Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yazmasam, olmazdı..

Ktyizmir

Normal Üye
21 Şub 2021
1
7
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz hafta kendisiyle 2 saat görüşme şansına eriştim.Her anlamda kendimi bu kadar rahat ve iyi hissettiğim çok az görüşmem oldu diyebilirim.Sohbeti,güzelliği her anlamda görüşme yapan için büyük şans..Daha sık ve daha uzun programlarda görüşmek üzere..

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,728
3,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz hafta kendisiyle 2 saat görüşme şansına eriştim.Her anlamda kendimi bu kadar rahat ve iyi hissettiğim çok az görüşmem oldu diyebilirim.Sohbeti,güzelliği her anlamda görüşme yapan için büyük şans..Daha sık ve daha uzun programlarda görüşmek üzere..
Paylaşım için teşekkürler... (y)

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle iyi geceler diliyorum güzel yorumun için ❤️çok teşekkür ederim 🤗 bende seni misafir etmekten mutluluk duydum🥰sohpet, yaklaşım her iki taraf içinde önemli 🥰güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🥰en kısa zamanda ve daha daha uzun görüşmelerimize diyorum tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️ diyorum iyi geceler 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar