Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vay beee

gambit35 Çevrimdışı
17 Nis 2025
56
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün @Ecem Arslan hanımın evine misafir oldum, hatta ilk misafirinin de ben olduğumu söyledi. Evi gayet derli toplu tertemizdi. Bornova da hem özel araç ile hem de toplu taşıma ile kolaylıkla ulaşılacak bir yerde park sorunu da yok.

Gelelim @Ecem Arslan hanıma;

Fotoğraflardan çok çok çok güzel olduğu kesinlikle bir gerçek. Ben bu kadar güzel bir kadın çıkacağını gerçekten tahmin etmiyordum. Yüzü o kadar güzel ve tatlı ki bakmaya doyamazsınız. Fizik deseniz gerçekten muazzam. Hali tavrı çok içten, sohbeti de bir o kadar güzel. Özel anlara çok girmeden bahsedeyim ecem hanım ile görüşüp memnun olmayacak bir erkek yoktur bence. Her şey için çok teşekkür ederim @Ecem Arslan hanım sizinle tanışmak bu aralar yaptığım en güzel şeydi :) Bir daha görüşeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
860
2,780
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün @Ecem Arslan hanımın evine misafir oldum, hatta ilk misafirinin de ben olduğumu söyledi. Evi gayet derli toplu tertemizdi. Bornova da hem özel araç ile hem de toplu taşıma ile kolaylıkla ulaşılacak bir yerde park sorunu da yok.

Fotoğraflardan çok çok çok güzel olduğu kesinlikle bir gerçek. Ben bu kadar güzel bir kadın çıkacağını gerçekten tahmin etmiyordum. Yüzü o kadar güzel ve tatlı ki bakmaya doyamazsınız. Fizik deseniz gerçekten muazzam. Hali tavrı çok içten, sohbeti de bir o kadar güzel. Özel anlara çok girmeden bahsedeyim ecem hanım ile görüşüp memnun olmayacak bir erkek yoktur bence. Her şey için çok teşekkür ederim @Ecem Arslan hanım sizinle tanışmak bu aralar yaptığım en güzel şeydi :) Bir daha görüşeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum.
İlk misafirim🫶🫶 içtenliğiniz, beyfendi yaklaşımsınız ve incall de acaba nasıl olacak endişemi gideren tavır ve davranışlarınız için ben çok tşk ederim. Benim içinde çok güzeldi🙈🙈 iyi ki tanışmışız💋🩷

gambit35 Çevrimdışı
17 Nis 2025
56
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk misafirim🫶🫶 içtenliğiniz, beyfendi yaklaşımsınız ve incall de acaba nasıl olacak endişemi gideren tavır ve davranışlarınız için ben çok tşk ederim. Benim içinde çok güzeldi🙈🙈 iyi ki tanışmışız💋🩷
Kendiniz gibi hep iyi insanlarla karşılaşırsınız umarım ❤️

Sergio35 Çevrimdışı
24 Eyl 2025
772
606
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel birliktelik ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. @Ecem Arslan Hanım'ı her referansında daha da merak eder oldum 🥰

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ....

@Ecem Arslan 🫵 darısı başıma diyelim 😘

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@Ecem Arslan ın çekim giücü büyük…
Karşı koymak zor.. Paylaşımınız için teşekkürler
Hayırlı olsun Ecemciğim 💘💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar