- 20 Tem 2020
- 298
- 461
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Haziran ortalarında @Eda Brunette ile 2. kez görüştüm. Ümraniye merkezde metroya 5dk. Ulaşım rahat. Evin girişi sorunsuz. Rahat edebileceğiniz bir ev sahibeliği var. ilk saniyeden son saniyeye kadar misafir odaklı samimi bir yaklaşım sergiliyor. Sabırlı olursanız zamanla voltajı iyi yükseltiyor, istekleriniz ön planda.
Önceki tanışıklığın verdiği rahatlıkla süreç hızlanıyor. Ön öpüşmesi harika ve uzun. Göğüsler çekici oynaması koklaması öpülmesi tarifsiz. Tanıtım fotolarındaki detaylara dikkat
iki seanta çift boyutlu yükseliş beni uçurdu. Performansı, anı yaşaması ve yaşatması güzeldi.
Bir ara meşhur
kahveli, göz temaslı ve uzun süren oral teklifini de yaptı ama aklım yataktaydı. Daha önceden de sırtıma masaj yapmıştı bu alanda gayet başarılı. Ama bu sefer yapacağı farklı bir masaj uygulaması ile kendimden geçtim tarifi yok. Saçlarının ucunu bedenimde gezdirmesi ise farklı bir histi. Ayrıca teşekkür ederim.
Zamanınızı dolu dolu geçirtiyor arada ikramlarıyla da boş bırakmıyor.
Bedenen ve zihnen rahatlamış olarak ayrılmak ne güzel.
Bu güzellikleri sunmada gösterdiğin özen için içten

Önceki tanışıklığın verdiği rahatlıkla süreç hızlanıyor. Ön öpüşmesi harika ve uzun. Göğüsler çekici oynaması koklaması öpülmesi tarifsiz. Tanıtım fotolarındaki detaylara dikkat
Bir ara meşhur
Zamanınızı dolu dolu geçirtiyor arada ikramlarıyla da boş bırakmıyor.
Bedenen ve zihnen rahatlamış olarak ayrılmak ne güzel.
Bu güzellikleri sunmada gösterdiğin özen için içten