- 13 Eyl 2020
- 274
- 537
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Görüşmemizin üzerinden birkaç hafta geçmesine rağmen anca yazabiliyorum. Ceylin ile görüşme serüvenim biraz geç oldu. Bu güzel kadını uzun süredir radarımdaydı zaten. Daha önce görüşmek istemiştim fakat mesafe çok uzaktı derken kendisi bir ara ortalardan kayboldu. Daha sonra tekrar sahalara dönünce fırsatı kaçırmak istemedim. İletişimde bir problem yok hatta iletişimde bile ne denli tatlı olduğunu fark ettiriyor. Yoğun bir lokasyon fakat ben park konusunda bir sorun yaşamadım. Ev gayet temiz ve düzenliydi.
Ceylin'e gelecek olursak; gerçekten güzel, pozitif, tatlı mı tatlı, iletişimi çok güzel ve ateşli bir partner. Ön sevişme ve öpüşme konularında oldukça başarılı. Pürüzsüz teni, dudakları ve göğüsleri ile gerçekten cezbedici. Güz
Uzun süre beklememe ve uzun bir yolculuğa değdi diyebilirim. Tekrar görüşmek üzere dileğiyle.
Ceylin'e gelecek olursak; gerçekten güzel, pozitif, tatlı mı tatlı, iletişimi çok güzel ve ateşli bir partner. Ön sevişme ve öpüşme konularında oldukça başarılı. Pürüzsüz teni, dudakları ve göğüsleri ile gerçekten cezbedici. Güz
Uzun süre beklememe ve uzun bir yolculuğa değdi diyebilirim. Tekrar görüşmek üzere dileğiyle.