Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Açelya ile ilk görüşmeden majeste masajı ile güzel anılarla

meaculpa_

Normal Üye
30 Ağu 2020
28
28
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fotoğraflarını gördükten ve referansları dikkatlice okuduktan sonra Açelya Hanım’a görüşme için yazmaya karar verdim. Forumdan ilk görüşmem olduğu için meraklı ve düşünceliydim. Tüm iletişimimiz whatsapp üzerinden çok rahat ilerledi. Kendisi kapıyı açtığında fotoğraflardan çok daha güzel, tahmin ettiğim kadar asil, bir o kadar tanıdık ve yakın bir insanla karşılaştım. Majesteleri masajı ve ekstra 1 saat daha için anlaşmıştık, her şey beklentilerimizin üzerinde güzel geçince bir saat daha ekledik. Sağ olsun beni bu konuda kırmadı.
Ama programı olduğu için bir saat daha kalamadık. Tabii tadı damağımda kaldı.
Yeri geldi birbirimizle düşüncelerimizi paylaştık, yeri geldi içimizi açtık, hayata dair vaktimizin sığdığınca her şeyden konuştuk, uzun süredir tanışıyormuşuz gibi birbirimize dokunup seviştik. İçkilerimizi içip hayattaki her şeyden uzaklaştık. Harika fiziği, doğal güzelliği, samimiyeti, nezaketi, hoş sohbeti ve ince düşüncesi için teşekkür ederim. Forumu ve kadınları bana daha çok sevdirdi ❤️

20 Mar 2022
276
157
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fotoğraflarını gördükten ve referansları dikkatlice okuduktan sonra Açelya Hanım’a görüşme için yazmaya karar verdim. Forumdan ilk görüşmem olduğu için meraklı ve düşünceliydim. Tüm iletişimimiz whatsapp üzerinden çok rahat ilerledi. Kendisi kapıyı açtığında fotoğraflardan çok daha güzel, tahmin ettiğim kadar asil, bir o kadar tanıdık ve yakın bir insanla karşılaştım. Majesteleri masajı ve ekstra 1 saat daha için anlaşmıştık, her şey beklentilerimizin üzerinde güzel geçince bir saat daha ekledik. Sağ olsun beni bu konuda kırmadı.
Yeri geldi birbirimizle düşüncelerimizi paylaştık, yeri geldi içimizi açtık, hayata dair vaktimizin sığdığınca her şeyden konuştuk, uzun süredir tanışıyormuşuz gibi birbirimize dokunup seviştik. İçkilerimizi içip hayattaki her şeyden uzaklaştık. Harika fiziği, doğal güzelliği, samimiyeti, nezaketi, hoş sohbeti ve ince düşüncesi için teşekkür ederim. Forumu ve kadınları bana daha çok sevdirdi ❤️
paylasım için tesekkürler

Açelya IŞIK Çevrimdışı
27 Kas 2023
128
164
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Rica ederim bebeğim 🥰❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar