- 30 Ara 2009
- 179
- 237
- 50
Gerçekten ismiyle müsemma,çekici ve güzel bir kadın.Tanışmamız bir duo görüşmesine denk geldikten sonra kendisinin defalarca misafiri oldum,tıpkı birkaç gün önceki gibi.Randevularımızın hem öncesinde hem anında hem de sonrasında bende eşsiz ve daima tebessümler bırakan etkisi ve iletişimi ile kalbimde ayrıcalıklı bir yeri var.Tanıtım kısmında bahsettiği her ayrıntıyla zamanımı o kadar değerli ve kaliteli hale getirdi ki,hanımefendinin müptelası oldum desem abartmış olmam.Ayrıca bir şansım da vücut kimyalarımızın uyması oldu ki bu piyango vurması gibi birşey aslında,kıymetini bilene...
Samimi evsahipliği,evinin tertemiz hali,özel anlardaki iştah ve arzusunu karşı tarafa da yansıtan kombinleri,havaya sokan yatak odası atmosferi ve inanılmaz oral yetenekleri..kendimi her seferinde özel hissettiriyor.Gerçek bir kadın,hem de alev alev...
Love you Alev

Samimi evsahipliği,evinin tertemiz hali,özel anlardaki iştah ve arzusunu karşı tarafa da yansıtan kombinleri,havaya sokan yatak odası atmosferi ve inanılmaz oral yetenekleri..kendimi her seferinde özel hissettiriyor.Gerçek bir kadın,hem de alev alev...
Love you Alev