Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sultan Tantra

TANTRIC UMAY Çevrimdışı
10 Şub 2026
208
960
Sultan Tantra 3 lu bir enerji patlaması diyebiliriz ... Klasik sultan masajindan farkı seansın sonunda birleşme ile bitmesi tantric sex dedigimiz ,3, seviye ... Daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz 2, ci kişi forumdan değil öğrencilerinden biri ...kısa süre Ataşehir gorusmeleri için geçerli

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,455
1,475
Cinsiyetiniz nedir?
Masajseverler için güzel bir bilgi paylaşımı tabii ki naçizane forumdışı kişinin de birkaç fotoğrafını paylaşmanız bi nebze arkadaşlar için faydalı olabilir sanki @TANTRIC UMAY hanım 😉

TANTRIC UMAY Çevrimdışı
10 Şub 2026
208
960
Herkese günaydınlar diliyorum arkadaşlar iyi forumlar daha önce hiçbir şekilde benden yada yurt dışında herhangi bir tantric den seans almamış bir danisana ,Sultan tantra hakkında bilgi ya da servis veremiyorum . O yüzden benle görüşmemiş yada herhangi bir yerde henüz Tantra seansi almamış kişilerin öncelikle Tantra seansı alması gerekir ki sultana geçiş yapabilelim . çünkü adım adım ilerliyoruz ... Sultan Tantra 3, seviye yani 3 seans aldıktan sonra ulaşabilirsiniz önce Tantra sonra nuru sonra Sultan Tantra şeklinde ilerliyoruz .. .

Son düzenleme:
YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
1,242
767
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese günaydınlar diliyorum arkadaşlar iyi forumlar daha önce hiçbir şekilde benden yada yurt dışında herhangi bir tantric den seans almamış bir danisana ,Sultan tantra hakkında bilgi ya da servis veremiyorum . O yüzden benle görüşmemiş yada herhangi bir yerde henüz Tantra seansi almamış kişilerin öncelikle Tantra seansı alması gerekir ki sultana geçiş yapabilelim . çünkü adım adım ilerliyoruz ... Sultan Tantra 3, seviye yani 3 seans aldıktan sonra ulaşabilirsiniz önce Tantra sonra nuru sonra Sultan Tantra şeklinde ilerliyoruz .. .
Günaydın güzel bir hafta diliyorum

14 Ocak 2025
365
576
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynen katılıyorum,
Daha 1. seviyeyi görmemişiz,
2. Seviyeden haberimiz yok,
Hooop diye 3. seviyeye atlamaya çalışıyoruz..
Önce bi gör tanı, bilgi sahibi ol öyle değilmi...
Bilgimiz yok ama fikrimiz çok...
Ben de masaj yaptırmayı çok seven birisiyim.
Tantrik deneyim yaşamak istermiyim? tabi ki isterim...
Ama ben daha çok şu an en alt seviyelerdeyim..
Daha çok bu masaj işinde amatör olan Tayland'lı ve Bali'li masözlerden masaj hizmeti alıyorum..
Bu alt seviyeleri geçtikten sonra,
Yeterince deneyim ve bilgi sahibi olduktan sonra, sizin 1. Seviyenizden başlamak isterim...
İyi günler dilerim Tantrik hanım...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sultan Tantra 3 lu bir enerji patlaması diyebiliriz ... Klasik sultan masajindan farkı seansın sonunda birleşme ile bitmesi tantric sex dedigimiz ,3, seviye ... Daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz 2, ci kişi forumdan değil öğrencilerinden biri ...kısa süre Ataşehir gorusmeleri için geçerli
Konuyu benim gibi bilmeyenler için biraz daha açarmısınız rica etsem 🙏

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,172
1,378
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ne kadar da cahilmişim, anlamaya çalıştıkça anlayamıyorum 🤦🏼‍♂️

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya bu iş bu kadar mesele mi ??
Masonlar bile daha az katmanlı . Maşallah
Denemek lazım

Mertsvv Çevrimdışı
30 Eki 2025
93
112
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elbette sesli daha anlaşılır daha kolay iletişim olabilir ama şahsen ben sizi meşgul yada rahatsız etmemek için arayamazdım. O yüzden böyle bir bilgilendirme gayet yerinde olmuş teşekkürler emeğinize sağlık. Belki bilgi almak için buraya yazan arkadaşlarda bu yüzden arayıp rahatsız etmemiş olabilir. Tekrar bilgilendirme için teşekkürler.

siriusblack

Normal Üye
16 Ağu 2025
13
33
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben hala cesaretimi toplayamadım. Nedense enteresan bir deneyim gibi geliyor. ( iyi anlamda :) )

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar