Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aklımı Başımdan Alan Güzellik

Hınzır01 Çevrimdışı
21 Nis 2023
88
91
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanım ilk görüşme sonrası burnumda tutuyordu bir fırsat bulsam da kapısını tekrar çalsam diye düşünürken birde paylaşımını gördüm sihirli kelimeler belliydi müsaitim kendisine adete koşarak yazdım kısa konuşma sonrası hop kendimi sokağında buldum
Kapı açılır açılmaz güzelliği ile beni bir defa daha mest etti sanki bir an çarpıldım kaldım güzel ses tonu ile içeriye davet etmesi ile ayıldım bir anda hemen bir kahve ikrami sohbet şahane ama benim gözler durmuyor hadi bakalım seni banyoya alalım demesi ile güzel anların zilini çaldı banyo çıkışı mucize anlar başladı Özel anlara pek girmek istemiyorum fakat geç kalmadan sizde kapısını çalın bir çarpılın derim bu arada ben yeniden çarpılacağım o güzel dakikaları iple çekiyorum evden hiç ayrılasım gelmedi ama el mahkûm kapı önünde ki son öpücüğü hala aklımda 🙈

4 Ağu 2024
55
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanım ilk görüşme sonrası burnumda tutuyordu bir fırsat bulsam da kapısını tekrar çalsam diye düşünürken birde paylaşımını gördüm sihirli kelimeler belliydi müsaitim kendisine adete koşarak yazdım kısa konuşma sonrası hop kendimi sokağında buldum
Kapı açılır açılmaz güzelliği ile beni bir defa daha mest etti sanki bir an çarpıldım kaldım güzel ses tonu ile içeriye davet etmesi ile ayıldım bir anda hemen bir kahve ikrami sohbet şahane ama benim gözler durmuyor hadi bakalım seni banyoya alalım demesi ile güzel anların zilini çaldı banyo çıkışı mucize anlar başladı Özel anlara pek girmek istemiyorum fakat geç kalmadan sizde kapısını çalın bir çarpılın derim bu arada ben yeniden çarpılacağım o güzel dakikaları iple çekiyorum evden hiç ayrılasım gelmedi ama el mahkûm kapı önünde ki son öpücüğü hala aklımda 🙈
Referansınız için teşekkür ederim

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Yaaa minik tırtılım benim 🥰🥰 çok tatlısın 😚 seni görmek beni de çok mutlu ediyor çok teşekkür ederim herşey için 💕🤗🌸 tekrarlamak üzere kocaman öpüyorum seni 😘💋❤️💕🥰🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar