Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zamanı hızlandıran kadın....

dm84

0
19 Mar 2011
58
55
Cinsiyetiniz nedir?
Mini bir istanbul gezisine çıktım ve forumda gördüğüm Begüm hanımın misafiri odlum. Dört saat nasıl geçti anlamadım, evi geniş , düzenli ve çok temiz. Misafirperver ve sizin rahatınızı sizden daha çok düşünüyor, gerçekten samimi olduğunu hissediyorsunuz, güzellik kavramı herkesin farklı ama benim görüşüm yüz güzelliği ve fiziği çok iyi, yani vucudunun herhangibir noktasıyla bütün gün sevişebilirsiniz.. 😀 kendime çok yakın hissettim yatakta dahada yakın , çok arzulu, bunları ifade etmesi biraz zor yaşamak lazım, ben ne yazssam eksik kalacak. Kesinlikle bukdar mükemmel bir randevu beklemiyordum. Kendisine herşey İçin çok teşekkür ederim.

Begüm Cansın Çevrimdışı
22 Kas 2025
311
271
Mini bir istanbul gezisine çıktım ve forumda gördüğüm Begüm hanımın misafiri odlum. Dört saat nasıl geçti anlamadım, evi geniş , düzenli ve çok temiz. Misafirperver ve sizin rahatınızı sizden daha çok düşünüyor, gerçekten samimi olduğunu hissediyorsunuz, güzellik kavramı herkesin farklı ama benim görüşüm yüz güzelliği ve fiziği çok iyi, yani vucudunun herhangibir noktasıyla bütün gün sevişebilirsiniz.. 😀 kendime çok yakın hissettim yatakta dahada yakın , çok arzulu, bunları ifade etmesi biraz zor yaşamak lazım, ben ne yazssam eksik kalacak. Kesinlikle bukdar mükemmel bir randevu beklemiyordum. Kendisine herşey İçin çok teşekkür ederim.
Harika bir Adam tanıyorum centilmen
Mütevazi … Karakteri duruşu 10 numara.
Asilliği vücudunun her dokusuna işlemiş muhteşem bir insan.
İyi ki tanıdım iyi ki misafirim oldun.
Seni tanımaktan çok mutluyum
Güzel seven Adam ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar