Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Taksimin meltemi

13 Nis 2022
84
118
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@TAKSİM MELTEM hanımı uzun zamandır tanımak istiyordum ama birtürlü ikimizinde uygun olduğu zamanı denk getirememiştik sağolsun kendisine ne zaman iletişim kursam hep yardımcı olmaya çalışmıştır sonunda uygun olduğumuz birgünde randevumuzu oluşturduk ve taksim sokaklarında buluverdim kendimi yönlendirmesiyle evine ulaştım meltem hanımın içeriye davet etmesiyle artık meltem hanım karşımdaydı kahve ikramı ile birbirimizi tanımaya başladık meltem hanım ile uzun uzun muhabbet ettik konular açıldıkça açılıyordu sohbeti keyifli gerçekten özel anlarda da isteklerinizi yerine getiriyor zaten bunu giden gören bilir misafir ettiği ve ilgisi alakası için meltem hanıma teşekkür ediyorum

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
750
3,313
@TAKSİM MELTEM hanımı uzun zamandır tanımak istiyordum ama birtürlü ikimizinde uygun olduğu zamanı denk getirememiştik sağolsun kendisine ne zaman iletişim kursam hep yardımcı olmaya çalışmıştır sonunda uygun olduğumuz birgünde randevumuzu oluşturduk ve taksim sokaklarında buluverdim kendimi yönlendirmesiyle evine ulaştım meltem hanımın içeriye davet etmesiyle artık meltem hanım karşımdaydı kahve ikramı ile birbirimizi tanımaya başladık meltem hanım ile uzun uzun muhabbet ettik konular açıldıkça açılıyordu sohbeti keyifli gerçekten özel anlarda da isteklerinizi yerine getiriyor zaten bunu giden gören bilir misafir ettiği ve ilgisi alakası için meltem hanıma teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim paylaşim için canım benim öpüyorum kocaman her zaman beklerim 💋❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,225
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar