mot67
Normal Üye
- 3 Ara 2024
- 8
- 58
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir süredir takipte olduğum ve önceki görüşme girişimimde başarılı olamadığım @GÖKÇE hanım ile şansımı bir kere daha denedim ve bu sefer başarı oldum. Dün akşam üstü tanışma fırsatını yakaladım. kendisi ile sorunsuz iletişim sonrası konumunu paylaştığı merkezi konumdaki dairesinin kapısının önüne geldiğimde kapıyı çalmama gerek kalmadan kapı aralandı ve ve tatlı gülüşüyle @GÖKÇE hanım karşımdaydı.
Tanışmamızın ardından başlayan ve her konuda akan sohbet ile geçen bir süre sonrasında; tertemiz banyosunda kısa bir duşun ardından, nefes nefese anların yaşandığı odasına geçtik. Pamuk gibi tenini hissetmek çok keyifliydi. Sonrasında da sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik. Zamanımız dolduğunda ise bütün haftanın stresinden kurtulmuş rahatlamış şekilde yanından ayrıldım.
Beni ağırladığın için çok teşekkür ederim.
kendine çok iyi bak, sağlıklı ve güvende kal.
Tanışmamızın ardından başlayan ve her konuda akan sohbet ile geçen bir süre sonrasında; tertemiz banyosunda kısa bir duşun ardından, nefes nefese anların yaşandığı odasına geçtik. Pamuk gibi tenini hissetmek çok keyifliydi. Sonrasında da sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik. Zamanımız dolduğunda ise bütün haftanın stresinden kurtulmuş rahatlamış şekilde yanından ayrıldım.
Beni ağırladığın için çok teşekkür ederim.
kendine çok iyi bak, sağlıklı ve güvende kal.