Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌸🌸🌸🌸🌸

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
aylak adam Çevrimdışı
19 Ağu 2025
81
65
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
efsane , renk ten uyumu...:love:

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
821
829
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzelsin sevgili @Simay ❤️

Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pembenin rengi teninde güzel @Simay Ve sen dokunulmamış bir bahar çiçeği gibisin her anında 💐🔥🥰🫶❤️‍🔥

marq

Normal Üye
21 Ocak 2025
37
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Simay kendisi benim hayatimda ilk gorustugum pembistir 🙈🙈 efsane tatli sohbeti vardir. seri katili belgeseli sever ve efsane vucudu vardir.

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,964
Hıcbırsey yapmadım hanımefendi bu üslubunuzdan sonra birdaha yazmam
Lütfen Benim sayfamdan gider misiniz Siz çok saygısız bir beyefendisiniz zaten benimle muhatap olmayın lütfen siz üslupsuzluğu çok iyi bilirsiniz kaldı ki ben üslupsuz bir cevap da vermedim size benimde en yakın arkadaşım olan mesleği bırakmış bir arkadaşımıza parası bitince geri döner diye haddiniz olmayarak yorum yapan Siz değil miydiniz ? Yeni hayatında başarılı ve mutlu olmasını dilemek bu kadar zor muydu üsluplu beyefendi.

Son düzenleme:
Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,964
@Simay kendisi benim hayatimda ilk gorustugum pembistir 🙈🙈 efsane tatli sohbeti vardir. seri katili belgeseli sever ve efsane vucudu vardir.
Teşekkür ederim tatlım benim Canımsın ayrıntılara kadar beni hatırlıyor olman da beni ayrıca mutlu etti Yüzümde bir tebessüm oluştu Kendine çok ama çoooooook iyi bak Seni çok çok öpüyorum❣️🔥

marq

Normal Üye
21 Ocak 2025
37
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim tatlım benim Canımsın ayrıntılara kadar beni hatırlıyor olman da beni ayrıca mutlu etti Yüzümde bir tebessüm oluştu Kendine çok ama çoooooook iyi bak Seni çok çok öpüyorum❣️🔥
Sizde efenim kendinize cok dikkat edinizzzz baska bir zamanda gorusmek uzre

Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonu olmayan özlemlerin en güzeli. Tekrar görüşene değin kendine çok çok iyi bak.
🥰❤️‍🔥🔥💐🫶

Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabii ki görüşeceğiz Sen de kendine çok iyi bak ❤️🔥
Sana duyduğum alâka, zamanın mecrâsında olmaz fânî, her lahzada bâki, her nefeste taze ve her daim mütenahi 💐❤️‍🔥🥰🔥🫶

Geçtin içimin en derininden yine, ne çok seviliyorsun bir bilebilsen 😊

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,964
Sana duyduğum alâka, zamanın mecrâsında olmaz fânî, her lahzada bâki, her nefeste taze ve her daim mütenahi 💐❤️‍🔥🥰🔥🫶

Geçtin içimin en derininden yine, ne çok seviliyorsun bir bilebilsen 😊
Tatlı dilli @Dora ♥️ Aşk adamı her zaman olduğu gibi ne kadar güzel sözler yazmışsın bunları okumak beni çok mutlu ediyor ♥️♥️
Sende çok seviliyorsun hemde çoook 🔥♥️

Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlı dilli @Dora ♥️ Aşk adamı her zaman olduğu gibi ne kadar güzel sözler yazmışsın bunları okumak beni çok mutlu ediyor ♥️♥️
Sende çok seviliyorsun hemde çoook 🔥♥️
Sen sevilmeye değil, sevdâya daha yakışansın. Ve bil ki her “çok seviliyorsun” sözünde, benim adım gizlidir; zira senin olduğun yerde sevmek kelâm değil, kaderdir gözleri çiçeğim.

@Simay 💐🔥❤️‍🔥🫶🥰

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,964
Seni sevmek bir seçim değil, bende yazılı en güzel kader, ayrıca seninle sevmek de bir ihtimal değil, mukadder bir bahar.

Günaydın Çiçeğim 😉
Tatlı dilli bal Adamım benim Şimdi gördüğüm için iyi akşamlar Aşk adamı güzel gözlüm benim ♥️💋💋💋

Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ve dahi seninle sevdanın yanında, seninle var olmak da yazılmış kadere.

Günaydın bu bâtın gönlümün en güzel sabahı.

@Simay 💐🫶🥰❤️‍🔥🔥

Dora Çevrimdışı
26 Ocak 2025
70
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mükemmel bir kalbin var İyi ki o kader yazılmış bal gözlüm @Dora ❣️❣️
Seninle geçen her ân, zamandan çalınmış bir mucize sanki... Sen sadece ‘biri’ değilsin. Sen, yazgıdaki bir mısra gibi; sevmeye doyamadığım, özlemeye kıyamadığım, anlatmaya kelimelerimin yetemediği o kadersin 💐❤️‍🔥🫶🥰🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar