topsecretman
Normal Üye
- 15 Kas 2025
- 1
- 9
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün Violeta hanımefendi ile kendisinin misafiri olarak ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Öncelikle daha önce forumda kendisi ile ilgili yapılan olumlu olmayan yorumlara katılmıyorum. Bence insanları tanımadan ön yargılı olmamalı ve kesin ifadeler ile aslı astarı olmayan yorumlar yapılmamalı diye düşünüyorum. Mail ile irtibata geçtik ve çok kısa bir sürede sıcak ve samimi bir geri dönüş yaptı sonrasında numaramı istedi ve whatsapp üzerinden iletişime geçtik ve programımızı oluşturduk. Yazılı iletişimde konuşması, üslubu o kadar ilgimi çekti ki bir an önce tanımak istedim. Hatta cuma günü konuştuğumuzda şehir dışından geldiğini söyledi ve bende yorgun olabileceğini düşünerek isterse programı önümüzdeki hafta yapabileceğimizi söyledim ancak gayet iyi olduğunu belirtti ve açıkçası enerjisi bana geçti. Buluşma günü geldiğinde kapının arkasında beni harika bir kadın karşıladı, özenle hazırlanması samimi ve sıcak bir sarılma ile ilk tanışmamız her şey harikaydı. Önce salona geçtik. Buluşmadan önce elim boş gelmek istemediğim için kendisine de sorarak soğuk bir bira almıştım. Salonda uzun uzun sohbet ettik güzel gözlerine ve güzel gülüşüne hayran bir şekilde bakarak onu izliyordum. Bu arada evi, evinin konumu nezih bir semtte. Ev dekorasyonu ise harika ötesi. Çok kaliteli bir insan ile buluştuğumu evin içine girer girmez anladım. İş insanı olduğu için bazen telefonlara bakması gerekiyordu ve bunun için özür dilemesi bile Erdemli ve iyi bir insan olduğunu gösteriyordu. Bende onu izliyor ara ara dizine ve yanaklarına öpücükler konduruyordum. Özel konulara girmeyeceğim buluşma gerçekleştirdiğim kadına saygısızlık olacağını düşünüyorum çünkü kesinlikle gizi kalmalı en azından bu benim fikrim. Şöyle belirtebilirim partnerimi ne kadar memnun edersem ben daha çok mutlu oluyorum ve Violeta’yı mutlu ettiğime eminim. Özel anlarımızdan sonra çok acıkmıştı ve yemek yemeyi teklif etti aslında bende acıkmıştım ama onun da vaktini almak istemedim. Bu nedenle nazikçe müsaade istedim ve yine sıcak bir veda ile ayrıldık.
Violeta’ya; Seni tanıdıktan sonra fark ettim ki bazı insanlar gerçekten akılda kalmak için hiç çaba harcamıyor… çünkü sen öylesine etkileyicisin ki, varlığın bile yeter. Gülüşün, bakışın, kendinden emin duruşun… hepsi bir araya geldiğinde insanın zihninde kolay kolay silinmeyecek bir iz bırakıyor. Ve sana dürüst olayım; O iz bende fazlasıyla yer etti. Seni yeniden görme fikri heyecan verici değil… açıkçası kaçırmak istemeyeceğim kadar çekici.
Violeta’ya; Seni tanıdıktan sonra fark ettim ki bazı insanlar gerçekten akılda kalmak için hiç çaba harcamıyor… çünkü sen öylesine etkileyicisin ki, varlığın bile yeter. Gülüşün, bakışın, kendinden emin duruşun… hepsi bir araya geldiğinde insanın zihninde kolay kolay silinmeyecek bir iz bırakıyor. Ve sana dürüst olayım; O iz bende fazlasıyla yer etti. Seni yeniden görme fikri heyecan verici değil… açıkçası kaçırmak istemeyeceğim kadar çekici.