Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Top Class Kadın gibi Kadın @seli Aksu🔥❤️😘

4 Ocak 2021
107
190
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda Seli’nin seline kapıldım 🌊

Değerli Zamparalar,

21 Temmuz 2024 Pazar benim için özel bir tarih yazıldı.
Sevgili @Seli Aksu uzun zamandır burda ve diğer platformda takibimde olan kadın idi. Arada bir kendini İle iletişim kurup fakat benden dolayı program oluşturamadım dediğim gibi benden kaynaklı. Artık daha fazla uzatmanın manası olmadığını anladım ve kısa bir iletişim ile yer zaman ve diğer detayları anlaşarak program oluşturdum. Yer mekan İstanbul Moda 8.kat’a yerleştim kendisi Çorlu yolculuğu dolayısıyla 1.30 saat sonrasında geldi . Resepsiyon misafiriniz geldi arama sonrası bende çarpıntı başladı kapının dürbünden gelişini gözleyerek bekledim. Sonunda kapıyı açtım ve şaşırdım beklentimi karşılamadı gördüğüm karşıma daha fazlası geldi. Sarılıp öpüşüp merhaba Faslı sonrası yemeklerimizi söyledik bi yandan votka yudumlarken sohbet müzik dans kahkalar ile ilerlerken bir anda dans ile birlikte dudaklarımız birleşti ve özel anlara geçtik. Özel olduğu için detay vermeyeyim sadece anlatabileceğim kısım o mınnak tatlı kadın bir anda ateşli arzulu bir leopar 🐆 a dönüştü kendisi dirty talk seviyor uzunca sevişmelerimiz oldu.
Aralarda yine bol kahkahalı müzikli danslı sohbetlı ve sonrasında yine sevişmelerimix ile sabahladık.
Bu zamana kadar kendisi ile tanışmamak bir kayıp sayılır benim adına. Benim adıma çok keyifli bir gece oldu ve devamı gelecek diyorum.
İyi ki tanıdım seni @Seli Aksu yaşattığın her güzel an için 😘😘😘

Seli AKSU Çevrimdışı
4 Ocak 2024
69
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sonunda Seli’nin seline kapıldım 🌊

Değerli Zamparalar,

21 Temmuz 2024 Pazar benim için özel bir tarih yazıldı.
Sevgili @Seli Aksu uzun zamandır burda ve diğer platformda takibimde olan kadın idi. Arada bir kendini İle iletişim kurup fakat benden dolayı program oluşturamadım dediğim gibi benden kaynaklı. Artık daha fazla uzatmanın manası olmadığını anladım ve kısa bir iletişim ile yer zaman ve diğer detayları anlaşarak program oluşturdum. Yer mekan İstanbul Moda 8.kat’a yerleştim kendisi Çorlu yolculuğu dolayısıyla 1.30 saat sonrasında geldi . Resepsiyon misafiriniz geldi arama sonrası bende çarpıntı başladı kapının dürbünden gelişini gözleyerek bekledim. Sonunda kapıyı açtım ve şaşırdım beklentimi karşılamadı gördüğüm karşıma daha fazlası geldi. Sarılıp öpüşüp merhaba Faslı sonrası yemeklerimizi söyledik bi yandan votka yudumlarken sohbet müzik dans kahkalar ile ilerlerken bir anda dans ile birlikte dudaklarımız birleşti ve özel anlara geçtik. Özel olduğu için detay vermeyeyim sadece anlatabileceğim kısım o mınnak tatlı kadın bir anda ateşli arzulu bir leopar 🐆 a dönüştü kendisi dirty talk seviyor uzunca sevişmelerimiz oldu.
Aralarda yine bol kahkahalı müzikli danslı sohbetlı ve sonrasında yine sevişmelerimix ile sabahladık.
Bu zamana kadar kendisi ile tanışmamak bir kayıp sayılır benim adına. Benim adıma çok keyifli bir gece oldu ve devamı gelecek diyorum.
İyi ki tanıdım seni @Seli Aksu yaşattığın her güzel an için 😘😘😘
Teşekkürler güzel düşünceler🥰@Bebeto54 Biraz geç cevap verdim 💋💋kusura bakma. Takibinde oldugumu iliklerime kadar hissetim. Twitter sohbet odalarıma aralıksız gelip beni dinleyip tanıyıp gelmesi görüşmemizin çok güzel geçmesinde büyük etken🥰🥰 Orta yaşta olabilirsin ama ruhun hala 25 lik @Bebeto54 Karşılıklı uyumla sevişmeler , dans 💃sonrası malum....... Kararsız ama Karakterli bey 💋💋💋 İyki tanıdım. Tekrar görüşmek üZere 🥰🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar