- 8 Nis 2022
- 235
- 467
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Şule’nin makul kampanyasını görünce , bu kadar jest , karşılıksız kalmamalı diyerek iletişime geçtim ve 3 saat için ödeme yaptım.
Dün için müsaitliğim oluşunca da belirttiği şekilde 2 gün önceden ulaşarak randevumuzu oluşturduk. Normalde ön ödemeli kampanya görüşmelerinde randevu almak zor olur önyargısı hepimizde var ama Şule ilk talebime olumlu dönüş yaparak randevuyu oluşturdu, bu netlik hoşuma gitti açıkçası.
Tavsiye ettiği suit de görüşmemizi yaptık, keyifli bir zaman dilimiydi, kendisini ve tatlı memişlerini bol bol mıncıklayıp sevdim
yorgun olmama rağmen beni tolere etti, hep kendime getirdi
uzun uzun oral yaptı, istediğim pozisyonlara da uyum sağladı ve seansları tamamlayarak beni rahatlamış bir şekilde uğurladı,
Bu keyifli zaman dilimi için teşekkürler bebeğim, görüşmek üzere @ŞULE BEBEK
Dün için müsaitliğim oluşunca da belirttiği şekilde 2 gün önceden ulaşarak randevumuzu oluşturduk. Normalde ön ödemeli kampanya görüşmelerinde randevu almak zor olur önyargısı hepimizde var ama Şule ilk talebime olumlu dönüş yaparak randevuyu oluşturdu, bu netlik hoşuma gitti açıkçası.
Tavsiye ettiği suit de görüşmemizi yaptık, keyifli bir zaman dilimiydi, kendisini ve tatlı memişlerini bol bol mıncıklayıp sevdim
Bu keyifli zaman dilimi için teşekkürler bebeğim, görüşmek üzere @ŞULE BEBEK