Aethra
Normal Üye
- 7 Ara 2020
- 9
- 72
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Seray Yıldırım hanımla ani gelişen bi İstanbul programım dolayısıyla hızlı bi randevu alarak görüşme gerçekleştirdim . Evi Halkalı'da site içerisinde güvenlikli bi konumda . Özel aracınızla çok rahat ulaşabileceğiniz bi konumda . Forumdaki paylaşımları ve referansları sebebiyle uzun süredir takibimde olduğu için görüşmeyi ayarladıktan sonra evine varana kadar zaman geçmek bilmedi benim için
Evi gayet temiz , 2 adet köpeği var ikisi de pek tatlı ve uysal. Seray hanım ise pek zarif, yüz ve fizik güzelliği gerçekten çok iyi . İnsanı cezbeden bi albenisi var. Oturuşu, kalkışı , sohbetindeki samimiyetiyle sizi kendisine çekiyor. Duş sonrası odaya geçtiğimde ise o güzel dakikalar başlıyor
Öncelikle ön sevişmeyi seven birisi olarak Seray hanımın bu konudaki isteği çok çok güzel . Öyle güzel ve uzunca öpüştük ki ayıramadım dudaklarımı kendisinden , devamında ise çok keyifli, farklı pozisyonlarla dolu 2 seanstan sonra pamuk gibi ayrıldım yanından. Özellikle ön sevişmeyi sevenlerin memnun olmadan ayrılma imkanı yok yanından. Kendisini tanıdığıma, vakit geçirdiğime çok memnun oldum.