memoli19
Normal Üye
- 22 Mar 2022
- 31
- 52
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba, forumda ara sıra görüşmeler yapan kendi halinde biriyim. Şimdiye kadar görüştüğüm pembişlere ne bir sorun yaşattım ne kendim yaşadım sağolsunlar ama @BEGÜM hanımın bugün yaptığı davranış hiç profesyonelce değildi. Görüşmeye yarım saat kala iptal etti sebebi ise alkol almak istemememdi ya da bahaneydi bilemiyorum artık. Özet geçersem, Begüm hanımla gün içerisinde iletişime geçtim. referans sorgusu yaptı vs derken program için anlaştık gece saat 01-04 arası ve en başında uzaktan geleceğimi de belirttim. Ara Ara teyitleştik sorun yok. Daha sonra görüşme zamanı yaklaşınca kendisinin alkol almak istediği benim de almamı istediğini iletti. bende alamayacağımı zaten araç kullanacağımdan bahsettim fakat nedense bu konu büyüdü. Ben yaklaşık 1.5 - 2 saat sürecek bir yolculuğa başladım. Yolun yarısını tamamlamışken dönüş yapmamaya başladı ve görüşmeye yarım saat kala iptal etti. Biz erkekler olarak ta görüşme öncesinde bir külfete giriyoruz. her zaman vakit ve nakit olmayabiliyor. Bu konularda da hanımefendiler biraz daha duyarlı olursa çok iyi olur. Konuşmaların tamamını @Joker e mail yoluyla ileteceğim. Yorum sizin.