Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Alımlı ve Tatlı Bir Eda

• Konbuyu başlatan Efe41
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:18
Efe41 Çevrimdışı

Efe41

0
10 Tem 2019
70
88
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eda ile nihayetinde bir araya gelebildik.Gelebildik diyorum çünkü çok daha önceden görüşmemiz gerekirken, bazı nedenlerle görüşmemiz gerçekleşmemişti :)

Geçenlerde kendisini sosyal medyada görmemle beraber çakralarım aniden ona yöneldi ve peşi sıra görüşme programını yaptık.

Görüşme öncesi kısa mesajlaşmalar ve son teyit yapıldıktan sonra hedefe kitlenmiş ve kararlı bir biçimde yola koyuldum. Her ne kadar trafik vs 1 saat geç kalsam da sağ olsun hiç dert etmedi, biraz da şansım vardı tabi ;)

Evi merkezi bir yerde, temiz ve yeni. Son bir mesaj ve küçük tarifin devamında kapıya gelmemle kapının açılması bir oldu :).Kapıdan girdiğimde tatlı ve alımlı hoş bir bayanla karşılaştım.Sağ olsun konuştuğumuz ve onun da söylediği gibi hanım hanım yani çekici bir kıyafetle karşıladı.

Muhabbet edenleri bulabiliyorum sanırım ama samimi olunca kaymaklısı oluyor ve her şeye yansıyor. Eda da bunlardan biriydi. Temizliği, kokusu ve cana yakınlığı ile hoş bir bayan. Asıl mesele kısmında ise ben performansını beğendim ve gayet memnun kaldım.Öpme kısmı yumuşak, uzun ve tatmim ediciydi. Biraz yormuş olabilirim.Orallarda devirdik birbirimizi :) Uyumlu olduğumuzu ben hissettim. O da hissetmiştir umarım.Diğer referanslarda bahsidilen her şeyi yaşadım.İyi bir insan tanıdim. Her sey için teşekkürler Edacım.Yeniden görüşmek dileğiyle...

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
156
182
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onlar ermiş muradına, biz çıkalım.....Şimdi bir süre düz koşu :)

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkür ederim 😊 harika bir insansın, ben Çok memnun oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘😘

Enderefe

Normal Üye
20 Kas 2019
2
2
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eda Hanım ile son 1-2 ayda görüşenler spor yaptıkça iyice fit bir fiziğe sahip olduğundan referans yazılarında çokça bahsetmiş Umarım ilk İstanbul seyahatimde görüşmek nasip olur da artık her gelişimde direkt kendisine misafir olabilirim Kendisinden randevu talep etmek son haberlerden sonra kanun oldu

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Eda Hanım ile son 1-2 ayda görüşenler spor yaptıkça iyice fit bir fiziğe sahip olduğundan referans yazılarında çokça bahsetmiş Umarım ilk İstanbul seyahatimde görüşmek nasip olur da artık her gelişimde direkt kendisine misafir olabilirim Kendisinden randevu talep etmek son haberlerden sonra kanun oldu

Düzenli spor ve diyet yapıyorum. Daha fit ve güzel olabilmek tüm çabam 🤗 Yolunuz Istanbul'a düştüğünde beklerim 🙋‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar