Fırtına efsane
Normal Üye
- 11 Nis 2022
- 14
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar herkese,
İlk tanışmalarda genelde biraz stres olurum,Aleyna hanımında bu şekil çaldım kapısını kapı açıldığında güzeller güzeli bir hanım efendi karşıladı,güler yüzü ve samimiyeti benim stresi bir nebze olsun aldı neyse koltuğa geçtik,tanışma faslı derken 1 saate yakın muhabbet ettik konuştukca bende stres felan kalmadı ikram derseniz ne ararsanız hazırlamış sağolsun
beni ençok etkileyen kısım bazı pembişler (genelleme yapmıyorum ) karşılıklı oturmayı tercih eder ,ama Aleyna hanım ile sanki yıllardır tanışırmışız gibi dip,dibe temaslı bir şekilde oturduk muhabbetimizi,kahve,alkol derken bu güzel hanım efendiye daha fazla dayanmak mümkün değil
bir an önce icraata geçmek için kendisinden müsade alarak duşa girdim,çıktığımda koltukda hadi gel artık dercesine bekliyor ve koltukta başlangıcı yaptık sonrası yatak odası özel anlar yaşandığı yerde kalsın,ama gerçek samimiyetimle performans olarak benim için 

10 üzerinden 10 tabi kişiye göre değişir ne istediğine bağlı olarak.
Ufak bir kopya (Oralı mükemmel ötesi nefes kesen cinsten
)
Yani kendisi tanışılması gereken mükemmel insan
Yaşattığın her saniye ve an için çooook ama çook teşekkür ederim.

İlk tanışmalarda genelde biraz stres olurum,Aleyna hanımında bu şekil çaldım kapısını kapı açıldığında güzeller güzeli bir hanım efendi karşıladı,güler yüzü ve samimiyeti benim stresi bir nebze olsun aldı neyse koltuğa geçtik,tanışma faslı derken 1 saate yakın muhabbet ettik konuştukca bende stres felan kalmadı ikram derseniz ne ararsanız hazırlamış sağolsun
Ufak bir kopya (Oralı mükemmel ötesi nefes kesen cinsten
Yani kendisi tanışılması gereken mükemmel insan
Yaşattığın her saniye ve an için çooook ama çook teşekkür ederim.