- 6 Haz 2018
- 6,573
- 9,055
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
İyi seks!
Aşırı subjektif bir kavram, değil mi?
İyi seks!
Kimimiz için iyi öpüşme, kalanı amaaan,
Kimimiz için iyi bir oral, gerisini salla
Kimimiz için birleşme olsun da canıım,
Kimimiz için uzun ön sevişme,
Kimimiz için kısa ön sevişme, uzun bir birleşme.
Kimimize göre karşı taraf görsel zevklerime hitap etsin de aman bir şekilde bir şeyler yapılır falan filan.
Uzaaaar, gider...
Her ne olursa olsun ama seks, hayatımızın en akışkan mevzularından biridir, doğaçlama gelişir, süresi değişkendir, kimi zaman uzun, kimi zaman kısa sürer. Kimi zaman final birleşme ile gelir, kimi zaman oralla, kimi zaman belki final olmaz. Çok fazla değişken, çok!
Şimdi, ne diyor bu kadın diyeceksiniz?
Arkadaşlar ya, benden randevu isterken lütfen beni koşullamayın, ben bundan hoşlanmıyorum.
Ne yazmışım tanıtımımda, "bam bam bam sevişirim!"
Herhalde kendime güveniyorum ki bunu yazmışım, değil mi?
Gelip yazıyorsunuz:
Her seansta ayrı kıyafet isterim. - Moda ikonu muyum ya, ben günlük hayatta ölmeyecek kadar giyiniyorum.
Seansı uzun tutmak isterim. - Yok ben illa 1.1 dakika ön sevişme yapıyorum, fazlasını gören olmadı!
Seansınız şöyle mi? Süresi böyle mi? - Her şey Max 1.5 dakikada bitmeli, yoksa ben sizi bipiyorum.

Şipşak yapılsın istemem! - Hayır, şipşak benim hayat felsefem, lütfen ama...
Ben sevişiyorum arkadaşlar ya, iyi hizmet vermeye çalışıyorum ama gelip bana bla bla yapılınca ge ri li yo rum!
Akışına bırakmayı beceremeyecek arkadaşlar zahmet edip benden randevu istemesinler ya, yormasınlar kendilerini nolur.
Bir de deniyor ki "hakkınızda yazılanları okudum" , bu nasıl okumak?
Neden yormadan randevu almayı beceremiyoruz?
Vallahi, döndüm döneli serzenişler kaplanı oldum, aaa! Ne oldu bu ortama?
Sayın referanslarım, alooo, hakkımda şipşakçı filan mı diyorsunuz yoksa?

( Şaka, biliyorum hiçbiriniz demezsiniz ve size bir güzellik yapacağım valla son 10 günde başıma gelenlerden sonra... 
)
Hakikaten ya bu arada sorayım: Kimin, iyi seks algısı nedir?
Neye göre değişir?
Aşırı subjektif bir kavram, değil mi?
İyi seks!
Kimimiz için iyi öpüşme, kalanı amaaan,
Kimimiz için iyi bir oral, gerisini salla
Kimimiz için birleşme olsun da canıım,
Kimimiz için uzun ön sevişme,
Kimimiz için kısa ön sevişme, uzun bir birleşme.
Kimimize göre karşı taraf görsel zevklerime hitap etsin de aman bir şekilde bir şeyler yapılır falan filan.
Uzaaaar, gider...
Her ne olursa olsun ama seks, hayatımızın en akışkan mevzularından biridir, doğaçlama gelişir, süresi değişkendir, kimi zaman uzun, kimi zaman kısa sürer. Kimi zaman final birleşme ile gelir, kimi zaman oralla, kimi zaman belki final olmaz. Çok fazla değişken, çok!
Şimdi, ne diyor bu kadın diyeceksiniz?
Arkadaşlar ya, benden randevu isterken lütfen beni koşullamayın, ben bundan hoşlanmıyorum.
Ne yazmışım tanıtımımda, "bam bam bam sevişirim!"
Herhalde kendime güveniyorum ki bunu yazmışım, değil mi?
Gelip yazıyorsunuz:
Her seansta ayrı kıyafet isterim. - Moda ikonu muyum ya, ben günlük hayatta ölmeyecek kadar giyiniyorum.
Seansı uzun tutmak isterim. - Yok ben illa 1.1 dakika ön sevişme yapıyorum, fazlasını gören olmadı!
Seansınız şöyle mi? Süresi böyle mi? - Her şey Max 1.5 dakikada bitmeli, yoksa ben sizi bipiyorum.
Şipşak yapılsın istemem! - Hayır, şipşak benim hayat felsefem, lütfen ama...
Ben sevişiyorum arkadaşlar ya, iyi hizmet vermeye çalışıyorum ama gelip bana bla bla yapılınca ge ri li yo rum!
Akışına bırakmayı beceremeyecek arkadaşlar zahmet edip benden randevu istemesinler ya, yormasınlar kendilerini nolur.
Bir de deniyor ki "hakkınızda yazılanları okudum" , bu nasıl okumak?
Neden yormadan randevu almayı beceremiyoruz?
Vallahi, döndüm döneli serzenişler kaplanı oldum, aaa! Ne oldu bu ortama?
Sayın referanslarım, alooo, hakkımda şipşakçı filan mı diyorsunuz yoksa?
Hakikaten ya bu arada sorayım: Kimin, iyi seks algısı nedir?
Neye göre değişir?
Son düzenleme: