Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sn. Zlata Hanım ile...

vecnatuy

Normal Üye
23 Tem 2022
44
150
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@MILF Zlata hanım ile wp üzerinde anlık olarak randevu aldım. kendisi ile geçen sene ekim ayı içerisinde görüştüm. google çeviri ile kendisiyle iletişim kurdum. toplu taşıma ile daha kolay ulaşılabilir. bana yakın olduğu için yürüyerek gittim. sokak üzerinde araba park edecek yer yok malesef.

salon, yatak odası, banyo çok temiz. kendisi mis gibi kokuyor. sizde temizseniz mükemmel bir ortam sizi bekliyor.

karşılama sırasında kendimden geçtim diyebilirim.tam bir milf kendisi etlilenmemek elde değil. çok güzel bir ön sevişmeyele başladık bu arada 30 dk diye hiç acele etmedik kahve muhabbetinden sonra başladık ben çok eğlendim. mükemmel bir rahatlama geldi. çok istekli kendisi nasıl tatmin edeceğini çok iyi biliyor. tecrübesinden etkilendimm

kendisine vakit ayırdığı için teşekkür ederim

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@MILF Zlata hanım ile wp üzerinde anlık olarak randevu aldım. kendisi ile geçen sene ekim ayı içerisinde görüştüm. google çeviri ile kendisiyle iletişim kurdum. toplu taşıma ile daha kolay ulaşılabilir. bana yakın olduğu için yürüyerek gittim. sokak üzerinde araba park edecek yer yok malesef.

salon, yatak odası, banyo çok temiz. kendisi mis gibi kokuyor. sizde temizseniz mükemmel bir ortam sizi bekliyor.

karşılama sırasında kendimden geçtim diyebilirim.tam bir milf kendisi etlilenmemek elde değil. çok güzel bir ön sevişmeyele başladık bu arada 30 dk diye hiç acele etmedik kahve muhabbetinden sonra başladık ben çok eğlendim. mükemmel bir rahatlama geldi. çok istekli kendisi nasıl tatmin edeceğini çok iyi biliyor. tecrübesinden etkilendimm

Ne kadar güzel. Buluşmamızı hatırladınız. Teşekkürler. İnsan minnettarlığı benim için çok önemli. Ve saygı. Bunu gerçekten takdir ediyorum. Çok teşekkür ederim. Bugün ruh halim çok daha iyi. Sizi tekrar gördüğüme sevindim. Geliyorsunuz❤️❤️❤️❤️😘

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Vecnatuy
Referans için teşekkürler.
Hesabıma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Sizi ziyarete davet ediyorum❤️‍🔥😚😚

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar