- 2 Haz 2009
- 10,704
- 11,511
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet
sevgili forumdaşlar,
Yıllar önce @Tadım ile görüşmüş biri olarak, isminin neden “Tadım” olduğunu bugün çok daha iyi anladım; çünkü onunla ne kadar vakit geçirirsen geçir gerçekten tadı damağında kalıyor ve doymak pek mümkün olmuyor. Bu yüzden “ @Tadım ” sadece bir isim değil, yaşanan hissin birebir karşılığı. Şahane bir lezzet, özenli bir sunum ve her detayıyla dolu dolu bir deneyim… hatta “menü” dememin sebebi de bu; çünkü kendisiyle geçirilen zaman gerçekten tam teşekküllü bir tadım hissi veriyor. Daha önce birkaç kez tekrar görüşmek istemiştim ama denk gelmemişti, malum Anadolu yakasında yaşayan biri için Beylikdüzü tarafı bazen şehir değiştirmek gibi geliyor (o tarafta olanlar kusura bakmasın
), öyle ki navigasyon bir süre sonra “kardeşim emin misin?” diyecek gibi
Ama bu sefer denk geldi. İletişime geçtiğim anda fark ediyorsun; net, hızlı, anlaşılır ve karşı tarafı yormayan bir iletişim tarzı var. Müsaitlik varsa plan yapmak gerçekten çok kolay, müsait değilse de vakit kaybı yaşatmıyor biz de uygun zamanı yakaladık ve organizasyonu netleştirdik.
Konuma ulaştığımda bulunduğum yer bana hiç yabancı gelmedi, daha önce de o bölgede bulunmuşum.

Kapıda güvenlik kısmında sade bir karşılama, gereksiz prosedür yok; her şey olması gerektiği kadar. Dairenin kapısına geldiğimde içimden “acaba hatırladığım gibi mi?” diye geçirdim… kapı açıldı ve şunu net söyleyebilirim: hatırladığımdan daha güzel. Zaten güzel bir kadındı ama zaman ona ayrı bir alım, ayrı bir çekicilik katmış; hani yolda görsen dönüp bir daha bakarsın ya… ama asıl mesele o bakar mı, işte orası nasip
işte tam o etki.
Ama mesele sadece fiziksel güzellik değil; güler yüzü, naifliği, zarafeti ve o içtenliği ortama öyle bir samimiyet katıyor ki birkaç dakika içinde kendini rahatlamış buluyorsun. Sohbet akıyor, konu bulmaya çalışmıyorsun; o zaten açıyor, ilerletiyor, seni içine çekiyor. Evin düzeni, temizliği, sadeliği çok iyi ince düşünülmüş … hiçbir detay rahatsız etmiyor, aksine her şey olması gerektiği gibi.ve samimi En önemlisi şu; seni kendi evinde değil de sanki senin evindeymişsin gibi rahat ettirme çabası… bu gerçekten çok değerli bir şey. Ve sonra içeride bambaşka bir boyut, bambaşka bir şahanelik başlıyor; zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, akrep yelkovanı kovalıyor, hatta yakalasa bırakmayacak gibi
O anın içinde kayboluyorsun. Dokunduğunda sanki kadife bir tende sörf yapıyormuş gibi bir his… o pürüzsüzlük, o yumuşaklık, o akış… insanın içini huzurla dolduran bir his. Ve o şahane göğüsler… gerçekten anlatması zor, estetik olarak da, his olarak da bütünlüğü tamamlayan, bakmaktan da dokunmaktan da vazgeçemeyeceğin bir detay. Her şey o kadar doğal, o kadar yerinde ki insanın içinden “bu an hiç bitmesin” demek geliyor. Ne yapaylık var ne zorlama; her şey akışında ve olması gerektiği gibi. Zaman ilerledikçe o hissin içinden çıkmak istemiyorsun ama her güzel şey gibi bu da bitiyor… ve çıkarken aklında tek bir cümle kalıyor: “Tattım… ama doymak mümkün değil.” Sevgili Tadım, güzel iletişimin, misafirperverliğin, o ince düşüncen ve en önemlisi içten gülüşün için gerçekten teşekkür ederim; seninle geçen zaman hızlı geçti ama lezzeti uzun süre hafızamda kalacak türden.
Ama umarım sadece hafızada kalmaz ve yakın zamanda denk geliriz ..
Keyifli forumlar,
saygı ve sevgiyle.
sevgili forumdaşlar,
Yıllar önce @Tadım ile görüşmüş biri olarak, isminin neden “Tadım” olduğunu bugün çok daha iyi anladım; çünkü onunla ne kadar vakit geçirirsen geçir gerçekten tadı damağında kalıyor ve doymak pek mümkün olmuyor. Bu yüzden “ @Tadım ” sadece bir isim değil, yaşanan hissin birebir karşılığı. Şahane bir lezzet, özenli bir sunum ve her detayıyla dolu dolu bir deneyim… hatta “menü” dememin sebebi de bu; çünkü kendisiyle geçirilen zaman gerçekten tam teşekküllü bir tadım hissi veriyor. Daha önce birkaç kez tekrar görüşmek istemiştim ama denk gelmemişti, malum Anadolu yakasında yaşayan biri için Beylikdüzü tarafı bazen şehir değiştirmek gibi geliyor (o tarafta olanlar kusura bakmasın
Konuma ulaştığımda bulunduğum yer bana hiç yabancı gelmedi, daha önce de o bölgede bulunmuşum.
Ama mesele sadece fiziksel güzellik değil; güler yüzü, naifliği, zarafeti ve o içtenliği ortama öyle bir samimiyet katıyor ki birkaç dakika içinde kendini rahatlamış buluyorsun. Sohbet akıyor, konu bulmaya çalışmıyorsun; o zaten açıyor, ilerletiyor, seni içine çekiyor. Evin düzeni, temizliği, sadeliği çok iyi ince düşünülmüş … hiçbir detay rahatsız etmiyor, aksine her şey olması gerektiği gibi.ve samimi En önemlisi şu; seni kendi evinde değil de sanki senin evindeymişsin gibi rahat ettirme çabası… bu gerçekten çok değerli bir şey. Ve sonra içeride bambaşka bir boyut, bambaşka bir şahanelik başlıyor; zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, akrep yelkovanı kovalıyor, hatta yakalasa bırakmayacak gibi
Ama umarım sadece hafızada kalmaz ve yakın zamanda denk geliriz ..
Keyifli forumlar,
saygı ve sevgiyle.