Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaptığım şaka için özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vera gerçekten çok güzel bir kadın fiziği ile yüzü ile hatta yüzü fiziğinden de iyi servislerden de çok memnun kaldım tam aradığım gibi gfe tadında sohbet muhabbet servislerden de iyi tek bir problem yaşandı o da benimle ilgili samimiyete dayanarak ufak bir şaka yapayım dedim şaka kakaya döndü o da haklı olarak erken ayrılmamı istedi buradan da tekrardan yaptığım şaka için özür dilerim geçirdiğim süreden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim imkanı olan buluşsun tanışsın

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
494
969
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vera gerçekten çok güzel bir kadın fiziği ile yüzü ile hatta yüzü fiziğinden de iyi servislerden de çok memnun kaldım tam aradığım gibi gfe tadında sohbet muhabbet servislerden de iyi tek bir problem yaşandı o da benimle ilgili samimiyete dayanarak ufak bir şaka yapayım dedim şaka kakaya döndü o da haklı olarak erken ayrılmamı istedi buradan da tekrardan yaptığım şaka için özür dilerim geçirdiğim süreden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim imkanı olan buluşsun tanışsın
Ne yaptın🤭🤭
Olur öyle referans için teşekkürler(y)(y)

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Buraya yeni üye oldum seni ya da bir başkasını ilgilendirmiyor bence
Eğer bir şey yazdı isen sana ne yaptın diye soranlara bu şekilde cevap vermen doğru değil
Ya konudan bahsetmeyeceksiniz yada . Daha medeni cevap vereceksiniz .
"Bir şaka yaptım kaka ya döndü" dersen herkes kendisi de yapmamak için ne oldu yada ne yaptında kızdırdın diye sorabilir öyle değil mi ? Yeni üye olmuşsunuz madem belki forumdaş cevabına göre sana bir çözüm önerisi sunacak
Gereksiz bir şekilde seni yada başkasını ilgilendirmez diyemezsin eğer yazdı isen bu da insanları ilgilendiren bir şey oluyor heeee bu konu özel diye özür dilemek istiyorsan da toplu mesaj da değil de dm den yada Whatsaap dan denemelisin . Merak uyandıran bir şey yazarsan herkes merak eder . Cevap bu şekilde olursa böyle Dersen forumdaşa ayıp etmiş olursun . İnsana saygıya davet ediyorum .

Sevgili @Painkiller84 forumdaşımıza ayıp etmişsin .

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıklık getireyim o zaman çarşamba günü wp den yazıştık pazar için anlaştık 4 saat +cim diye pazar günü de bir sıkıntı yok değil mi diye sordum hayır yok dedi eve girdiğimde parayı verdim burada fazla var dedi ben de 4 saat +cim anlaşmıştık diye söyledim bana sorarsanız anlaşıp buluşacağın biri ile kaç saat buluşacağını ya da ne kadara anlaştığını unutmak hatırlamamak diye bir şey olmamalı ama sorun etmedim bir sürü boş mesaj alıyordur insanlık halidir uzatmadım 3 . saatin sonunda kendisi geldi ben gelmedim ve bir anda yoruldum diyerek beni öylece yatakta bıraktı sonra devam ederiz dedi başta anlayamadım ne olduğunu bir baktım hakikaten içer geçti gelmedi yatağa ben de yanına gittim bundan hoşlanmadım ya da bu hoş olmadı dedim kalktı verdiğim parayı saymaya başladı ne kadar olduğunu söyledim paranın bir yanlış olmasın diye neden o kadar var dedi ben de tekrar açıkladım 4 saat +cim diye ve geçirdiğimiz 3 saat boyunca ajanslar ilgili yaptığımız sohbete dayanarak vera nın hiçbir akan ile bağlantısı olmadığını bildiğim için esprili bir dille arada ajans mı var ben seninle yazışıp anlaşmadım mı wp den dedim buna çok kızdı giyin git dedi siz olsanız ne yapardınız zaten işin ortasında öylece bırakıldım bu bir ikincisi çarşamba günü wp den anlaşmış pazar sıkıntı var mı diye sormuşum eve ilk girdiğimde parayı verirken muhabbeti geçmiş tekrar düzeltmişim 4 saat +cim diye bir anda bırakıp gittiği için doğal olarak hoş olmadı hoşuma gitmedi dedim diye ve kaç saat anlaştığımızı hatırlamadı diye ben mi suçluyum sizce yine de arada ajans mı var dediğim için orada ondan özür diledim ayrıldıktan sonra wp den de özür diledim buradan da yazmak geldi içimden sitede yeniyim umarım herhangi bir kuralı ihlal etmemişimdir aklınıza takılan bir şey varsa sorun lütfen ( bu arada para falan almadım geri 4. saati geçiremedik beraber ve cim de yalan oldu)

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
zerre Çevrimdışı
20 May 2025
392
738
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Painkiller84 özür dilerim yaşadığım şeyden dolayı gece kızgındım istemeden sana patladı
İşte bu kral hareket. Hoşgeldin aramıza şimdi :)

Yaşadığın deneyim kötü olmuş. @Vera Ay hanım oldukça pozitif bir hanımefendidir normalde ama maalesef bu deneyim kötü bir deneyim olmuş anlattığın kadarıyla. Gene de yaşananlardan kendini sorumlu tutup, nezaketen olumlu bir referans olarak açmışsın. Umuyorum telafisi olur.

Geçmiş olsun.

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Açıklık getireyim o zaman çarşamba günü wp den yazıştık pazar için anlaştık 4 saat +cim diye pazar günü de bir sıkıntı yok değil mi diye sordum hayır yok dedi eve girdiğimde parayı verdim burada fazla var dedi ben de 4 saat +cim anlaşmıştık diye söyledim bana sorarsanız anlaşıp buluşacağın biri ile kaç saat buluşacağını ya da ne kadara anlaştığını unutmak hatırlamamak diye bir şey olmamalı ama sorun etmedim bir sürü boş mesaj alıyordur insanlık halidir uzatmadım 3 . saatin sonunda kendisi geldi ben gelmedim ve bir anda yoruldum diyerek beni öylece yatakta bıraktı sonra devam ederiz dedi başta anlayamadım ne olduğunu bir baktım hakikaten içer geçti gelmedi yatağa ben de yanına gittim bundan hoşlanmadım ya da bu hoş olmadı dedim kalktı verdiğim parayı saymaya başladı ne kadar olduğunu söyledim paranın bir yanlış olmasın diye neden o kadar var dedi ben de tekrar açıkladım 4 saat +cim diye ve geçirdiğimiz 3 saat boyunca ajanslar ilgili yaptığımız sohbete dayanarak vera nın hiçbir akan ile bağlantısı olmadığını bildiğim için esprili bir dille arada ajans mı var ben seninle yazışıp anlaşmadım mı wp den dedim buna çok kızdı giyin git dedi siz olsanız ne yapardınız zaten işin ortasında öylece bırakıldım bu bir ikincisi çarşamba günü wp den anlaşmış pazar sıkıntı var mı diye sormuşum eve ilk girdiğimde parayı verirken muhabbeti geçmiş tekrar düzeltmişim 4 saat +cim diye bir anda bırakıp gittiği için doğal olarak hoş olmadı hoşuma gitmedi dedim diye ve kaç saat anlaştığımızı hatırlamadı diye ben mi suçluyum sizce yine de arada ajans mı var dediğim için orada ondan özür diledim ayrıldıktan sonra wp den de özür diledim buradan da yazmak geldi içimden sitede yeniyim umarım herhangi bir kuralı ihlal etmemişimdir aklınıza takılan bir şey varsa sorun lütfen ( bu arada para falan almadım geri 4. saati geçiremedik beraber ve cim de yalan oldu)
madem açık açık konuşuyoruz. ben de yazayım bir iki kelam. öncelikle seninle görüşmemem gerektiği konusunda bir his vardı zaten içimde yaşından ötürü. o kadar çok 3 saat ne kadar 4 saat ne kadar diye sordun ki kafamı karıştırmış olman muhtemel. ayrıca 3 saat sandığım için neyi problem etmen gerekiyordu ki bu konuda? her şey çok güzel ilerliyordu hatırlıyorsan eğer ilk seansımızı yaptık ve gayet yoğun ve uzun geçen bir seans idi. daha sonrasında tekrar sohbet ettik. daha önce ajanslar ile görüşme sağlamışsın bunu uzun uzun konuştuk seninle. ikinci seansta ise sen de yorgundun inan bana. ha ayrıca aşırı aşırı olan kilonu, yüzüme akan terlerini ve içimden sayısız kere çıkan ve içime girmekte zorlanan penisini hiç saymıyorum bile. henüz 2 buçuk saattir oturuyorduk. biraz dinlenmek adına gel biraz oturalım vaktimiz var zaten dedim sana. bir erkeğin devam edip edemeyeceğini anlayacak tecrübeye de sahibim. havlunla koltuğa otururken bu durum hiç hoşuma gitmedi deyip suratına bir ifade takınıp somurtarak oturdun. seni memnun etmek için elimden ne geliyorsa yaptım. kilondan ötürü pozisyonlarımız bile uyuşmadı ama çaba gösterdim. seni kıracak en ufak bir şey yapmadım. ama sen bana gelip bu durum hoşuma gitmedi dersen ben de bitiririm o görüşmeyi. sana ne dedim bu görüşme bitti benim için dedim o an sana paranın geri kalanını vermek için paranı sayıyordum. keyfim kaçtıktan sonra seninle nasıl tekrar birleşme sağlayacağım ben robot muyum? parayı sayarken de bana sen ajans mısın diye sordun. orda da şalter patladı bende. ve evimden çık git dedim sana. he şunları da ekledim. bugüne kadar hangi kadın sana içeride yaşattığım şeyleri yaşattı? veya yaşatacak? haklısın doğru söylüyorsun dedin bana. özürler havada uçuşuyor. daha dün gelmişsin burda beni töhmet altında bırakıyorsun. evet çok şirin bir kız değilim, yükselirim agresifim. sana onca güzel şey yaşatmama rağmen bana ajans diyosun. yaptığın ajans görüşmelerinin hangisinde bu yaşadıklarını yaşadın söyle bakalım? sonra da şaka yaptım diyosun. yerim öyle şakayı ben:) normalde cevap vermeyecektim sana ama eksik ve saptırılmış anlatıyorsun.

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada konuyu açıp herkesin bigisine sınduktan sonra, @Painkiller84 'e serzeniş çok anlamsız. Madem senin özelin; hanımefendiye özelden sunsaydın özürlerini, kimseyi de tasana ortak etmeseydin. Hem amacını aşan şakalar yap hem gel milleti azarla garip bir profil..
Ayrıca böyle girişimler emin ol işe yaramıyor.
O biraz işte engelledindi falansa ulaşma yöntemi. Bir de bu çıktı bir şey yazınca hemen alınan erkekler 😃

Fatih Hakan Sen Çevrimdışı
11 Eyl 2024
446
791
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne yaptın🤭🤭
Olur öyle referans için teşekkürler(y)(y)
Burada maalesef üstadlara katılıyorum. Eğer yaşanan bireysel bir konuyu özür dilemek amacıyla da bu ortak alana taşırsanız, diğer paydaşların dahil olması gayet doğal, ki arkadaşlara tamamıyla katılıyorum.

Aynı hatayı yapmamak, misafir olduğumuz ev sahibini kızdırmamak adına yaşanan durumu sormak istiyoruz. Gayet doğal reaksiyon. Yaşanan olay tabiki bu referansı yazan kişi ve pembiş arasındadır, ama detaylara girildiği İçin bizde dahil olmak durumunda olabiliriz.

11 Eyl 2024
446
791
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada konuyu açıp herkesin bigisine sınduktan sonra, @Painkiller84 'e serzeniş çok anlamsız. Madem senin özelin; hanımefendiye özelden sunsaydın özürlerini, kimseyi de tasana ortak etmeseydin. Hem amacını aşan şakalar yap hem gel milleti azarla garip bir profil..
+1 👍👍

11 Eyl 2024
446
791
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi söylemeden de geçmek istemem, yine klasik kızların savunucuları demesinler Ama bahsi geçen @Vera Ay hanımla +10 dan fazla görüşmüş birisi olarak, arkadaşın görüşlerine katılmıyorum. yaşanan olaydaki durum biraz garip.

Zira kendisinin de bahsettiği gibi, sen böyle bir sevişmeyi daha önce yaşadın mı kısmında haklıdır, efsane bir yatak sunar, birçok toplantı yapmış olmama rağmen her seferinde dönüp yine kapısında buluyorum kendimi. Çünkü hem tam Bir GFE sunar, hem de yatakta tam bir panterdir. Bunu da geçtim, o zamanın iyi geçmesi için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapar. O bahsedilen Ajans Ajans denilen ortamda bu imkanlarının bulunma ihtimali yok.

Ayrıca yaşanan aksaklıkları da kibar bir dille bir erkeği kırmadan dökmeden anlatabilecek yaklaşımdadır @Vera Ay 👏👏

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açık konuşayım hayatımdan bir dünya kadın geçmiştir iyisiyle kötüsüyle kadın ruhundan anlayan birinin her anlamda yatakta da sohbet ortamında da VERA AY’dan mutsuz ayrılması mümkün bir durum değildir herkese iyi formlar

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
madem açık açık konuşuyoruz. ben de yazayım bir iki kelam. öncelikle seninle görüşmemem gerektiği konusunda bir his vardı zaten içimde yaşından ötürü. o kadar çok 3 saat ne kadar 4 saat ne kadar diye sordun ki kafamı karıştırmış olman muhtemel. ayrıca 3 saat sandığım için neyi problem etmen gerekiyordu ki bu konuda? her şey çok güzel ilerliyordu hatırlıyorsan eğer ilk seansımızı yaptık ve gayet yoğun ve uzun geçen bir seans idi. daha sonrasında tekrar sohbet ettik. daha önce ajanslar ile görüşme sağlamışsın bunu uzun uzun konuştuk seninle. ikinci seansta ise sen de yorgundun inan bana. ha ayrıca aşırı aşırı olan kilonu, yüzüme akan terlerini ve içimden sayısız kere çıkan ve içime girmekte zorlanan penisini hiç saymıyorum bile. henüz 2 buçuk saattir oturuyorduk. biraz dinlenmek adına gel biraz oturalım vaktimiz var zaten dedim sana. bir erkeğin devam edip edemeyeceğini anlayacak tecrübeye de sahibim. havlunla koltuğa otururken bu durum hiç hoşuma gitmedi deyip suratına bir ifade takınıp somurtarak oturdun. seni memnun etmek için elimden ne geliyorsa yaptım. kilondan ötürü pozisyonlarımız bile uyuşmadı ama çaba gösterdim. seni kıracak en ufak bir şey yapmadım. ama sen bana gelip bu durum hoşuma gitmedi dersen ben de bitiririm o görüşmeyi. sana ne dedim bu görüşme bitti benim için dedim o an sana paranın geri kalanını vermek için paranı sayıyordum. keyfim kaçtıktan sonra seninle nasıl tekrar birleşme sağlayacağım ben robot muyum? parayı sayarken de bana sen ajans mısın diye sordun. orda da şalter patladı bende. ve evimden çık git dedim sana. he şunları da ekledim. bugüne kadar hangi kadın sana içeride yaşattığım şeyleri yaşattı? veya yaşatacak? haklısın doğru söylüyorsun dedin bana. özürler havada uçuşuyor. daha dün gelmişsin burda beni töhmet altında bırakıyorsun. evet çok şirin bir kız değilim, yükselirim agresifim. sana onca güzel şey yaşatmama rağmen bana ajans diyosun. yaptığın ajans görüşmelerinin hangisinde bu yaşadıklarını yaşadın söyle bakalım? sonra da şaka yaptım diyosun. yerim öyle şakayı ben:) normalde cevap vermeyecektim sana ama eksik ve saptırılmış anlatıyorsun.
Evet söylediklerin doğru ama konuyu saptırarak anlattığımı düşünüyorum hiçbir ajansta seninle beraber yaşadığım şeyi yaşamadım hatta yanına bile yaklaşmadım ama 2. seans ile ilgili dediklerin de doğru ama inan bana 30 saniye kalmıştı yorgundum evet ama geliyordum zaten suratıma takındığım ifade ondandı en zirve kısmında oturup dinlenelim demene şaşırdım ajanslarla ilgili konuştuk ajans olmadığını bildiğim için espri olarak söyledim ama hata yaptım evden ayrılmadan da özür diledim ayrılınca da wp den özür diledim buradan da tekrar tekrar özür diliyorum amacım seni kızdırmak ya da sinirlendirmek değildi yaşadıklarımdan da çok memnunum bunu da söyliyeyim

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstteki mesajları tamamen okuduysan gerekli açıklamamı da yaptım gereksiz yükseldiğim kişiden de özür diledim

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açık konuşayım hayatımdan bir dünya kadın geçmiştir iyisiyle kötüsüyle kadın ruhundan anlayan birinin her anlamda yatakta da sohbet ortamında da VERA AY’dan mutsuz ayrılması mümkün bir durum değildir herkese iyi formlar
Mutsuz ayrılmadım zaten sadece şaka yaptım ve gereksiz bir şaka olduğu için git dedi yoksa geçirdiğim süreden gayet memnunum

idea

Normal Üye
29 Eyl 2025
35
41
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki tarafta hatalı, herşeye rağmen arkadaşı daha haklı buluyorum.
Hiç bir erkek o anda yatakta bırakılıp gidilmemelidir.
Arkadaş yine de iyi biri olmanın kazığını yemiş duruyor.
Ajansta patlamak için bahane olmuş.
Para saymak nedir ya :) güldüm güldüm öldüm.

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
722
2,107
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Vera'nın açıklaması benim için önemliydi esas. Onu okudum ve empati kurmamak imkansız gerçekten. Kendisini çok iyi anladım hemcinsi olarak. Sabır konusunda epey sınanmış. Bizim insanımızda neden para verdim dibini sıyırmam gerek mantığı var? Baktın olmuyor, haddinden fazla uzatmanın alemi var mı? Kalbinize de zarar. Tüm seansları tamamlamak derdi olanları asla anlayamıyorum. Eğer her defasında aşırı uzuyor ise bunu zorlamak her iki taraf için de çok yorucu. Hala daha yapamadığı cim'in derdinde ve buraya da gocunmadan yazabilmiş. Özellikle forumdaki kadınların çoğu bu işi ayrı bir özenle yapıyor ve bu muamele gerçekten hakedilmiyor. Üstüne yapılan o şaka bile ofsayt. Yaşının gençliğine bağlamak isterdim ama maalesef 40+ insanımız da yapıyor böyle şeyler....

Geçmiş olsun Vera. 💜

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İki tarafta hatalı, herşeye rağmen arkadaşı daha haklı buluyorum.
Hiç bir erkek o anda yatakta bırakılıp gidilmemelidir.
Arkadaş yine de iyi biri olmanın kazığını yemiş duruyor.
Ajansta patlamak için bahane olmuş.
Para saymak nedir ya :) güldüm güldüm öldüm.
para saymak nedir derken? kalan parasını geri vermek için saydım parayı. ayrıca bana verilen parayı sayamaz mıyım altın bir kural mı bu? sen ajans mısın diye soruyor ve ben bahane olarak kızıyorum shshahah enteresan bir kafa. iyi biri olmanın kazığını ben yedim canım karşımdaki değil. tekrar açıklamayacağım yukarıdaki yazdığımı oku.

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vera'nın açıklaması benim için önemliydi esas. Onu okudum ve empati kurmamak imkansız gerçekten. Kendisini çok iyi anladım hemcinsi olarak. Sabır konusunda epey sınanmış. Bizim insanımızda neden para verdim dibini sıyırmam gerek mantığı var? Baktın olmuyor, haddinden fazla uzatmanın alemi var mı? Kalbinize de zarar. Tüm seansları tamamlamak derdi olanları asla anlayamıyorum. Eğer her defasında aşırı uzuyor ise bunu zorlamak her iki taraf için de çok yorucu. Hala daha yapamadığı cim'in derdinde ve buraya da gocunmadan yazabilmiş. Özellikle forumdaki kadınların çoğu bu işi ayrı bir özenle yapıyor ve bu muamele gerçekten hakedilmiyor. Üstüne yapılan o şaka bile ofsayt. Yaşının gençliğine bağlamak isterdim ama maalesef 40+ insanımız da yapıyor böyle şeyler....

Geçmiş olsun Vera. 💜

Geçmiş olsun Vera. 💜
Parayı verdim dibini sıyırmam lazım mantığım olsaydı ilk 45 dakika sohbet etmezdim tüm seansları tamamlamam lazım gibi bir problemim de yoktu yaptığım şaka ofsayt evet farkındayım ve defalarca da özrümü diledim

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Her iki tarafa da geçmiş olsun, çok sağa sola çekmenin bir anlamı yok bence; bu da böyle bir deneyim diyelim

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Geçmiş olsun Vera. 💜
teşekkür ederim beni anladığın için.. keşke böyle şeyler yaşanmasa hiçbir zaman. arkadaşın yaşının gençliğine veriyorum. umarım güzel görüşmeler yapar. espri yapmadan tabi ehehe:)

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mutsuz ayrılmadım zaten sadece şaka yaptım ve gereksiz bir şaka olduğu için git dedi yoksa geçirdiğim süreden gayet memnunum
Hocam ben ortaya konuştum şahsını tanımam yorum yapmam da uygun düşmez ben sadece hanfendi iliskide ozverili bunun yaninda nazik naif biri benim nazarimda malum ilişkide inci bir çizgi vardır onun dengesini iyi kurmak gerekiyor iyidir hoştur ama gider yapılacak da birisi değildir bunu belli edeceğinden de şüphem yok😊 nacizane fikrim sanada tecrube olsun

2 Eki 2025
69
120
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki tarafa da geçmiş olsun. Bazı özel şeylerin özelde kalması gerekiyor bence...

Bu arada Vera Hanım size yazdım ama ulaşamadım whatsaptan :( gündem karışıkken ben de kendi gündemimi dipnot ekliyim :)

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekkür ederim beni anladığın için.. keşke böyle şeyler yaşanmasa hiçbir zaman. arkadaşın yaşının gençliğine veriyorum. umarım güzel görüşmeler yapar. espri yapmadan tabi ehehe:)
Yaptığım şeyin ben de farkındayım ve seni anlıyorum bundan dolayı da tekrar tekrar her yerden özür diledim keşke o şakayı yapmasaydım çünkü şimdiye kadar böyle bir görüşme yaşamamıştım yüksek ihtimalle de yaşamayacağım umarım özrümü kabul edersin dediğin gibi gençlik hatası çömezlik oldu

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yaptığım şeyin ben de farkındayım ve seni anlıyorum bundan dolayı da tekrar tekrar her yerden özür diledim keşke o şakayı yapmasaydım çünkü şimdiye kadar böyle bir görüşme yaşamamıştım yüksek ihtimalle de yaşamayacağım umarım özrümü kabul edersin dediğin gibi gençlik hatası çömezlik oldu
hiç boş yere pohpohlama beni. seninle bir daha görüşmeyeceğim. özrünü kabul ediyorum herhangi bir problem yok. ben keyif aldım şahsen fakat bu kadar uzaması da hoş değil. sana hayatında başarılar diliyorum. tecrübe işte bunlar ne güzel. görüşmelerde ne söylememen gerektiğini öğrenmiş oldun. çok öpüyorum seni hoşçakal

idea

Normal Üye
29 Eyl 2025
35
41
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
para saymak nedir derken? kalan parasını geri vermek için saydım parayı. ayrıca bana verilen parayı sayamaz mıyım altın bir kural mı bu? sen ajans mısın diye soruyor ve ben bahane olarak kızıyorum shshahah enteresan bir kafa. iyi biri olmanın kazığını ben yedim canım karşımdaki değil. tekrar açıklamayacağım yukarıdaki yazdığımı oku.
Bana ters para konuları, görüşme esnasında hiç konuşmamaya dikkat ettiğim konudur. Her zaman öncesinde anlaşırım ve banyoda zarf olarak bırakırım.
İkiniz içinde kaos durumu olmuş bana göre, yanınıza geldiğinde de para sayar halde gördüyse bu da tuzu biberi olmuştur.
Ajans vs sizin için bardağı taşıran son damla olmuş.
Bakın ben iki tarafında hataları olduğunu düşünüyorum ama yinede evinizdeki misafirininizi bir şekilde idare etmeniz gerekirdi. Evden kovuşmak büyük bir saygısızlık/eylem yapmadığı sürece ağır bir eylem olmuş.
Neler duyuyoruz, neler oldu bu zamana kadar, sahte para verenler, para bile vermeden gidenler, unuttum diyip kandıranlar. Hatta evindeki parayı bile çalanlar filan.
Yani hepimizin biraz daha empati yaparak hareket etmesi gerekiyor.
Bahane konusunu şöyle açıklayayım; hepimiz bilinçaltında bahanelerimizle yaşıyoruz, anlık bir bahane tetikliyor bizi.
Size samimi sorum şudur, o güne dair tamamen haklı ve kusursuz olduğunuzu düşünüyormusunuz.

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hiç boş yere pohpohlama beni. seninle bir daha görüşmeyeceğim. özrünü kabul ediyorum herhangi bir problem yok. ben keyif aldım şahsen fakat bu kadar uzaması da hoş değil. sana hayatında başarılar diliyorum. tecrübe işte bunlar ne güzel. görüşmelerde ne söylememen gerektiğini öğrenmiş oldun. çok öpüyorum seni hoşçakal
Teşekkür ederim sana da hayatında başarılar diliyorum

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bana ters para konuları, görüşme esnasında hiç konuşmamaya dikkat ettiğim konudur. Her zaman öncesinde anlaşırım ve banyoda zarf olarak bırakırım.
İkiniz içinde kaos durumu olmuş bana göre, yanınıza geldiğinde de para sayar halde gördüyse bu da tuzu biberi olmuştur.
Ajans vs sizin için bardağı taşıran son damla olmuş.
Bakın ben iki tarafında hataları olduğunu düşünüyorum ama yinede evinizdeki misafirininizi bir şekilde idare etmeniz gerekirdi. Evden kovuşmak büyük bir saygısızlık/eylem yapmadığı sürece ağır bir eylem olmuş.
Neler duyuyoruz, neler oldu bu zamana kadar, sahte para verenler, para bile vermeden gidenler, unuttum diyip kandıranlar. Hatta evindeki parayı bile çalanlar filan.
Yani hepimizin biraz daha empati yaparak hareket etmesi gerekiyor.
Bahane konusunu şöyle açıklayayım; hepimiz bilinçaltında bahanelerimizle yaşıyoruz, anlık bir bahane tetikliyor bizi.
Size samimi sorum şudur, o güne dair tamamen haklı ve kusursuz olduğunuzu düşünüyormusunuz.
tam olarak hangi koşullarda evden kovabilme hakkım oluyor? beyfendi siz hiç kadın oldunuz mu? evime tanımadığım bir insanı alıyorum ve bana saygısızlık yaptığı için evimden gitmesini talep ediyorum. gitmesini talep ettikten sonra eğer hala gitmiyorsa bende panik başlıyor zaten. o kadar farklı bir pencereden bakıyorsun ki. arkadaş zaten herhangi bir sorun yok memnun ayrıldım her şey güzeldi demiş. ama espri kaka oldu demiş. yani kendisi aslında güzel şeyler yaşadığını söylemiş zaten. sen ne istiyorsun?

idea

Normal Üye
29 Eyl 2025
35
41
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tam olarak hangi koşullarda evden kovabilme hakkım oluyor? beyfendi siz hiç kadın oldunuz mu? evime tanımadığım bir insanı alıyorum ve bana saygısızlık yaptığı için evimden gitmesini talep ediyorum. gitmesini talep ettikten sonra eğer hala gitmiyorsa bende panik başlıyor zaten. o kadar farklı bir pencereden bakıyorsun ki. arkadaş zaten herhangi bir sorun yok memnun ayrıldım her şey güzeldi demiş. ama espri kaka oldu demiş. yani kendisi aslında güzel şeyler yaşadığını söylemiş zaten. sen ne istiyorsun?
Peki, siz haklısınız hanımefendi.

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
614
880
Cinsiyetiniz nedir?
dikkatlice okudum şaka kısmını anlayamadım üstadım. söyleyiş tarzınıza şahit olamayacağımız için neye tepki verilmiş yorumlamak bize düşmez. Hanımefendi nasıl algılamış kendisi tarif edecektir. İki tarafa da geçmiş olsun diyeyim. 🍀 Güzel anlarda yaşanmış fakat bazen olmayınca olmuyor, yaşanmasa daha iyiymiş fakat yaşanmış. Turkolog1 bey kendinize bundan bir pay çıkarırsınız umarım. Vera hanım'a da konuyu ele alışı ve çözümleyişi için tebrikler.

Son düzenleme:

Turkolog1

Normal Üye
12 May 2026
13
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dikkatlice okudum şaka kısmını anlayamadım üstadım. söyleyiş tarzınıza şahit olamayacağımız için neye tepki verilmiş yorumlamak bize düşmez. Hanımefendi nasıl algılamış kendisi tarif edecektir. İki tarafa da geçmiş olsun diyeyim. 🍀 Güzel anlarda yaşanmış fakat bazen olmayınca olmuyor, yaşanmasa daha iyiymiş fakat yaşanmış. Turkolog1 bey kendinize bundan bir pay çıkarırsınız umarım. Vera hanım'a da konuyu ele alışı ve çözümleyişi için tebrikler.
Yaptığım şeyin farkına vardım ama söyledim bir kere vera hanımın da dediği gibi tecrübe oldu

Bubirpipodegildir

Normal Üye
5 Mar 2026
26
44
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdiye kadar böyle bir görüşme yaşamamıştım yüksek ihtimalle de yaşamayacağım...
Kanka dur n'aptın ya? Eminim en iyi deneyimin olmuştur, kuşkum yok ama daha 23 yaşındasın. 27 yaş kulubüne katılma gibi bir hevesin yoksa (umarım yoktur) daha neler neler yaşayacaksın. Seks, aşk vb dipsiz kuyu.
beyfendi siz hiç kadın oldunuz mu?
Mansplaining yapan erkeği defetme ve susturma yöntemi olarak çok, çok başarılı bir soru olmuş 😏

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar