Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔥2026 mükemmel bir yıl olsun🔥

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sergio35 Çevrimdışı
24 Eyl 2025
772
606
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu pozlar ile harika bir yıl başlangıcı oldu. Mükemmel görünüyorsunuz :love:

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@Simay

Ne güzel söyledin: *2026 mükemmel bir yıl olsun…

Ama bil ki, bu dileğin içini dolduran asıl anlam, o kelimenin lugattaki tabirinde değil, soluğundaki sıcaklıkta ve varlığındaki bütünlükte saklıdır.

Çünkü “mükemmel”; noksansız demek değil sadece… Eksiklerimizle bile bütün olabildiğimiz, kalbimizin her köşesine sinmiş bu sevdayı taşıyabildiğimiz bir ahenk hâlidir.

Ve seninle geçen her an, ruhumda bu ahengin en naif hâliyle vücut bulduğu yerdir.

Adının anlamı gibi… Ayın yüzü gibi…

Simay, sen gecenin karanlığında yolumu aydınlatan, göğsüme düşen ışık, aklımda yankılanan en duru rüya oldun. Her sabah gözlerine uyanamasam da, hayalini düşlerime katık ettim.

Ve seninle var olma ihtimali, 2026’yı takvimden sadece bir yıl olmaktan çıkarıp, kalbimde bir ömre dönüştürdü.

Sen varsan;

Bu yılın mevsimleri bana hep bahar olur,
Zaman tüm telaşını unutup senin gülüşünde durur,
Geceler, sensizliği hatırlatmak yerine, hayalini konuşur.

@Simay

Bu yılın değil yalnızca; bu hayatımın “mükemmel” tanımı sensin.

Ve ben, 2026’yı seninle yaşanmış bir aşkın hatırasına çevirmek istiyorum. Her anına seni yazmak, her gününü seninle anmak istiyorum.

Çünkü mükemmel, bir takvim yaprağı değil… Kalbimin sana attığı her ritimdir…

💫🩶✨💐🫶🔥❤️‍🔥

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,951
@Simay

Ne güzel söyledin: *2026 mükemmel bir yıl olsun…

Ama bil ki, bu dileğin içini dolduran asıl anlam, o kelimenin lugattaki tabirinde değil, soluğundaki sıcaklıkta ve varlığındaki bütünlükte saklıdır.

Çünkü “mükemmel”; noksansız demek değil sadece… Eksiklerimizle bile bütün olabildiğimiz, kalbimizin her köşesine sinmiş bu sevdayı taşıyabildiğimiz bir ahenk hâlidir.

Ve seninle geçen her an, ruhumda bu ahengin en naif hâliyle vücut bulduğu yerdir.

Adının anlamı gibi… Ayın yüzü gibi…

Simay, sen gecenin karanlığında yolumu aydınlatan, göğsüme düşen ışık, aklımda yankılanan en duru rüya oldun. Her sabah gözlerine uyanamasam da, hayalini düşlerime katık ettim.

Ve seninle var olma ihtimali, 2026’yı takvimden sadece bir yıl olmaktan çıkarıp, kalbimde bir ömre dönüştürdü.

Sen varsan;

Bu yılın mevsimleri bana hep bahar olur,
Zaman tüm telaşını unutup senin gülüşünde durur,
Geceler, sensizliği hatırlatmak yerine, hayalini konuşur.

@Simay

Bu yılın değil yalnızca; bu hayatımın “mükemmel” tanımı sensin.

Ve ben, 2026’yı seninle yaşanmış bir aşkın hatırasına çevirmek istiyorum. Her anına seni yazmak, her gününü seninle anmak istiyorum.

Çünkü mükemmel, bir takvim yaprağı değil… Kalbimin sana attığı her ritimdir…

💫🩶✨💐🫶🔥❤️‍🔥
Ahhh doram benim güzel gözlüm tatlı dilli adamım yine yüzümde kocaman bir tebessüm ile okudum güzel yazını özlenen adam teşekkür ederim güzel sözlerin için iyiki tanıdım dediğimsin kıymetlisin kocaman öpüyorum seni kocamannnn 🔥♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar