- 29 Ağu 2020
- 62
- 70
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hanımefendi ile bir gün önce hızlı bir şekilde irtibat kurduk ve isteklerimi kendisine açıkça belirttim. Kendisi hem cana yakın hemde profesyonel bir biçimde yanıt verdi bana. Daha ilk konuşmada güzel bir görüşme geçeceğini tahmin etmiştim ki yanılmadım. Konumu çok ulaşılabilir ve kolay. Özel aracımla gittim park sıkıntısı yaşamadım. Çok sevimli ve bir o kadar da temiz bir apartman dairesinde ağırladı beni. Hatta otel konforunda da diyebilirim çünkü kişisel temizliğinizi rahatlıkla yapabilmeniz için temiz havlu, banyo terliği, tek kullanımlık diş fırçası, macunu vs gibi gerekli şeyleri siz gelmeden özenle bulundurmuş ve hazırlamış oluyor. İçeceklerden tutun atıştırmalıklara, çerezlere varana kadar ikramları masada hazır bulunuyor. Daha eve girer girmez kendinizi kıymetli hissetmeye başlıyorsunuz
Tıpkı bir kız arkadaşım gibi karşıladı beni ve birlikte sohbet eşliğinde kahvemizi içtikten sonra otururken öpüşmeye başlayıp yatak odasında sevişmeye devam ettik. Bembeyaz, hem diri hemde yumuşacık bir vücudu(bana göre altın oran bir kadın) çok tatlı bir yüz güzelliği var. Onunla öpüşmekten ve sevişmekten çok keyif aldım, vücudunun tamamını rahat rahat keşfettiğim bir görüşme oldu. Koordine bir şekilde sevişiyor ve müthiş öpüşüyor. Sesiyle dahi tahrik edebilecek bir kadın. Yine kusursuz denebilecek oralıyla ise zirveye ulaştırıyor. Ben kendisinden her açıdan mutlu ve memnun ayrıldım. Yeniden görüşeceğim bir hanımefendi