- 11 Eyl 2024
- 446
- 791
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz günlerde Trakya bölgesi ziyaretlerim dönüşü bir fırsat yakaladım ve uzun süredir merak ettiğim @Seray Yıldırım hanıma yazdım. Aslında böyle anlık programlar pek huyum değildir, genelde mutlaka öncesinde tanışır, planlar, o şekilde ilerlerim. Seray hanım da önem verdiğim biriydi, açıkçası anlık yazarken de çekindim ama sağolsun çok hızlıca iletişim ve planı yaptık. Sanırım en hızlı planlama yaptığım görüşme olabilir. Öncelikle bu pozitif yaklaşım ve hızlıca beni kabul ettiği için @Seray Yıldırım hanıma teşekkür ederim.
Avrupa yakasında, ulaşım, otopark sorunu olmayan, güvenlik görevlisi olmayan ama güvenli bir siteye davet edildim, kapıda bu muhteşem kadın
Gayet sorunsuzca ulaştım kendisine ve kapıya doğru ilerlerken o heyecan. Hani hepimizde olurya, ya da bende hep oluyor ne biliyim
Outcall da otel kapısının deliğinden bakarken ki heyecan, incall da değerli hanımların evine giderken, asansörde veya kapıdaki o heyecan, sanırım beni çeken tarafı burası 

Ve sonunda, uzun boyu, gayet güzel elbisesi ve şahane dekoltesiyle Seray hanım.

Ben genelde enerji ve frekansa çok inanırım böyle buluşmalarda. Seray hanımda sanırım o şekilde. Daha kapıdan girer girmez frekansımız uymaya başlamıştı, sıcakkanlılıkla buyur etti beni, gayet güzel bir masayla ve misafirperverliğiyle arz-ı endam ediyordu. Hemen bir hoş sohbet ortamında bulduk kendimizi, e tabi meslek hastalığı benim çenem yine düştü 
Seray hanım hadi ben seni duşa alayım demese ben hala hayran hayran sohbet ediyordum.
Görsellerden Takip ettiğim, çok çekici hatlara sahip bu kadın gerçekten yatakta da çok başarılı. Ön sevişmeyi ve öpüşmeyi çok seven biri olarak söylüyorum ki, Seray hanım çoook güzel öpüşüyor. Ve bu konuda asla aceleye getirmiyor. Bu sıcaklıkla başlayan yataktaki tanışma faslımız, karşılıklı ateşimiz yükselerek ilerledi, sanki birbirimizi tanırmışcasına ellerimiz, tenlerimiz En Özel noktaları buluyordu. Gayet güzel bir uyumla, tadı damağımda kalarak sıcak ve özel anları bitirdik.
E öpüşmüştük artık, birbirimizi daha yakından tanıyorduk
Vurduk sohbetin, dedikodunun gözüne, gülüşler şakalar, evdeki patili dostlarından anektodlarla güldük, eğlendik. Daha yakından tanışmanın verdiği yakınlıkla tekrar yatağa geçtiğimizde, tam bir partner olmuştuk, detayları bende kalacağı çoook özel ve güzel anlardan sonra, hazzın mutluluğuyla kalmıştık.
Hani bazı kadınlar vardır, yanındayken dersiniz ki "Ya ne tatlı kadın, Kadın gibi Kadın" İşte @Seray Yıldırım öyle bir kadın. Misafirperverliği, dozunda yakınlığı, yataktaki sıcaklığı, konuşmadan dahi aynı frekansa girebildiğiniz Kadın Gibi Kadın...
Her şey için çok teşekkürler @Seray Yıldırım hanımcım.

Avrupa yakasında, ulaşım, otopark sorunu olmayan, güvenlik görevlisi olmayan ama güvenli bir siteye davet edildim, kapıda bu muhteşem kadın
Ve sonunda, uzun boyu, gayet güzel elbisesi ve şahane dekoltesiyle Seray hanım.
Görsellerden Takip ettiğim, çok çekici hatlara sahip bu kadın gerçekten yatakta da çok başarılı. Ön sevişmeyi ve öpüşmeyi çok seven biri olarak söylüyorum ki, Seray hanım çoook güzel öpüşüyor. Ve bu konuda asla aceleye getirmiyor. Bu sıcaklıkla başlayan yataktaki tanışma faslımız, karşılıklı ateşimiz yükselerek ilerledi, sanki birbirimizi tanırmışcasına ellerimiz, tenlerimiz En Özel noktaları buluyordu. Gayet güzel bir uyumla, tadı damağımda kalarak sıcak ve özel anları bitirdik.
E öpüşmüştük artık, birbirimizi daha yakından tanıyorduk
Hani bazı kadınlar vardır, yanındayken dersiniz ki "Ya ne tatlı kadın, Kadın gibi Kadın" İşte @Seray Yıldırım öyle bir kadın. Misafirperverliği, dozunda yakınlığı, yataktaki sıcaklığı, konuşmadan dahi aynı frekansa girebildiğiniz Kadın Gibi Kadın...
Her şey için çok teşekkürler @Seray Yıldırım hanımcım.