Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yangın yeri hep buralar sayende, yok şikayet

• Konbuyu başlatan joey
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:54
21 Ocak 2021
80
214
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mana bir süredir takip ettiğim, gerçekten en çok görüşmek istediğim hanımefendiler arasındaydı. Neredeyse her gün ne paylaşmış diye sosyal medya hesabına bakmadan duramıyordum. En sonunda bir hayal gerçek oldu. 2 gün önce, planlanmış bir randevu ile evine misafir oldum. Tek kelimeyle inanılmaz bir kadın. Dillere destan bir güzelliği var. Vücudu son derece fit. Son derece bilgili, tecrübeli ve karşısındakini zekasıyla döven bir kadın. Böyle bir kadınla zaman oldukça güzel bir şekilde akıp gidiyor. Görüşmeden önce bana ne giymemi istersin diye sormuştu. Normalde özel bir talebim yoktur ama onu sıradışı yapan bir parçayı üstünde görmek istedim. Sohbeti bırakıp içeri geçtiğimizde o istediğim elbiseyi üzerinde görünce heyecanım 1000'e katlandı. Zaten ondan sonra dünyadan koptum, ilk seans bittiğinde dünyaya ancak dönebildim. O kadar zevk aldım ki bana bir şey oldu zannetti. Haksız da sayılmaz yani gerçekten ölüyorum sandım.😂 Böyle bir seksapalite olamaz, böyle bir tahrik edicilik olamaz demeyin. Söz konusu kişi Mana olunca her şey oluyormuş.

Sonra yine salona geçip sohbetimize devam ettik. Rahat ve samimi bir ortam olmasının verdiği güvenle kendime itiraf edemediğim şeyleri bile onunla paylaştım. O da ikinci seansta bana güzel bir jest yaptı. Ve 2 saat bu şekilde bitti. Keşke hiç bitmeseydi. Böyle özel bir kadınla birlikte olduğum için çok şanslıyım. Çünkü Mana seçilmez, seçer dediğimiz kadınlardan. Biz erkekler nasıl buradaki referanslara, fotoğraflara, bir sürü detaya dikkat ediyorsak onun da dikkat ettiği kriterler var. İstese beni seçmeyebilirdi. Onun için ben de elimden geldiğince ona layık olmaya çalıştım. Hala o anları düşündükçe dünyadan kopuyorum ve etkisinden uzun bir süre çıkabileceğimi zannetmiyorum. Her şey için çok teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Tekrar görüşmek dileğiyle. Bir sonraki görüşmemiz öyle güzel olsun ki, ilkini de geçsin isterim. 🙏

Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
92
81
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her güzel şeyin bir sonu var. Paylaşımınız için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,218
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar