin. Hatta saygısızlıkta o kadar ısrarcısın ki iki yukarıda seninle aynı fikirde olmayanlara "beyefendi(cik)" diyerek hala aşağılama çabasındasın kendi aklınca. Söz almandan rahatsız olan yok, sen sadece bazı kimselere sataştın ve cevabını da misliyle aldın. Hatta cevap veremeyince kendini acındırmaya bile çalıştın burada. Dedin ki bana kişisel bir gareziniz mi var? çok kinlenmişsiniz? Yukarıdaki arkadaşa da gelsen bile seni kabul etmem diyerek üstünlük taslamaya çalışıyorsun. Ben sana birşey daha söyleyeyim, sen burada ücretsiz randevu vermeye kalksan sana gelmeyecek bir kitle oluştu bu konu başlığından sonra. O yüzden geç bu sizi kabul etmem numaralarını.
Komik adam hala biç bic ötüyorsun zavallı. . Ben her zaman çok nadıir görüsen biriyim değil bedava indirim dahi yapmam neyin kafasındasın sen benimle ugtasmayı bırak saygısız olan sensin

Son düzenleme:
BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ortada 2 tarafın iddiaları var. Biz burada bir kanıt göremiyoruz. O yüzden mevzuyla ilgili bir tarafı haklı veya haksız görmek pek mümkün değil. Ancak Sunam hanımın konuya yaklaşım şekli Begüm hanımı savunayım derken ona daha büyük kötülük yapmış gibi görünüyor. Hiç karışmasa çok daha iyi olurmuş. Konu da gereksiz uzamazmış. Yazdıkları ile gerçekten içkiden dolayı iptal edildi algısı oluşturmuş. Kötülük derken bunu kastediyorum.
Doğru söze nedeni gerçekten çok haklısın ama o da beni korumaya çalışırken böyle yanlış bir ifade kullanmış olabilir kötü niyetinden değil beni anladığın için teşekkür ederim❤️

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
aslında kendilerini belli ediyorlar iyi oluyor böyle olması tanımış oluyoruz
O eleman 2019 yılından beri,buraya ilk girdiğim günden bu yana takık bana şaşırmıyorum burda beni gömmeye calısmasına;) ne yazık ki ilk girdiğim gün bile ilk olumsuz yorumu bu kişi bana atmıştı dün gibi hatırlıyorum:) 8 yıldır usanmamış Barista:))

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Ben görüştüm menfaatçi bir kız değildi hatta evinde karnım aç olduğunu söyleyince airfrey da aperatif bir sey bile hazirlayip ikram etti
Gelirken sen de içersen jack daniels al demisti ama bunu söylerken keyfimiz yerinde olsun maksadıyla söyledi ısrar yoktu gözü saatte olmayan evine gelen insanı sav saklamayan bir arkadaştı
Bu arada @Sunam Karaca dediklerine katılıyorum tabii ki kimse almak zorunda değil öyle bir kural da yok malum mutlu olmaya gidiyorsun 1000 TL 1500 TL’ye Bakmayacaksın katiliyorum bunu bu referansan bağımsız olarak söyledim
Tabii ki her görüşme kendine özeldir detayları bizim bilmemiz mümkün değil ben kendi yaşadığımı anlattım sadece
Arkadaş sen olayı nasıl oraya bağladın enteresan, adam içmek istemiyor , nedeni olmak zorunda da değil.

libidosubozuk8 Çevrimdışı
18 Mar 2026
82
44
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bana olgun, dingin, sağduyulu, akl-ı selim bir hanımefendi görüntüsü veriyordunuz. Şaşırmamışım. 👌🏻 🙏🏻

Az önce bir arkadaşın konuya yazdığı gibi:

"Bu konunun açılması çok hayırlı oldu, herkes istediği kişi hakkında izlenim edindi."

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Bakın beyefendi ben kendi yaşadığımı anlattım hanımefendi ile üç saatlik plan yaptık hatta süre biraz geçmesine rağmen en ufak bir sorun yapmayıp tebessümle beni ugurladı ben iletişime değer veren birisiyim bir hanımefendi benden içki istiyorsa aliriim ucun besin hesabina bakmam iyi ki bakmamışım harika bir görüşme geçirdim soyledigim gibi burada yanlış anladığın bir konu var ben kendi yaşadığımı anlattım üstüne basa basa söyleyim ki zihinlerde yer etsin
Olay 3-5 meselesi değil ki, arkadaş araç kullanacağı için hayır diyor neden başka türlü yorumlanıyor.

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Yazılanları okudum ve konuyu açan arkadaşın alkol almamak için herhangi bir neden belirtmesine gerek olmayacak bir durumu @Sunam Karaca'nın olaya dahil olup konuyu saptırıp bu kadar uzatması ve sürekli kendini doğru ve haklı göstermeye çalışması bu noktaya getirmiş ve maalesef konuyu gereksiz uzatmış.

27 Nis 2022
667
533
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yazılanları okudum ve konuyu açan arkadaşın alkol almamak için herhangi bir neden belirtmesine gerek olmayacak bir durumu @Sunam Karaca'nın olaya dahil olup konuyu saptırıp bu kadar uzatması ve sürekli kendini doğru ve haklı göstermeye çalışması bu noktaya getirmiş ve maalesef konuyu gereksiz uzatmış.
@Sunam Karaca çok güzel dile getirdi bence ağzıma yüreğine sağlık

19 Tem 2025
93
80
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aksini ispat et o zaman zeki çocuk
neyin ispatı arkadaş, herkesin bir ederi var. ha kız yazar hesabına ne bileyim sevdiği alkolü, sevdiği bazı ürün markalarını, iç çamaşırı için beden ölçülerini falan müşteri de içinden geliyorsa alır giderken. zamparalık dediğin şey para karşılığı alınan hizmet. para karşılığı diyorum anlıyor musun? para. dolayısı ile ek masrafı n hesabını yaparsın her halde. Her zaman daha fazla paraya daha iyi hizmet alma imkanın var.

Enigma34 Çevrimiçi
17 Eyl 2021
456
1,039
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
neyin ispatı arkadaş, herkesin bir ederi var. ha kız yazar hesabına ne bileyim sevdiği alkolü, sevdiği bazı ürün markalarını, iç çamaşırı için beden ölçülerini falan müşteri de içinden geliyorsa alır giderken. zamparalık dediğin şey para karşılığı alınan hizmet. para karşılığı diyorum anlıyor musun? para. dolayısı ile ek masrafı n hesabını yaparsın her halde. Her zaman daha fazla paraya daha iyi hizmet alma imkanın var.
Sana yorumun saçma olduğunu ispat et dedim, sen benim teorimi destekledin, hani saçmaydı 🧐🧐 zamparalığın felsefesi para çokomel eğrisidir, ödenen miktar arttıkça çokomel artar, ama nakit olur, ama hediye olur farketmez

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
19 Tem 2025
93
80
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sana yorumun saçma olduğunu ispat et dedim, sen benim teorimi destekledin, hani saçmaydı 🧐🧐 zamparalığın felsefesi para çokomel eğrisidir, ödenen miktar arttıkça çokomel artar, ama nakit olur, ama hediye olur farketmez
iyi de o eğride para arttıkça kız da değişir, görüşme süresi de değişir, servisler de değişir. bu olayda bunların hangisi yaşanacak? sen alkol aldın diye anal yapan kız var mı mesela, benim bildiğim yok. kız baştan şartlarını söyler sen ona göre karar verirsin. o yüzden senin yorumun saçma, ve desteklemedim ama anlama kabiliyetin düşükse ona ben bir şey yapamam

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Komik adam hala biç bic ötüyorsun zavallı. . Ben her zaman çok nadıir görüsen biriyim değil bedava indirim dahi yapmam neyin kafasındasın sen benimle ugtasmayı bırak saygısız olan sensin
Nadir görüşen biriymiş yapma ya :) duy da inanma. Senden başka ikinci bir zavallı yok burada. Konunun muhattabı hanımefendi bile senin gibi ortalığa atmadı kendini. Zavallı kere zavallı.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar