Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Açelya ile uçtuk

ibo993 Çevrimdışı

ibo993

0
12 Ara 2018
670
1,601
33
Cinsiyetiniz nedir?
Hipnoz oldum Açelya Hanim'a..
Merhaba arkadaşlar,

Hiç doyamadıgim Açelya Hanım'a, Yurt dışından gelir gelmez tekrar uğradım.

Konum/evi: metrobüs- metro ya da araba ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir yerde. Evi güzel duş imkanı var, tarz yapmış. Tam masaj ve huzur ortamı da var rahat edebiliyorsun.

Açelya:
Çok zeki çok iyi iletişim sağlayabiliyor. Saatlerce konuşurum gerçekten sadece bedenine değil ruhuna da hitap edebiliyor.
Flörtüne çok iyi cilvesi olsun konuşması ile tahrik ediyor. Fiziği dehşet veririci göğüsleri ve kalçaları avuçlamak için çok iyi. Teni çok güzel pürüzsüz. Çok fit bir fiziğe sahip. Misler gibi kokuyor.. Hipnoz oldum.

Performans
Açelya tam bir panter. Çeşitli pozisyonlara yönlendiriyor. Uçuyorum.
Uçuyoruzzz..

Yani diyecek çok şey var ama özetle Açelya harika bir bayan mutlaka gidilmesi gereken biri . Gelince yine ziyaret edeceğim.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaşlar,

Konum/evi: metrobüs- metro ya da araba ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir yerde. Evi güzel duş imkanı var, tarz yapmış. Tam masaj ve huzur ortamı da var rahat edebiliyorsun.

Açelya:
Çok zeki çok iyi iletişim sağlayabiliyor. Saatlerce konuşurum gerçekten sadece bedenine değil ruhuna da hitap edebiliyor.
Flörtüne çok iyi cilvesi olsun konuşması ile tahrik ediyor. Fiziği dehşet veririci göğüsleri ve kalçaları avuçlamak için çok iyi. Teni çok güzel pürüzsüz. Çok fit bir fiziğe sahip. Misler gibi kokuyor.. Hipnoz oldum.

Performans
Uçuyoruzzz..

Yani diyecek çok şey var ama özetle Açelya harika bir bayan mutlaka gidilmesi gereken biri . Gelince yine ziyaret edeceğim.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,232
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifli bir paylasim, cok tesekkurler.

Açelya IŞIK Çevrimdışı
27 Kas 2023
128
164
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba arkadaşlar,

Açelya:

Performans
Uçuyoruzzz..

Teşekkürler paylaşımın için 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar