- 25 Şub 2011
- 204
- 456
- Cinsiyetiniz nedir?
Zlata ya tahminim 3 veya 4. gidişim …Lisedeyken , Taksim tarafından Nişantaşı’na evime yürüdüğüm o güzel Harbiye yolundaki bir sokakta şirin evi.. Forumun eskisiyim , olgun hatunlardan daha çok hoşlanıyorum ergenliğimden beri, forumun genç hatunlarıyla da harika şeyler yaşadım ama paylaşımlarım genelde olgun kadınlardan olmuştur , çünkü onlar iz bırakmıştır bende ,yakınlaşmam için biraz tanımam, açılmam, dinlemem de şart .. Hayattan kaçmak biraz da bu değil mi? Ama Zlata nın Türkçesi ile bir yere kadar mümkün , gerçi ilk tanışmamızla kıyasla ilerleme de var…Dün işimden çıktım , eve gitmeden aklıma düştü , yokladım , ses yok, yolun ortasında geri döndüm haber verince .. Başı ağrıdığından çorba da isteyince geç de kaldım biraz ..Yıkanınca o yerken , hemen odaya geçmek istedi , sözü varmış.. Modum düştü biraz çünkü direk o işe gelmiş gibi olunca , kendimi de suçlu hissediyorum bu yaşta .. Bunu şikayet için söylemedim , bu ortama rağmen Zlata ile odasına girmek, inlemelerine şahit olmak , sizi havaya sokuyor ..Detaya giremem , tarzım olmadı hiç .. ama değişik bir hatun , çok rahat sevişirken , isteklerini, zevk noktalarını belli ediyor , üst üste gelebiliyor … Forumun farklılarından … İskandınav ırkını seviyorum özel anlarda, rahatlar , kompleksizler , zevk almaya bakıyorlar , hiç
Şaşmadı bende .. Biraz Türkçe si gelişirse , beynine daha çok girebileceğimi düşündüklerimden …Görüşürüz tatlı Zlata ..
Şaşmadı bende .. Biraz Türkçe si gelişirse , beynine daha çok girebileceğimi düşündüklerimden …Görüşürüz tatlı Zlata ..