Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 💕🔥ALEV 🔥💕

the_goalkeeper Çevrimdışı
30 Ara 2009
179
237
50
Gerçekten ismiyle müsemma,çekici ve güzel bir kadın.Tanışmamız bir duo görüşmesine denk geldikten sonra kendisinin defalarca misafiri oldum,tıpkı birkaç gün önceki gibi.Randevularımızın hem öncesinde hem anında hem de sonrasında bende eşsiz ve daima tebessümler bırakan etkisi ve iletişimi ile kalbimde ayrıcalıklı bir yeri var.Tanıtım kısmında bahsettiği her ayrıntıyla zamanımı o kadar değerli ve kaliteli hale getirdi ki,hanımefendinin müptelası oldum desem abartmış olmam.Ayrıca bir şansım da vücut kimyalarımızın uyması oldu ki bu piyango vurması gibi birşey aslında,kıymetini bilene...

Samimi evsahipliği,evinin tertemiz hali,özel anlardaki iştah ve arzusunu karşı tarafa da yansıtan kombinleri,havaya sokan yatak odası atmosferi ve inanılmaz oral yetenekleri..kendimi her seferinde özel hissettiriyor.Gerçek bir kadın,hem de alev alev...

Love you Alev 💕🔥💕

Alev DEMİR Çevrimdışı
3 Tem 2025
379
2,264
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçekten ismiyle müsemma,çekici ve güzel bir kadın.Tanışmamız bir duo görüşmesine denk geldikten sonra kendisinin defalarca misafiri oldum,tıpkı birkaç gün önceki gibi.Randevularımızın hem öncesinde hem anında hem de sonrasında bende eşsiz ve daima tebessümler bırakan etkisi ve iletişimi ile kalbimde ayrıcalıklı bir yeri var.Tanıtım kısmında bahsettiği her ayrıntıyla zamanımı o kadar değerli ve kaliteli hale getirdi ki,hanımefendinin müptelası oldum desem abartmış olmam.Ayrıca bir şansım da vücut kimyalarımızın uyması oldu ki bu piyango vurması gibi birşey aslında,kıymetini bilene...

Samimi evsahipliği,evinin tertemiz hali,özel anlardaki iştah ve arzusunu karşı tarafa da yansıtan kombinleri,havaya sokan yatak odası atmosferi ve inanılmaz oral yetenekleri..kendimi her seferinde özel hissettiriyor.Gerçek bir kadın,hem de alev alev...

Love you Alev 💕🔥💕
Ahhh bebeğim seninle defalarca zaman geçirmek benim içinde çok büyük şans iyiki seninle yollarımız kesişmiş daha daha senli benli bizli zamanlara meetooo 🥰😘🦋🌺

emre41

Normal Üye
12 Kas 2022
22
24
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Love you Alev 💕🔥💕
Referans için teşekkürler. Evi metro veya marmaraya yakın mı acaba

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar