Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zarafetin ve Güzelliğin Konya Şubesi.

MehmetNS

Normal Üye
6 Haz 2026
9
10
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba. Bu sayfayı Tuğçe hanım vesilesiyle tanıdım ve biraz inceleme fırsatı buldum. Platformun kalitesinden emin olduktan yorum yapmak istedim.

Tuğçe hanım ile 5 Temmuz gecesi için bir hafta önceden randevulaştık. Şartları yerine getirdikten sonra günü beklemeye başladım. İşlerimden dolayı konaklayacağımız mekana benden önce giriş yaptı.
Odaya girdiğim andan itibaren güzel anların beni beklediğini anladım. Sanki yeni tanıştığım bir partner beni beklemiyordu. Uzun süredir hayatımda olan sevgilim karşılaşmıştı beni.
Güler yüzü ve hoş sohbetiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Zaman ilerledikçe erkeğini mutlu etmek için çabalayan bir kadın çıktı içinden. Farklı kostümler, her seferinde yeni bir hazırlık yapması da cabası.

Aslında kıskanç bir adam olarak Tuğçe ile ilgili çok fazla bilgi vermek istemiyorum. Kimse ile görüşmesin hep benimle olsun🥰

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
475
1,517
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle herkese merhaba. Bu sayfayı Tuğçe hanım vesilesiyle tanıdım ve biraz inceleme fırsatı buldum. Platformun kalitesinden emin olduktan yorum yapmak istedim.

Tuğçe hanım ile 5 Temmuz gecesi için bir hafta önceden randevulaştık. Şartları yerine getirdikten sonra günü beklemeye başladım. İşlerimden dolayı konaklayacağımız mekana benden önce giriş yaptı.
Odaya girdiğim andan itibaren güzel anların beni beklediğini anladım. Sanki yeni tanıştığım bir partner beni beklemiyordu. Uzun süredir hayatımda olan sevgilim karşılaşmıştı beni.
Güler yüzü ve hoş sohbetiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Zaman ilerledikçe erkeğini mutlu etmek için çabalayan bir kadın çıktı içinden. Farklı kostümler, her seferinde yeni bir hazırlık yapması da cabası.

Aslında kıskanç bir adam olarak Tuğçe ile ilgili çok fazla bilgi vermek istemiyorum. Kimse ile görüşmesin hep benimle olsun🥰
Canım benim bu özel ve güzel referansın teşekkür ediyorum. Hatta bir çok şey, herşey için. .. 🥰🙏🏻❤️ Çoook güzel bi insan daha tanıdım. Benim içinde fazlasıyla ince düşünülmüş bir geceydi. Hatta zarfta değil direkt cüzdanda düşünülmüş bir jestle hafızama kazınacak bi ilki de yaşamış oldum seninle ;)) Üzerinde ki T harfide ayrı konu tabii ;) O an belli edememiş olabilirim 🙈 Fazlasıyla mutlu oldum. Bu güzel hediyen ve jestin için bir kez de burdan teşekkür ederim. Hoş sohbetin güzel kalbin arkadaşlığın partnerliğin içinn de çooook ama çoooooook teşekkürLerrr. Daha nice mutlu anılarımıza günlerimize inşallah. 🙏🏻🥰 Forumumuzu beğenmene de çok sevindim. Hoşgeldin aramıza. .. 🥰❤️🙏🏻 Tabii bizim her yerde kalbimiz bir olucak. Güzel bi insan kazanmanın mutluluğuyla beraber. ... Kendine çoooooook iyi bakkkk. .. 😘💋💋💋 SEVGİLERİMLE. ..🌸🌷

MehmetNS

Normal Üye
6 Haz 2026
9
10
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her şeyin en güzelini ve özelini hakediyorsun canım.🥰
Güzel anılar biriktirmek dileğiyle😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar