Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Açaydım kollarımı gitme diyeydim 🙃

30 May 2020
250
394
40
10 MART 2022 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : https://prnt.sc/YFxskjW_Efiy
selam forum ahalisi,
Geçtiğimiz haftasonu pazar akşamı sevgili @@Alyaxx ile 3 saatlik keyifli bir görüşmemiz oldu.
İki elin parmaklarından fazla pembişle görüşmüş biri olarak bugune kadar ilk görüşmelerde 2 saat üzeri görüşmem olmadı ancak bu kız için niyeyse içimden bir his bu görüşmenin 3 saat olmalı diye dürttü ve iyi ki de öyle olmuş.
Zaman gerçekten su gibi akıp geçti. Görüşmelerimin içerisinde bugune kadar son dakikasına kdr kaldığım ilk görüşme oldu.
Evi kolay bir muhitte , otopark sıkıntısı yok, evi derli toplu, temiz bir banyo yatak ve duşu mevcut.
Görüşmemizi 4 gün öncesinden planlamıştık, iletişimiz kolay oldu ancak bir ara Alya nın sigarasından vazgeçmeme inadı programımızı iptal noktasına getirdi ama baktım kendinden taviz vermiyor, ben ilk defa bu konuda kendimden taviz vermek durumunda kaldım çünkü kendisini gerçekten çok merak ediyordum. Forumda bunu kabul etme ihtimalim olan 3 kişiden birisi Alya, neyseki diğer ikisi sigara kullanmıyor :)
Benim ricam üzerinde soğutmuş olduğu güzel bir şişe blush ile sohbetimizi açtık, havadan sudan yüzeysel olarak forumdan sohbet ettik.
Gelelim fasülyenin faydalarına , en sevdiğim kısmı talep üzerine çok detaylı olmadan yazmaya gayret edeceğim.
Duştan çıktıktan sonra yatakta uzanmış bu güzelliğin yanına uzandım, önce güzel dudaklarından başlayarak tüm vucudunu yavaş yavaş öpüp kokladım, ıslatılması gereken tüm noktalara gerekli özeni gösterdim. O kadar doğal ve keyif aldığını hissettiriyordu ki aklıma hiç durmak ve ona da sırasını vermek aklıma gelmedi. Kendisi de benimle uzun uzun ilgilendi, sonrası malum bu kadar uzun ön sevişmeye o kdr çok tahtik olmuştum ki, ben maçın ilk dakikalarında Alya cowgirl e daha yeni ısınıyor iken, ne oluyorum demeden finish çizgisine ulaşmış oldum.
Seans aralarında duşlarımızı alıp sohbetimize devam ettik elbette bunu ayrıca yazmıyorum.
İkinci seans ta yine dayanamadım bu güzellik karşısında ve yine Alya ya düştüm 😋 bu sefer daha kısa tutmaya gayret ettimse de olmadı, onu da yine yukarıları taşıyarak sonrasında bir kaç farklı pozisyon ile finalimizi yaptık.
Son seansımızda ise yatağa yüzüstü uzanmış birisini görünce yine dayanamadım ve öpmelere başladım sonrasında ise o ele gelen müthiş kalçalarını kavrayıp müthiş keyifli bir doggy ile geceyi taçlandırdık.
Alya nın vücudu her ne kadar kilo aldığını belirtsede gayet fit. Evet zayıf değil ama çok sıkı. Bunu vucudunun diriliğinden rahatça anlayabiliyorsunuz . Ayrıca göğüsleri de resim ve videolardan çok daha dolgun olduğunu belirtebilirim. Zaten genç yaşı itibari ile de buna çok şaşırmamak lazım.
Şehirden ayrılma ihtimali üzücü, tekrar tekrar görüşmek isteyebileceğim bir güzellik kesinlikle.
Bana ayırmış olduğu vakti için tekrardan teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar