Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaşayıp Ölmek, Aşk ve Avarelik üstüne

kingcrimson Çevrimiçi
9 Ara 2021
1,618
3,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dikkat bu bir referans değildir sadece teşekkür için...

Sevgili @Anna Karenina öncelikle beni kabul ettiğin için teşekkür ederim. Hem bedensel hem de ruhsal olarak rahatladığım bir zaman dilimi oldu.

Seni tanıdığım ilk saniyeden sonra birlikte geçen her saniye gibi.

Umarım sen de yaşam, ölüm, aşk ve avarelik derken neredeyse her şeyden konuştuğumuz minik sohbetimizden keyif almışsındır.

Masaj için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Dokunuşların benim için çok kıymetli.

Bu arada konu cümlesi bana ait değil, Oktay Rifat’ın bir şiir kitabından. Umarım bir gün, tek derdimizin daha fazla şiir okumak olduğu bir zamanda, birlikte okuruz🙏

OkytRft.jpg

Zaitama

Normal Üye
25 May 2021
21
19
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba @kingpqylasimin icin teşekkürler
Peki sadece masaj hizmeti mi yoksa detayları var mi? 2 saatlik seansa gitmeyi düşünüyorum da

kingcrimson Çevrimiçi
9 Ara 2021
1,618
3,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Peki sadece masaj hizmeti mi yoksa detayları var mi? 2 saatlik seansa gitmeyi düşünüyorum da

Merhabalar. Kendi adıma ben sadece masaj hizmeti alıyorum. Üstüne biraz sohbet muhabbet. Yanından gayet memnun şekilde ayrılıyorum.

Diğer detayları @Anna Karenina hanımla konuşursan daha iyi olur🖐️

22 May 2026
341
681
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgili @Anna Karenina öncelikle beni kabul ettiğin için teşekkür ederim. Hem bedensel hem de ruhsal olarak rahatladığım bir zaman dilimi oldu.

Umarım sen de yaşam, ölüm, aşk ve avarelik derken neredeyse her şeyden konuştuğumuz minik sohbetimizden keyif almışsındır.

Masaj için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Dokunuşların benim için çok kıymetli.

Bu arada konu cümlesi bana ait değil, Oktay Rifat’ın bir şiir kitabından. Umarım bir gün, tek derdimizin daha fazla şiir okumak olduğu bir zamanda, birlikte okuruz🙏

Ekli dosyayı görüntüle 132558
Sevgili King, içinizdeki o düşsel yönünüz bir kez daha ortaya çıkmış ve kaleminize yansımış, insanı şair eder bu dünya, çok teşekkür ederim, her zamanki gibi inceliğiniz karşısında ne diyeceğimi bilemedim, Oktay Rıfat’ın da dediği gibi veda etmek istiyorum
“Ben kafes, sen sarmaşık, dolan dolanabildiğin kadar”
Sevgiler 🙋🏻‍♀️😌

22 May 2026
341
681
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Peki sadece masaj hizmeti mi yoksa detayları var mi? 2 saatlik seansa gitmeyi düşünüyorum
İlk tanışlamalarda 2 saat oluşturmuyorum genelde, biz çok eskiden beri tanıştığımız için, sohbetimiz muhabbetimiz aramızdaki hukuka dayalı uzayabiliyor, masaj için toplamda bir saat yeterli oluyor, detaylar kişiye göre bu sebeple değişebiliyor, bir misafirimle hiç sohbet etmeyiz belki, başka bir misafirimle ortak noktamız çoktur, ya da iki saat içinde iki kez masaj hizmeti alan da oluyor, bazı arkadaşlarla biraz şarap peynir, biraz sohbet, yani demem o ki, bu göreceli bir durum, önce tanışalım isterim, sonra enerjimiz frekansımız tutarsa saati uzatır ya da sonlandırırız, başka sormak istediğiniz bir konu varsa ben yardımcı olayım

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,701
11,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 132558
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar