- 30 May 2020
- 256
- 403
- 40
Merhaba forum sakinleri
@shakira ile bu cumartesi 2 saatlik bir görüşmem oldu.
Ev tertemiz
İkram konusunda çok bonkör ++
Doğal göğüs merakımdan kaynaklı merak ettiğim pembişlerdendi.
Referansların abartılı olabileceğini düşünüyordum çünkü bir çok referansta malesef arkadaşlarımız şirinlik adına pembişleri yaşça baya küçültüyor ancak @shakira hnm gerçekten belirtmiş olduğundan görsel olarak çok daha diri
Sohbet muhabet e çok çok güzel uyum sağlıyor, fevkalede
Yatakta da tüm hünerlerini sergiliyor.
İlk seans cowgirl de elimde yüzümde ağzımda o güzel göğüslerle bitti
İkinci seans ta doggy te müthiş kalçaların seyri ve hissi ile tamamlandı
ikinci seansta biraz daha yakın temas istedim ama sanırım bir iletişim aksaklığımız oldu, ne oldu ise o son 15dk da bana kızdığını yataktan çıkınca anladım hatta şaka yapıyor diye düşündüm kapıdan çıkana kadar şaka yaptım diyecek diye bekledim ama demedi
Ben çok keyif aldım.
Zamanı için teşekkr ederim.
Kızgınlığı geçti ise @shakira beni tekrar kabul ederse seve seve tekrar ziyaret edilemesi gerekenler listesine yazıldı.
@shakira ile bu cumartesi 2 saatlik bir görüşmem oldu.
Ev tertemiz
İkram konusunda çok bonkör ++
Doğal göğüs merakımdan kaynaklı merak ettiğim pembişlerdendi.
Referansların abartılı olabileceğini düşünüyordum çünkü bir çok referansta malesef arkadaşlarımız şirinlik adına pembişleri yaşça baya küçültüyor ancak @shakira hnm gerçekten belirtmiş olduğundan görsel olarak çok daha diri
Sohbet muhabet e çok çok güzel uyum sağlıyor, fevkalede
Yatakta da tüm hünerlerini sergiliyor.
İlk seans cowgirl de elimde yüzümde ağzımda o güzel göğüslerle bitti
İkinci seans ta doggy te müthiş kalçaların seyri ve hissi ile tamamlandı
ikinci seansta biraz daha yakın temas istedim ama sanırım bir iletişim aksaklığımız oldu, ne oldu ise o son 15dk da bana kızdığını yataktan çıkınca anladım hatta şaka yapıyor diye düşündüm kapıdan çıkana kadar şaka yaptım diyecek diye bekledim ama demedi
Ben çok keyif aldım.
Zamanı için teşekkr ederim.
Kızgınlığı geçti ise @shakira beni tekrar kabul ederse seve seve tekrar ziyaret edilemesi gerekenler listesine yazıldı.