Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sınırların Ötesinde

kamasutra.tantra

Normal Üye
9 Kas 2019
8
62
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm hanımla sonbaharın yavaş yavaş kendini gösterdiği Eylül ayının son günlerinde uzun bir görüşme gerçekleştirdik.

Evinin konumu Beylikdüzü civarlarında. Toplu taşıma koşullarını bilmemekle beraber trafikli zamanlara dikkat edilmesi gerekli, otopark sorunu bulunmamakta. Fiziksel koşullar olarak ev gayet düzgün ve temizdi.

Begüm hanım karakter olarak oldukça dobra sohbeti, muhabbeti ve alkolü de seviyor( İpucu:Viski). Hard seks seven pembişlerimizden bir tanesi. PSE>GFE diyebiliriz. Yoruldum, bu noktama dokunma, şunu yapma gibi sınırlarla ben karşılaşmadım. Ortak bir frekansta buluşursanız çok keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hanımefendi anal seksten de hoşlanıyor. Tavsiye edilir :) . Gitmeden önce enerjinizin yüksek olması tavsiye edilir. Ben çıkmak için hazırlanmıştım ki, çıkmadan yine yükseldik ve mutfak salon arası olanlar oldu siz anlayın artık. Biz o frekansı yakaladık ve çok güzel vakit geçirdik.

Özetle, birlikte geçirdiğimiz zaman çok keyifliydi, her şey için teşekkür ederim hanımefendi.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,953
1,597
Cinsiyetiniz nedir?
Begüm hanımla sonbaharın yavaş yavaş kendini gösterdiği Eylül ayının son günlerinde uzun bir görüşme gerçekleştirdik.

Evinin konumu Beylikdüzü civarlarında. Toplu taşıma koşullarını bilmemekle beraber trafikli zamanlara dikkat edilmesi gerekli, otopark sorunu bulunmamakta. Fiziksel koşullar olarak ev gayet düzgün ve temizdi.

Begüm hanım karakter olarak oldukça dobra sohbeti, muhabbeti ve alkolü de seviyor( İpucu:Viski). Hard seks seven pembişlerimizden bir tanesi. PSE>GFE diyebiliriz. Yoruldum, bu noktama dokunma, şunu yapma gibi sınırlarla ben karşılaşmadım. Ortak bir frekansta buluşursanız çok keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hanımefendi anal seksten de hoşlanıyor. Tavsiye edilir :) . Gitmeden önce enerjinizin yüksek olması tavsiye edilir. Ben çıkmak için hazırlanmıştım ki, çıkmadan yine yükseldik ve mutfak salon arası olanlar oldu siz anlayın artık. Biz o frekansı yakaladık ve çok güzel vakit geçirdik.

Özetle, birlikte geçirdiğimiz zaman çok keyifliydi, her şey için teşekkür ederim hanımefendi.
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,422
12,586
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

☺️☺️ benim için de öyleydi çok güzel bir geceydi bu hoş referansın için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz💛😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar