elvedaa
Normal Üye
- 23 May 2021
- 7
- 76
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ajdayla 2 gün önce gece yarısına yakın bir zamanda iletişime geçtim. Benimle iletişimi mesaj attıktan sonra telefonda konuşarak sürdürdü ve o konuşmamızda bile tahrik etmek için elinden geleni yaptı. Planladığımız saatte belirttiği konumda evine misafir oldum. Yeri oldukça merkezi ve güvenli bir yerde hiç tereddüt etmeden gittim. Kendisi gerçekten belirttiği yaşta be resimlerdeki gibi. Daha önce hakkındaki referansları okumuştum fakat gerçek midir diye düşünüyordum. Gerçekten belirtildiği kadar istekli ve baştan çıkartıcı. Kapıdan girer girmez ayakkabımı çıkartmadan üstüme atladı ve onu salona kucağımda götürerek mevzuya direk başladık. Neye ugradigimi sasirdim desem yanlis olmaz. Kendisi tam bir milf. Seanslar arasinda yaptigimiz muhabbetlerde bile surekli tahrik etmek icin davraniyor. Onunla gecirdigim zamanin cogunlugunda asil mevzu döndü. Bos muhabbete doymus biri gercekten ne istedigini iyi biliyor. Ne kadar sürede kac kere yaptigimizi buraya yazmayacagim, cunku ben bile inanamadim sizleride inandiramam diye dusunuyorum. Bu zamana kadar ki tecrubelerim arasinda bu kadar istekli ve pes etmeyen gördugum bayanlar arasinda ilk 3 e girdi kendisi. Heran gozunuzun icine bakiyor ve tekrarina tesvik ediyor. Ben kendisinden raziyim =)
iyi ki tanistik, umarim tekrari olur. Cok guzel ve sehvetli zaman gecirdik. Hersey icin tesekkurler Ajda.
iyi ki tanistik, umarim tekrari olur. Cok guzel ve sehvetli zaman gecirdik. Hersey icin tesekkurler Ajda.