Hayyam
Normal Üye
- 1 Eyl 2025
- 37
- 135
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Simay hanım ile 2 gün önce ansızın hızlı bir şekilde iletişim kurarak program ayarladık.
Otopark için sorun yok. Gayet güzel temiz bir evi var… En hassas olduğum konudur bu zaten.
Görüşme saatini bira geçiktirsekte güler yüzü , sıcakkanlılığı ile sadece ana odaklıyor insanı..
Girişte bir siyah elbesi ile karşılayıp sohbet , ikram derken ben hazırlanayım diyince şaşırdım açıkçası…
Karşılama için ayrı , yatak odası için ayrı kıyafet ile görüşme başlıyor.
O kadar güzel bir siyah kombinle yine zaten nutkunuz tutuluyor önce sonra zaten teslim oluyorsunuz. Gerisi malum..
Kendisi ile olan ten uyumu ve performansı ise muhteşemdi. Yeni birisiyle tanışmak böyle insanlara denk gelmek de çok ayrı bir şans…
Kendisi ile tanışmayan var ise tavsiye ederim. Tanışınca anlıyorsunuz herşeyi..
Herşey için teşekkür ediyorum güzellik… @Simay
Otopark için sorun yok. Gayet güzel temiz bir evi var… En hassas olduğum konudur bu zaten.
Görüşme saatini bira geçiktirsekte güler yüzü , sıcakkanlılığı ile sadece ana odaklıyor insanı..
Girişte bir siyah elbesi ile karşılayıp sohbet , ikram derken ben hazırlanayım diyince şaşırdım açıkçası…
Karşılama için ayrı , yatak odası için ayrı kıyafet ile görüşme başlıyor.
O kadar güzel bir siyah kombinle yine zaten nutkunuz tutuluyor önce sonra zaten teslim oluyorsunuz. Gerisi malum..
Kendisi ile olan ten uyumu ve performansı ise muhteşemdi. Yeni birisiyle tanışmak böyle insanlara denk gelmek de çok ayrı bir şans…
Kendisi ile tanışmayan var ise tavsiye ederim. Tanışınca anlıyorsunuz herşeyi..
Herşey için teşekkür ediyorum güzellik… @Simay