para saymak nedir derken? kalan parasını geri vermek için saydım parayı. ayrıca bana verilen parayı sayamaz mıyım altın bir kural mı bu? sen ajans mısın diye soruyor ve ben bahane olarak kızıyorum shshahah enteresan bir kafa. iyi biri olmanın kazığını ben yedim canım karşımdaki değil. tekrar açıklamayacağım yukarıdaki yazdığımı oku.
Bana ters para konuları, görüşme esnasında hiç konuşmamaya dikkat ettiğim konudur. Her zaman öncesinde anlaşırım ve banyoda zarf olarak bırakırım.
İkiniz içinde kaos durumu olmuş bana göre, yanınıza geldiğinde de para sayar halde gördüyse bu da tuzu biberi olmuştur.
Ajans vs sizin için bardağı taşıran son damla olmuş.
Bakın ben iki tarafında hataları olduğunu düşünüyorum ama yinede evinizdeki misafirininizi bir şekilde idare etmeniz gerekirdi. Evden kovuşmak büyük bir saygısızlık/eylem yapmadığı sürece ağır bir eylem olmuş.
Neler duyuyoruz, neler oldu bu zamana kadar, sahte para verenler, para bile vermeden gidenler, unuttum diyip kandıranlar. Hatta evindeki parayı bile çalanlar filan.
Yani hepimizin biraz daha empati yaparak hareket etmesi gerekiyor.
Bahane konusunu şöyle açıklayayım; hepimiz bilinçaltında bahanelerimizle yaşıyoruz, anlık bir bahane tetikliyor bizi.
Size samimi sorum şudur, o güne dair tamamen haklı ve kusursuz olduğunuzu düşünüyormusunuz.