- 16 Eki 2021
- 85
- 95
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar herkese @tadım efsanesi ile sonunda geçen günlerde görüşme imkanı yakaladım, uzun süredir takip ediyorum formu ama üye olmak çok bişey gibi geliyordu diye hiç üye olmadım, ama videolar felan göremediğim için üye olup kurallara da uyup müdavim ünvanını ismimin altına yapıştırdım
Gelelim görüşmeye geçen günlerde görüştük geç oldu referansım ama tadımcım üzümlü kekim o güzel fotoğrafı koymak için müdavim olma günümü bekledim ondan yazamadım güzellik ,
Gel gelelim tadıma biraz boş konuştum kusura bakmayın,
Kendisi gerçekten güzel bir çıtır hakikaten efsane, görünce dedim vay anasını bu nedir yaaa
Evine davet etti sağolsun ikramlar falan hazırlamış yorulmuş kızımız ama elleri dert görmesin , kendisi ile güzel bir kırmızı şarap eşliğinde slow müzik açıp güzelce muhabbet ettik,,kendisi çok güzel yüzlü
Valla evi çok güzeldi aynı kendisi gibi , temiz havlu felan fa koymuş sağolsun diş fırçasına kadar vardı dedim noluyor otele mi geldik
Yatakta da efsaneydi sevgilim ile öpüşüyor gibi hissettim
oral çok güzel yapıyor mmmm dili değdikçe ben bittim ,,vefattt bayıldım sana kızzz liseli
Valla hiç düşünmeden tereddüt etmeden yaşayın bu anı derim , şarabımızı da kuru kafa kadehinde içtik
o anı da ölümsüzleştirmek için minik bir kare çektim kendisi de izin verdi ,,,
Yavru geç kaldım ama , sana roman da yazarım ,,
Seni tanımak güzeldi görüşürüz ,bal peteğim(hatırlarsın)

Gel gelelim tadıma biraz boş konuştum kusura bakmayın,
Kendisi gerçekten güzel bir çıtır hakikaten efsane, görünce dedim vay anasını bu nedir yaaa
Evine davet etti sağolsun ikramlar falan hazırlamış yorulmuş kızımız ama elleri dert görmesin , kendisi ile güzel bir kırmızı şarap eşliğinde slow müzik açıp güzelce muhabbet ettik,,kendisi çok güzel yüzlü
Valla evi çok güzeldi aynı kendisi gibi , temiz havlu felan fa koymuş sağolsun diş fırçasına kadar vardı dedim noluyor otele mi geldik
Yatakta da efsaneydi sevgilim ile öpüşüyor gibi hissettim
Valla hiç düşünmeden tereddüt etmeden yaşayın bu anı derim , şarabımızı da kuru kafa kadehinde içtik
Yavru geç kaldım ama , sana roman da yazarım ,,
Seni tanımak güzeldi görüşürüz ,bal peteğim(hatırlarsın)