- 6 Haz 2018
- 6,573
- 9,055
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kiminle unuttunBir otel odasında unutulan minnoş cicim...
kensisiyle olan tek fotom...
Ekli dosyayı görüntüle 129186
Bir otel odasında unutulan minnoş cicim...
Partnerin senden bir hatıra olarak çorlamış olabilir miBir otel odasında unutulan minnoş cicim...
Bir otel odasında unutulan minnoş cicim...
kendisiyle olan tek fotom...
Kiminle unuttunyenisini alsam olur mu
![]()
En azından tek bir tane var .Bir otel odasında unutulan minnoş cicim...
Size çok yakışmış.
Partnerin senden bir hatıra olarak çorlamış olabilir mi![]()
Merhaba Aylin Hanım..Siz zaten minnoş ve çok zarif birisiniz.Bir de tanışmak mümkün olsaydı,insana gerçekten heyecan veren tarifi imkansız bir duygu olurdu doğrusu inanın.
Zor demeyin nolur.Tanışmayı istiyorum sizinle.Ümit ederim ki olsun.Selamlar çok şimdilik...Teşekkürler, balık etli bir minnoş diyelim...
Biz sizinle zor denk geliriz gibi ama kısmet, belki bir gün...
Şu çorap işinin yakıştığı ender kadınlardansın.. mesela ben çorap olsam kaybolmazdım ama kendisi hata etmiş.Maalesef kayıp kendisi...![]()
Ayy çok üzücü oluyor ya biliyorumm bu duyguyu. 1 poşette 3 tane kostümüm dolapta kalmıştı. Leoparlıydı 1 tanesi en sevdiğim 1 tane fotogtafım var onda da saçlarım kahveBir otel odasında unutulan minnoş cicim...
Eskilerin vardır bir bildiği der, susarım.. tekrar trend oldu görseldeki ürün, libido kırıcı derler birde, eski topraklar çocuk sayısı ile özetliyor durumu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!