- 30 Ara 2009
- 179
- 237
- 50
Siz,siz olun sakın "Beylikdüzü çooook uzak yaaa" diyen iç sesinize kulak vermeyin.Hayatın güzel nimetlerinden birini ıskalamış olursunuz.Paylaştığı olağanüstü çekici ve baştan çıkarıcı resimlerle zaten gönlümü çelmiş olan Tadım Hanım'la,en sonunda iç sesimi bastırıp aklımı da çelerek,dünya gözüyle görüp eşsiz bir 3 saat geçirdim.Resimlerindeki çekici elektrik yanındayken bambaşka bir enerjiye dönüştü benim için.Diz dize oturup,göz göze muhabbetiyle apayrı etkiledi beni.Hem vücuduyla hem de tavır ve davranışlarıyla çok zarif bir kadın.Tadım Hanım'ın tadı her anlamda damağımda kaldı diyebilirim.Kusursuz vücut hatlarının ve şaheser dövmeleriyle uyumu,gözümün pasını sildi attı adeta.Özel anlarda da bu özellikleriyle beni benden aldı.Evime gerçekten mutlu,mesut bir şekilde gelmiş oldum.
Evi kendi gibi,tertemiz,derli toplu ve sıcak atmosferi olan bir mekan...Yatak odasının ambiyansı da bana hitap eder şekildeydi.Binaya giriş ve çıkış da gayet rahat ve güvenli.
Samimiyetin için ayrıca kocaman bir teşekkür ederim @TADIM...Harikasın

Evi kendi gibi,tertemiz,derli toplu ve sıcak atmosferi olan bir mekan...Yatak odasının ambiyansı da bana hitap eder şekildeydi.Binaya giriş ve çıkış da gayet rahat ve güvenli.
Samimiyetin için ayrıca kocaman bir teşekkür ederim @TADIM...Harikasın