Beyaz Yakalı
Normal Üye
- 14 Ağu 2023
- 4
- 17
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Carmen hanımla çarşamba akşamı bir görüşme sağladık ve tek kelimeyle A'dan Z'ye her şeyiyle mükemmel bir zamandı. Evinin konumundan kendisinin özenine kadar her şey gerçekten ağzımı açık bıraktı. Kendisi çok kolay ulaşılabilen bir yerde oturuyor metrobüsle gitmek isteyen herkes kesinlikle hiçbir sıkıntı yaşamayacaktır. Araçla gelenler içinse park konusunda kesinlikle bir sorun yok. Kapıda bir resepsiyon var sadece isim sorulan ve giriş çıkış kesinlikle son derece rahat. Kendisi kapıyı açar açmaz büyüledi beni desem yeridir. Yüzü ve fiziği gerçekten parmak ısırtacak derecede güzel. Evinde her şey ince düşünülmüş ve gerçekten çok tatlı bir şekilde dizayn edilmiş. Gayet temiz şık ve hoş kokan bir eve adım attığınızı ilk dakikadan anlıyorsunuz. Kendisi yalnızca güzel değil aynı zamanda çok eğlenceli ve dolu bir insan. Hangi konuda konuşursanız konuşun Carmen'le olan sohbetler gerçekten apayrı. Hijyen konusunda gerçekten titiz dolayısıyla akıllarda kesinlikle böyle bir soru kalmasın. Özel anlar için çok detay vermek bana hoş gelmiyor ancak şu kadar söyleyeyim kesinlikle dille yazıyla anlatılacak bir deneyim değil mutlaka yaşanması gerekir. Kendisinin kokusu vücudu ve yüzü o kadar güzel ki emin olun sadece izleyesiniz geliyor desem yeridir. Kendisine bana ayırdığı iki saatlik görüşme için ne kadar teşekkür etsem azdır @Carmen . Mutlaka en yakın zamanda tekrardan ziyaret etmeyi dört gözle beklediğim bir hanımefendi kendisi.