Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vuslat sona erdi....

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
456
1,039
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Tatlı Kıvırcık ile vuslatımız nihayet buldu, wish list yavaş yavaş tamamlanıyor....
Bir çok arkadaş hakkında güzel şeyler söyledi bu cici kız hakkında, ama az demişler, neden bu kadar samimi, arkadaş canlısı olduğunu, güzel bir ev sahibi olduğu kadar, harika Türk kahvesi yaptığını, çarşaflarının sabun koktuğunu, sevişirken hem çıldırdığını hemde çıldırttığını söylememiş.
Ne güzelmiş sana kavuşmak, hayat sana hep güzellikler getirsin..

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,157
11,942
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili @Tatlı Kıvırcık ile vuslatımız nihayet buldu, wish list yavaş yavaş tamamlanıyor....
Bir çok arkadaş hakkında güzel şeyler söyledi bu cici kız hakkında, ama az demişler, neden bu kadar samimi, arkadaş canlısı olduğunu, güzel bir ev sahibi olduğu kadar, harika Türk kahvesi yaptığını, çarşaflarının sabun koktuğunu, sevişirken hem çıldırdığını hemde çıldırttığını söylememiş.
Merhaba aşkım benim 🤗💋😚😘😚💋💋.Ya Çok tatlısın aşkım. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim birtanem 🤗. Afiyet bal şeker olsun aşkım.. Sen gel ben sana yine kahve yaparım bebeğim. Her zaman bekliyorum aşkım benim Kendine iyi bak çok öpüyorum tekrardan güzel sözler için çok teşekkür ediyorum 😚😘😄💞💞😘😚💋🤗🤗😚😄💞🤭😍😍😍🤭😄😚💋😚😄🤭😍💞😘😋🙈💕😛😛🌺💋😚😘💞🤭😍😍😍😍🤭😄😚😛💕😘💞🤭😍😍🤭😄😋😋🙈😋💕😋🙈😋💕😘😘

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referansınız için teşekkürler.

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,952
1,595
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba aşkım benim 🤗💋😚😘😚💋💋.Ya Çok tatlısın aşkım. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim birtanem 🤗. Afiyet bal şeker olsun aşkım.. Sen gel ben sana yine kahve yaparım bebeğim. Her zaman bekliyorum aşkım benim Kendine iyi bak çok öpüyorum tekrardan güzel sözler için çok teşekkür ediyorum 😚😘😄💞💞😘😚💋🤗🤗😚😄💞🤭😍😍😍🤭😄😚💋😚😄🤭😍💞😘😋🙈💕😛😛🌺💋😚😘💞🤭😍😍😍😍🤭😄😚😛💕😘💞🤭😍😍🤭😄😋😋🙈😋💕😋🙈😋💕😘😘
Paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar